Sport

Fokozott ellenőrzés a Ligakupa döntőn

2014-05-13 09:52

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A miskolci Andrássy úti stadionban rendezik május 13-án 19 órai kezdettel a DVTK – Videoton FC Ligakupa döntő labdarúgó mérkőzést. A rendőrség a rendezvény helyszínét és az oda vezető közlekedési útvonalakat is biztosítja.

A mérkőzést a Sportrendezvényeket Biztonsági Szempontból Minősítő Bizottság fokozott biztonsági kockázatú mérkőzéssé minősítette. A Miskolci Rendőrkapitányság vezetője a mérkőzés napjára a közrend, közbiztonság fenntartása érdekében Miskolc vonzáskörzetében fokozott ellenőrzést rendelt el.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint a ligakupát megnyerő csapat ünneplésére csak a szektorban, a nézők részére megnyitott területen lesz lehetőség. A rendőrség kéri, hogy a drukkerek ezt betartva, kulturáltan ünnepeljék csapatuk győzelmét, tiszteletben tartva a létesítmény nézőktől, vagy a nézők meghatározott csoportjától elzárt részét, hiszen amennyiben az elzárt területre jogosulatlanul belépnek, vagy ott tartózkodnak, azzal bűncselekményt követnek el, amely rendőri intézkedést von maga után.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-12-10 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!