Sport

Megnyitották a szezont a Jegesmedvék

2013-06-25 20:28

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Szezonnyitó tájékoztatót tartott a Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapatának vezetősége. Az eseményen a támogatói kör előtt a klubelnök által ismertetett adatokból kiderült, hogy a jégkorongcsapat és a létesítményhelyzet is jelentős változás előtt áll.

A Miskolci Jegesmedvék támogatói köréhez tartozó cég adott otthont hétfőn este a szezonnyitó tájékoztatónak, mely során a csapat működését foglalta össze a támogatói kör előtt Egri István klubelnök. A miskolci klub első embere kiemelte: a cél, az idén fennállása 35. évfordulóját ünneplő csapat működésének még magasabb szintre emelése.

jegesmedvek_szezonnyito_talalkozo_130624_ja.jpg

– Saját hagyományainkhoz, céljainkhoz méltón szeretnénk egy viszonylag erős keretet összeállítani. Jövő héten fogjuk név szerint is bejelenteni a csapat összetételét. Van már edzőnk, két kapusunk, hét hátvédünk, tizenkét csatárunk. A tavalyi színvonalat megemelve fogunk remélhetőleg teljesíteni – mondta Egri István, a Jegesmedvék elnöke.

Az eseményen elhangzott, hogy a MJSZ elfogadta a klub TAO-s pályázatát, így egy 178 millió forintos önrész biztosítása mellett, 911 millió forint lehívása válik lehetővé. A szezon legnagyobb volumenű fejlesztése a kettes jégpálya befedése lesz, ami még több jégidőt, és így sportolási lehetőséget jelent majd.

jegesmedvek_szezonnyito_talalkozo_130624_ja_7.jpg

A Társasági Adóalapból megvalósítható további fejlesztések segítségével pedig hosszútávon, szezononként, akár milliós nagyságrendű fejlesztés érhető el. 2015-ig pedig a tervek szerint összeáll, a szövetségi támogatással megvalósuló miskolci hokiakadémia alapja is. Az eseményen Miskolc polgármestere megerősítette, hogy a város erejéhez mérten továbbra is támogatja majd a Jegesmedvéket.

jegesmedvek_szezonnyito_talalkozo_130624_ja_10.jpg

Mindig élvezet a jegesmedvék szezonnyitója, egy nagy baráti társaság van itt. Miskolcon a legdinamikusabban fejlődő csapatsportágról van szó. Évről évre egyre szebb eredményeket érnek el – mondta Kriza Ákos.

A tájékoztatóval egy időben jelentette be a klub, hogy a 2013 – 14-es szezonban a kanadai Travis Young irányítja majd a Jegesmedvék munkáját.Juhász I.
Fotó: Juhász Á.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2019-10-14 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!