Városinfó

Ezen a nyáron még rövidebb lesz a melegvízszünet

2013-07-22 18:18

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A MIHŐ fejlesztéseinek köszönhetően évről évre rövidebb az az idő, ami alatt szünetel nyáron a melegvíz-szolgáltatás, amíg a nyári karbantartási munkákat elvégzik. Idén már lesz olyan városrész, ahol nem is áll le a rendszer.

A MIHŐ Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy a távhőszolgáltató rendszer teljes leállással járó nyári karbantartási munkáit a lehető legrövidebb idő alatt elvégezze.

Idén az Avason és a belvárosban a hőtermeléshez szükséges gázszolgáltatás szüneteltetése, valamint a geotermikus hőhasznosításhoz kapcsolódó szerelési munkák miatt július 30-án 00.00 órától várhatóan július 31-én 24.00 óráig szünetel a használati melegvíz-szolgáltatás. Ez idő alatt a MIHŐ Kft. is elvégzi a távhőrendszer leálláshoz kötött karbantartását.

A diósgyőri lakótelepen a használati meleg víz szüneteltetése várhatóan augusztus 22-én 13.00 órától 17.00 óráig tart. Bulgárföld városrészben ez évben a MIHŐ Kft. nem tervezett teljes leállással járó karbantartást.

Fontos tudni, hogy a távhő-szolgáltatási üzemszünet időtartama alatt a melegvízcsapokból is hideg víz folyik, amit a meleg vizes mérőóra érzékel és megmér, ez indokolatlan többletköltséget okozhat. Ennek elkerülése érdekében a MIHŐ Kft. javasolja, hogy a karbantartás ideje alatt a melegvízmérő óra előtt lévő szerelvényt zárják el.

A nyári karbantartás ideje alatt a lakóépületek belső – fogyasztói tulajdonban lévő – rendszerét a MIHŐ Kft. érintetlenül hagyja, a lakások radiátoraiban víz marad!

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-02-19 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!