Sport

Együtt lesz a csapat és a város

2014-05-22 09:45

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE dvtk_videoton_140513ml_2.jpg

A DVTK történetében fordulóponthoz érkezett, minden lehetőség adott, hogy a diósgyőri csapattal együtt a szurkolótábor háromszoros diadalt ünnepelhessen. A „Kupadöntő éjszakáján” azok, akik nem utaztak el a fővárosi döntőre, kivetítőn követhetik a mérkőzést a Városház téren, ahol a meccs után találkozhatnak majd a csapattal is. Hétfőn pedig igazi fiesztahangulatban ünnepelhetjük a – remények szerint – győztes csapatot – tájékoztatott a Városháza közleményében.

„Ismert tény, hogy Miskolc szinte együtt él labdarúgó csapatával, érte izgul a lelátókon, a meccsek minden másodpercét feszült figyelemmel kíséri a közvetítésekben. A diósgyőri csapat egyedülálló, mert olyan szurkolótábora van, amely hatalmas, lelkes, kitartó és végtelenül hűséges.” – olvasható a közleményben.

„Most pedig eljött végre az az idő, hogy van lehetőség, mert van ok a csapat igazi, felhőtlen ünneplésére is.

A Liga Kupát megnyerte. Bejutott a Magyar Kupa döntőjébe, ezzel csapatunk lehetőséget kapott, hogy kilépjen a nemzetközi porondra. És ami a legfontosabb, minden lehetőség adott, hogy elhozzuk a Magyar Kupát. Nos, ezt meg kell ünnepelni!”

„Együtt lesz a csapat és a város! Kriza Ákos polgármester meghívta a csapat tagjait a döntő meccs után a Városház térre. Itt, a „Kupadöntő éjszakáján” azoknak, akik nem utaznak a fővárosba, lehetőséget biztosítunk, hogy kivetítőn követhessék végig a mérkőzést, élvezhessék a közösségi szurkolás hangulatát. Miskolc polgármestere részt vesz a meccsen, így onnan visszaérkezve fogadja majd a csapatot, és reméljük, velük együtt a kupát.”

Másnap lesz a nagy városi ünneplés, melynek a „DVTK after party” címet adták. Este 6 órakor kezdődik szintén a Városház téren, ahová nyitott tetejű busszal érkeznek a játékosok. A diósgyőri csapatnak és szurkolótáborának a Reflex és a Bíborszél együttes adja a buzdító zenét, és természetesen minden ilyenkor kijáró külsőséggel, konfetti-ágyúval, görögtűzzel ünnepeljük a győztest. A nap eseményeit a Miskolci Városháza és a csapat fő szponzora, a Borsodi Sörgyár támogatja.

„Szeretettel várunk minden focirajongót, Diósgyőr-szurkolót! Találkozzunk vasárnap a Puskás Ferenc Stadionban, vagy Miskolcon, a Városház téren, a kivetítőnél, majd hétfőn este, ugyanitt, este 6 órakor! Hajrá Miskolc! Hajrá Diósgyőr!” – zárul a közlemény.

minap.hu
Fotó: minap-archív,Mocsári L.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-12-10 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!