Városinfó

Fűtés: csak ha indokolt!

2013-09-23 16:52

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE miho_ja_8.jpg

Az időjárás-előrejelzés alapján péntektől vasárnapig tervezte a szakaszos fűtést a MIHŐ Kft. Szeptember 20-án azt közölték: a folytatás az időjárástól függ. Mivel a következő napokra vonatkozó előrejelzések 14 fok körüli napi középhőmérsékletet ígérnek, hétfő estétől szüneteltetik a fűtés mindaddig, amíg az időjárás lehetővé teszi.

A lakóközösségekkel kötött megállapodás szerint a MIHŐ Kft. beindítja a fűtést, ha a napi középhőmérséklet előreláthatólag három egymást követő napon 12 Celsius-fok, vagy egy napon át 10 Celsius-fok alatt marad. A meteorológiai előrejelzés a múlt hét végére három egymást követő napon 12 Celsius fok alatti átlaghőmérsékletet jelzett, ezért a MIHŐ elindította a szolgáltatást a távfűtéses lakásokban.

A napközbeni maximum hőmérsékletek azonban még így is csak az esti, éjszakai és kora reggeli órákban indokolták a fűtést.

Az időjárás-előrejelzés szerint a következő három nap 14 fok körüli középhőmérséklete és a napi várható maximumhőmérséklet nem indokolja a fűtést, ezért szeptember 23-tól a MIHŐ szünetelteti a fűtés mindaddig, amíg ezt a külső hőmérséklet lehetővé teszi.

Csak azoknál a társasházaknál lesz fűtés a következő napokban, ahol ezt külön írásban kérték, kérik a közös képviselők vagy a fűtési megbízottak a MIHŐ-től.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-02-19 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!