Sport

Kriza Ákos nyílt levele a szurkolókhoz

2014-05-23 09:58

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE dvtk_papa_140314ml_23.jpg

Kriza Ákos polgármester közbenjárására az MLSZ engedélyezi a miskolci Sturm und Drang szurkolói csoport drapériájának kihelyezését a Magyar Kupa döntőjén, a Puskás Ferenc stadionban. Alább teljes terjedelmében közöljük Kriza Ákos nyílt levelét, amelyet a szurkolói csoportnak írt.

Tisztelt Sturm und Drang szurkolói csoport!

Önök tegnap nyílt levélben szólítottak meg az MLSZ drapéria engedélyeztetési gyakorlatával kapcsolatban. Egy nemrégiben nagyobb nyilvánosságot kapott nyilatkozatomban magam is érzékeltettem, hogy szerintem a magyar stadionokban érvényes szabályok akkor töltik be hivatásukat, ha azok a szurkolói szenvedélyt és a rendet egyaránt szolgálják.

Ebből az alapállásból tárgyaltam tegnap kérésükről Debrecenben, a válogatott meccs szünetében az MLSZ elnökségi tagjaival. Ők ígéretet tettek arra, hogy munkatársaik az eddigi mérkőzéseken látható, fekete alapon fehér betűs Sturm und Drang drapériájuk kihelyezését a Magyar Kupa döntőjén a Puskás Ferenc stadionban engedélyezni fogják. Mindannyiunk nevében remélem, hogy szurkolói szenvedélyük vasárnap győzelemhez segíti csapatunkat! Hajrá Miskolc, hajrá Diósgyőr!

Kriza Ákos polgármester                                                               


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-12-10 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!