Kultúra

Holding ajándék a gyermekvárosban

2012-12-14 17:34

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE gyerekvaros-adomany_121214ml_08.jpg

Első alkalommal, de hagyományteremtő céllal adománygyűjtést szervezett a Miskolc Holding Zrt. Az összegyűlt ajándékokat pénteken vitték el a Miskolci Gyermekvédelmi Központba.Könyvekkel, ruhákkal és természetesen játékokkal érkezett a miskolci Gyermekvárosba Vécsi György, a Miskolc Holding Zrt. igazgatósági elnöke és Pásztor Imre, a cég kommunikációs vezetője. Azokat az ajándékokat vitték el a gyermekvédelmi központban, amelyek november 22-ei felhívás óta gyűltek össze.

A Miskolc Holding Zrt. munkatársai elsősorban a 10 és 18 év közötti gyerekeket szerették volna megajándékozni – azokat, akik nehéz körülmények között, de a központban mégis szeretetben élnek.

gyerekvaros-adomany_121214ml_23.jpg
 
Vécsi György kiemelte, a holding dolgozói találták ki a gyűjtési akciót és ők voltak azok is, akik az összegyűlt adományokat felajánlották.

– Könyveket, ruhákat, játékokat hoztunk. Célunk, hogy segítsünk azoknak a gyerekeknek, akiknek kevesebb jut – hangsúlyozta. Pásztor Imre kommunikációs vezető, hozzátette, nagy szeretettel készültek a csomagok, majd megköszönte a lehetőséget.

gyerekvaros-adomany_121214ml_15.jpg

Az ajándékcsomagokat Lovas János Tibor, a Miskolci Gyermekvédelmi Központ igazgatója vette át. Köszönetét fejezte ki a figyelemért, a szeretetért, ami övezi a gyermekvárosi fiatalokat, s amelyek karácsony előtt ajándékok formájában is megérkeznek. Az adományátadást megelőzően a gyerekek karácsonyi műsorral és ajándékkal is készültek, hogy megköszönjék a törődést.

gyerekvaros-adomany_121214ml_25.jpg

A Miskolc Holding Zrt. munkatársai mellett a miskolci egyetemisták is ajándékkal érkeztek pénteken a gyermekvédelmi központba. Az AIESEC tagjai játszóházat is rendeztek, ahol a névre szóló ajándékokat adtak át.

K. J.
Fotó: Mocsári L.
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-09-18 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!