Városinfó

Közel 300 ingatlant ellenőriztek

2014-06-10 21:28

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE rendeszeti_ellenorzes_140610_vcs_9.jpg

Benedekalja utca, Tapolcai út, Apátsági út, Ághegy és Szentbenedek-hegy – ezeken a területeken tartott összehangolt hatósági ellenőrzést a Miskolci Önkormányzati Rendészet kedden. Csaknem 300 ingatlant ellenőriztek, a legtöbb esetben ezúttal minden rendben volt. A rendészek más társhatóságokkal együttműködve főleg azt vizsgálták, hogy a kilakoltatott „fészekrakók” nem költöztek-e be más, miskolci ingatlanokba.

Újabb összehangolt hatósági ellenőrzést tartott a Miskolci Önkormányzati Rendészet. Mint Vincze Csaba elmondta, mintegy 293 ingatlant ellenőriztek a kollégái. Általánosságban megállapítható – tette hozzá az önkormányzati rendészet igazgatója –, hogy nem tekinthető „fertőzöttnek” a terület. A vezető elmondta, mindenki a saját ingatlanában tartózkodott, nem találtak tehát illegális ingatlanfoglalót, beköltözőt.

rendeszeti_ellenorzes_140610_vcs_12.jpg

Kiemelt feladat volt a mostani hatósági ellenőrzésen, hogy ellenőrizzék, a kilakoltatott „fészekrakók” nem költöztek-e be más, miskolci ingatlanba. Vincze Csaba hozzátette, a most ellenőrzött területről kevesebb jelzés érkezik feléjük, mindössze néhány lakcím-bejelentési kötelezettség elmulasztásával és szeméttel kapcsolatos bejelentést kaptak.

minap.hu
Fotó: V. Cs.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-12-04 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!