Sport

Nyolc között a Diósgyőr!

2013-12-04 20:08

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE dvtk_videoton_131204_ja_17.jpg

A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a Videoton csapata látogatott Diósgyőrbe. Az első mérkőzés Székesfehérváron 0-0-ra végződött, így Miskolcon dőlhetett el, hogy melyik csapat jut a legjobb nyolc közé.A Diósgyőr a 15-ik percben szerezte meg a vezetést, amikor egy kezezés után büntetőhöz jutottak, amelyet Futács Márkó értékesített. A nagy iramú mérkőzés nem hozott újabb találatot, így ez a gól jelentette a győzelmet és egyben a továbbjutást is a DVTK-nak.

dvtk_videoton_131204_ja_12.jpg

DVTK-Videoton: 1-0
Helyszín: Miskolc, Diósgyőri stadion
Kezdési időpont: 2013. december 4. szerda 18:00
Játékvezető: Solymosi Péter (Berettyán Péter, Horváth Róbert).
Az első mérkőzés eredménye: 0-0

A DVTK kezdőcsapata: Rajić - Vági, Debreceni, Kádár, Gohér - Batioja, Elek, Kostić, Barczi - Futács, Bacsa. Vezetőedző: Szivics Tomiszláv.
Kispad: Gelei, Alves, Takács P., Abdouraman, Nikházi, Gosztonyi, Boros.
A Videoton FC kezdőcsapata: Calatayud - Brachi, Vinícius, Caneira, Mamadu - Tóth Balázs, Vítor Gomes - Kleinheisler, Sándor, Oliveira - Zé Luis.
Kispad: Tujvel, Evanildo, Nikolics, Tavares, Hudák, Lelis, Gyurcsó.

Csere: Kleinheisler helyett Evanildo a 67., Barczi helyett Nikházi a 70., Sándor helyett Nikolics a 78., Oliveira helyett Gyurcsó a 83., Futács helyett Takács a 85., Batioja helyett Alves a 90. percben.
Sárga lap: Caneira a 42., Futács a 49., Vági az 51., Kostić a 90+3.  percben.
Gólszerző: Futács (1-0, 11-esből) a 16. percben.

dvtk_videoton_131204_ja_24.jpg

Szivics Tomiszláv: - Férfimunka és igazi csapatmunka volt! Visszakaptunk valamit abból, amit elvesztettünk az előző mérkőzéseken, amikor jól játszottunk, de nem sikerült nyerni. Ma nem mondanám, hogy jól játszottunk, de elértük a célunkat, a továbbjutást. Kicsit változtattunk a korábbi játékunkon, hagytuk, hogy a Videoton irányítson. Az első félidőben voltak ziccereik, de Nenad Rajić nagyszerűen védett. A Ligakupában, Magyar Kupában is állva várjuk a tavaszt, a bajnokságban pedig dobogósok vagyunk. Büszke vagyok a csapatra! Gratulálok minden játékosnak, a stábnak és a klubnak is, ez szép siker.

José Gomes: - Egy nagyon nehéz pályán nagyon jól játszott a csapatom. Ha a múlt héten a bajnoki mérkőzés után azt mondtam, szégyenletes teljesítményt nyújtottunk, akkor ma büszke vagyok a játékosaim teljesítményére ilyen körülmények között. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, amit sajnos ki is hagytunk, vagy az ellenfél kapusa védett nagyszerűen. Szerettük volna a továbbjutást a múlt héten elhunyt Caneira nagyapja és a két napja az élők sorából távozó Mamadu édesapja emlékének ajánlani. Mamadu engedélyt kapott rá, hogy a családi tragédia miatt hazautazzon, de ő úgy döntött, marad és szeretne segíteni a csapatnak. Igazság szerint megérdemeltük volna a győzelmet és a továbbjutást.
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-02-03 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!