Városinfó

Területgondozásról a Középszeren

2014-05-29 13:05

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Fűnyírással kapcsolatos kérdéseket fogalmazott meg, és a terület elhanyagoltsága miatt fenyegető, esetleges közegészségügyi problémákról beszélt Földesi Norbert (MSZP) önkormányzati képviselő csütörtökön, a Középszer 86-88. mögött tartott sajtótájékoztatóján. A Városgazda Kft. tájékoztatása szerint múlt hét közepén elkezdték a Középszer kaszálását, de a csapadékos időjárás miatt nem tudták befejezni. Ha az időjárás engedi, szombatra végeznek a fűnyírással a területen.

Földesi Norbert emlékeztetett, a Középszer 86-88. mögötti terület korábban „randi-helynek” számított, ahol találkoztak a fiatalok, s egykor kosárpalánkok, ma is álló pingpongasztalok biztosítottak sportolási lehetőséget a környéken élőknek. Ma azonban elhanyagolt a környék, a környéken hajléktalanok is tanyáznak, mindez egészségügyileg is rengeteg veszélyt hordoz magában. Az MSZP-s politikus kérdéseket fogalmazott meg a fűnyírással kapcsolatban, s arról is, mikor jöhetnek le nyugodtan sétálni a zöldterületre a lakótelep lakói?

xx xx xx

A Miskolci Városgazda Kft. tájékoztatása szerint múlt hét szerdán elkezdték a Középszer kaszálását, de a csapadékos időjárás miatt nem tudták befejezni a munkát. Ha az időjárás engedi, szombatra végeznek a fűnyírással a területen.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2024-03-02 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!