Városinfó

Újabb hatósági ellenőrzés Lyukóban

2014-05-29 20:41

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE rendeszet_lyuko_140529_ja_7.jpg

Avasról kilakoltatott fészekrakókat,  fa-víz és áramtolvajokat kerestek az Önkormányzati Rendészet munkatársai a Lyukóvölgyben. A rendészek munkáját ezúttal is  polgárőrök és lovas mezőörök segítették.

A felderítésben a közterület felügyelők mellett most is polgárőrök, mezőőrök és lovas mezőörök vettek részt. Most is akadt olyan ingatlan, amelynél kintről is jól látható volt, hogy az áramot lopják. 

rendeszet_lyuko_140529_ja_24.jpg

De  pozitív példa is akad Lyukóvölgyben. Van olyan család, ahol az iratok is rendben vannak és a telek is rendezett. Legutóbb a Családsegítő szolgálattól kapott vetőmagot ültették el. Elmondásuk szerint fontos, hogy példát mutassanak a környéken élő többi családnak.– Kell, hogy megmutassa az ember, hogy a cigányok között is van kivétel, némelyik cigány, valóban úgy él az az igazság, hogy nem törődnek semmivel, ahogy van úgy van, nem gondozzák a kertet, a portát – mondja Buda László Rolandné.

rendeszet_lyuko_140529_ja_20.jpg

A múlt héten is a Lyukóvölgyben ellenőriztek a rendészek.  Elsősorban arra voltak kíváncsiak, hogy vannak e olyan új lakók, akiket az avasról költöztettek ki.  
– Most egy másik területet vonunk ellenőrzés alá, nem ugyanoda megyünk vissza, hol az elmúlt héten voltunk, kíváncsian várjuk az eredményét, hogy vajon kik azok, akik ezen a területen tartózkodnak. Természetesen a lehetősége megvan annak, hogy a korábbi programból kikerülve legyenek, a fészekrakós programból vagy esetleg vidékről, más településekről beköltözve új személyekkel találkozhassunk ezen a területen – mondta Vincze Csaba.

rendeszet_lyuko_140529_ja_2.jpg

A Miskolci Önkormányzati Rendészet vezetője szerint nem jellemző, hogy a kilakoltatott családok Lyukóba költöznek.

Kóródi T.
Fotó: Juhász Á
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-01-31 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!