Életmód

Éjszaka télutó, nappal már késő tavasz lesz

2014-05-05 15:07

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A következő 24 órában légköri front nem éri el térségünket. Egy anticiklon peremén alacsony nedvességtartalmú, néhány fokkal melegebb levegő áramlik a Kárpát-medence fölé.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Miskolci Veszélyjelző és Szolgáltató Irodájának előjelzése szerint éjjel gyengén felhős idő várható. Csapadék nem valószínű. A változó irányú szél gyenge lesz. Reggelre általában 1 fokig csökken a hőmérséklet.

Holnap napközben napos idő várható, majd a késő délutáni óráktól növekszik meg a fátyolfelhőzet. Csapadék nem valószínű. A déli szél többnyire mérsékelt marad. Délutánra 17 fokig emelkedik a hőmérséklet. Nem várható fronthatás térségünkben.

Szerdán eleinte fátyolfelhős időre van kilátás, majd megvastagszik a felhőzet, és estétől esőre lehet számítani. Csütörtökön kezdetben többfelé hullhat csapadék, napközben azonban nyugat felől felszakadozik a felhőzet.

Pénteken változóan felhős időre számíthatunk, elszórt záporokkal. A változékony időjárás a hétvégén, illetve a jövő hét elején is folytatódik. Enyhébbek lesznek az éjszakák.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-08-11 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!