Közélet

Idén is ajándékozott a Miskolc Holding

2013-12-18 17:36

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Idén is gyűjtésbe kezdtek a Miskolc Holding Zrt. és tagvállalatainak munkatársai, karácsonyi ajándékaikat Pálffy Kinga vezérigazgató szerdán adta át a Miskolci Gyermekvédelmi Központ Fruska Regionális Hatáskörű Módszertani Gyermekotthon lakóinak. A tavalyi ajándékozáshoz hasonlóan ezúttal is ruhákat, sporteszközöket, játékokat és könyveket kaptak a gyermekek.

Ez a második év, hogy karácsonykor megajándékozzák a Miskolc Holding Zrt. és a tagvállalatok munkatársai a Miskolci Gyermekvédelmi Központ Fruska Regionális Hatáskörű Módszertani Gyermekotthon – régebbi és ismertebb nevén a Gyermekváros – lakóit. A karácsonyi adományozást tavaly a Miskolc Holding Zrt. munkatársai találták ki, idén a gyűjtésbe a tagvállalatok munkatársai is bekapcsolódtak, remélve, hogy ezzel egy hosszú életű hagyományt hoznak létre.

holding_csomag_gyv_131218_fkcs_2.jpg

A Miskolc Holding Zrt. és a tagvállalatok munkatársai – a Gyermekvédelmi Központ kérésének megfelelően – 6 és 18 év közötti gyerekeknek szánt ajándékokat gyűjtöttek össze, az akció egy hónappal ezelőtt vette kezdetét. Az összegyűlt adományokat – ruhákat, játékokat, sporteszközöket – Pálffy Kinga, a Miskolc Holding Zrt. vezérigazgatója, valamint Pásztor Imre kommunikációs és PR-vezető adta át Dobosné Vörös Eleonórának, a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekvédelmi Intézmény – Módszertani Központ Szakellátási Igazgatóságának vezetőjének, és természetesen a rendkívül lelkes és hálás gyermekeknek.

Mint a vezérigazgató elmondta, örül, hogy ezzel az ajándékozással is tudnak segíteni a rászoruló gyermekeknek. Hozzátette, már tavaly is nagy sikert aratott a Miskolc Holding és tagvállalatain belül a gyűjtés. A vezérigazgató reményét fejezte ki, hogy jövőre ugyanekkor, ugyanitt tudnak találkozni a Gyermekváros lakóival. Rövid köszöntőjét követően békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánt a gyermekeknek, és a gyermekvédelmi központ munkatársainak.

holding_csomag_gyv_131218_fkcs_3.jpg

Mint Dobosné Vörös Eleonóra elmondta, természetesen nagyon örülnek az ajándékoknak. A szakellátási igazgatóság vezetője hozzátette, karácsony közeledtével – nagy örömükre – egyre több felajánlás érkezik hozzájuk is. Hozzátette, sok ellátottjuk van, a családok, gyermekek átmeneti otthonában lévőkkel együtt mintegy 150 ellátottjuk van. „Van tehát hely bőven az ajándékoknak”, tette hozzá.

Pásztor Imre, a Miskolc Holding kommunikációs és PR-vezetője arról beszélt, hogy az önkormányzati vagyonkezelő és tagvállalatai nagyon fontosnak tartják a társadalmi felelősségvállalást.

holding_csomag_gyv_131218_fkcs_6.jpg

– A „Tavaszi szél” takarítási akciókban 2011-től évente több tonna szemetet gyűjtünk össze és szállítunk el, de a társadalmi szerepvállalás jegyében szerveztük a Perecesi Nyári Tábor és a Batsányi úti Óvoda kültéri játékainak felújítását is, ahová játékokat és sportszereket, sporteszközöket is vittünk az önkormányzattal és a koreai befektetési ügynökséggel, a KOTRA-val együtt. Idén több száz dolgozó sportolási lehetőségét, egészségmegőrzését tudta támogatni a Miskolc Holding és a tagvállalatok pályázati forrás bevonásával. És ebbe a sorba illeszkednek a véradó napok is – mondta Pásztor Imre, aki hozzátette, idén is szerveztek adománygyűjtést, elsősorban azért, mert a Holding dolgozói idén is szerettek volna újra örömet szerezni karácsonykor a gyermekeknek.

K. I.
Fotó: F. K. Cs.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-06-01 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!