Sport

Minden jegy elkelt – fontos információk a szurkolóknak!

2014-05-24 14:34

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE kupadonto.jpg

Minden jegy elfogyott a Magyar Kupa vasárnapi fináléjára, 22 ezren nézik a helyszínen az Újpest FC és a DVTK összecsapását, adta hírül az MLSZ. Kérik a szurkolókat, hogy időben érkezzenek meg a stadionhoz, mert a több mint húszezer néző beléptetése időigényes, illetve a környéken egyéb rendezvényeket is tartanak ebben az időpontban.

A Magyar Kupa döntőjét vasárnap 19.00 órakor rendezik a Puskás Ferenc Stadionban, a mérkőzés iránti óriási érdeklődést jelzi, hogy szombatra minden jegy elfogyott a találkozóra. Nemcsak a két résztvevő klub szektora telt meg, hanem az Amatőr Kupa-döntő csapatainak szektoraiba és a semleges szektorokba sem lehet már belépőket kapni.

Az Újpest FC szurkolói a Stefánia úti, a DVTK szurkolói a Dózsa György úti kapun léphetnek be a stadionba. Az Amatőr Kupa-döntő csapatainak szurkolói és a semleges szurkolók az Istvánmezei úti kapun mehetnek be a lelátóra. Az Ifjúság útjai kapun csak az autóval és parkolójeggyel rendelkező vendégeket engedik be a stadionba. A mérkőzést megelőzően, 16.00 és 17.00 között a beléptető pontok mellett történik a transzparensek hitelesítése. A stadion területére kizárólag az engedélyezett zászlók és felíratok bevitele megengedett. A szövetség azt is kéri a szurkolóktól, hogy belépés előtt ellenőrizzék, nincs-e olyan tárgy a birtokukban, amit a pályarendszabályok alapján nem szabad bevinni a stadionba (az esernyő is ilyen tárgynak számít)! Felhívják a szurkolók figyelmét, hogy a mérkőzést követő ünneplés során a nézők nem léphetnek a pálya területére!
mlsz.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-11-27 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!