Városinfó

„A városvezetés eltökélt, hogy a nyomortelepeket felszámolja, a rendet helyreállítsa!”

2014-05-12 17:15

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE ellenorzes_rendeszet_130624ml_17.jpg

Megoldja a Fidesz az avult telepek problémáját, ami a többre jutni vágyóknak lehetőséget, és minden környéken lakónak biztonságot jelent majd – jelentette ki Soós Attila, a Fidesz-KDNP miskolci képviselőcsoportjának szóvivője hétfői sajtótájékoztatóján.

– Nem hiszem, hogy újdonságot mondanék azzal: folyamatosan zajlik a rendteremtés Miskolcon, választási ígéretünknek megfelelően. Az avult telepek felszámolásával kapcsolatban azonban úgy érzékeljük, nem árt tisztázni néhány kérdést – kezdte tájékoztatóját Soós Attila. A szóvivő kijelentette: Miskolcon ma azért létezik gettóügy, mert a szocialisták tönkretették és gettósították a várost, azért létezik Fészekrakó-ügy, mert bár törvény adta lehetőségük volt megállítani a folyamatot, mégis engedték, hogy állami támogatással közösségi életre alkalmatlan emberek költözzenek be a város társasházaiba.

feszekrako_120913_ja_1.jpg

– Most egyrészt azt mondják a szocialisták, hogy kevés, amit teszünk a Fészekrakó-ügyben. Másrészt pedig azzal vádolnak, hogy szerencsétlen városlakók ellen lépünk fel. Aki járt az érintett területeken, az pontosan tudja, hogy szó nincs tehetetlen, önhibájukon kívül nehéz helyzetbe került emberekről! – hangsúlyozta, hozzátéve: intézkedéscsomagjuk a jobb életre vágyóknak lehetőséget jelent, és azt is, hogy a miskolciak kívánságának megfelelően megteremtik a biztonságot. Soós Attila azzal folytatta, hogy a nyomortelepek iszonyatos és egyre növekvő anyagi, közbiztonsági és szociális terhet tesznek a miskolciakra, ezért lépni kell, az lenne a felelőtlenség, ha hagynák ezt.

lyuko_csaladok_0412_fkcs_9.jpg

– A szocialisták ma is gettót, a Fidesz viszont rendet akar, mert ez a város többet érdemel. A városvezetés eltökélt, hogy a nyomortelepeket felszámolja, a rendet helyreállítsa! Az a cél, hogy élhető és biztonságos város legyen Miskolc, és ez legyen a híre is. Aki az avult telepek felszámolása ellen van, az Miskolc ellen van – hangsúlyozta.ellenorzes-pingyom_121122ml_5.jpg Emlékeztetett, a városfejlesztési intézkedések mellett átfogó közbiztonsági intézkedésekről is döntöttek a legutóbbi közgyűlésen, mert Miskolc fejlődni akar, rendet akar, és nem kívánja fizetni azok számláit, akik tönkreteszik és kihasználják a várost, a többi tisztességesen dolgozó miskolci embert. – Újra hangsúlyozom: mindenkitől örömmel fogadunk javaslatokat. A csak kritizáló, konstruktív elemek nélküli felszólamlásokkal viszont nem tudunk mit kezdeni – zárta szavait Soós Attila, a Fidesz–KDNP miskolci képviselőcsoportjának szóvivője. 

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-03-25 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!