Városinfó

Egyeztetés a Selyemrétről: nem lesz időkorlát

2013-01-18 14:18

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE selyemreti_torzsvendegek_polgarmester_130118_ja_1.jpg

Kriza Ákos, Miskolc polgármestere egyeztetésre hívta a Selyemréti Strandfürdő bérletváltozásaival kapcsolatban a fürdő törzsvendégeinek képviselőit. Az egyeztetésen eldőlt: a bérletkonstrukció marad, de időkorlát nincs.

– A megbeszélésen sok fontos témát érintettünk - mondta a találkozó után Kriza Ákos polgármester. - Ami a legfontosabb, hogy egyetértettünk abban, a bérleteket nem kötjük időkorláthoz. Ennek egyszerű oka van: sokan csak napközben, fél- vagy egy órára tudnak lejönni a Selyemrétre úszni a törzsvendégek, régi bérletesek közül. Őket, az időkorlát okozta áremelkedéssel nem foszthatjuk meg az úszás, a mozgás örömétől, a mindennapi sport egészségmegőrző hatásaitól. De megegyeztünk abban is, hogy a bérletek június 30-ig lesznek érvényesek.

selyemreti_torzsvendegek_polgarmester_130118_ja_3.jpg

A 90 alkalomra szóló bérlettel rendelkező vendég így ugyanolyan feltételek mellett és ugyanolyan áron jut úszási lehetőséghez, mint tavaly a négyhavi bérlettípussal. Aki viszont kevesebbszer jár úszni, annak nem kell a 90 alkalmas bérletet megvásárolnia, számukra az árban kedvezőbb, 45 alkalmas bérlet megvásárlására nyílik lehetőség, amelynek egy úszásra vetített ára 350 forint.

Czinkné Sztán Anikó, a Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezetője is részt vett a megbeszélésen, ahol elhangzott az is, új bérleteket és jegyárakat csak az új fürdőrészek átadása után kívánnak majd bevezetni, de előtte egyeztetni fognak a Selyemréti Strandfürdő törzsvendégeivel. Hiszen várhatóan a nyári időszakban, főszezonban már 5 medencés, csúszdás, igazi családi élményfürdő várja vendégeit Selyemréten.

selyemreti_torzsvendegek_polgarmester_130118_ja_2.jpg

A gyógyúszó illetve iskolai csoportokkal a strandfürdő továbbra is szerződésben áll, alkalmanként 350 forintért. A fürdő egyébként a nyitva tartásán túl helyt ad úszó- és vízilabda-edzéseknek is. Az általános és középiskolások az uszoda szolgáltatásait szintén 350 forintért vehetik igénybe, vagyis a miskolci „vízi” sport előtt is nyitva áll a Selyemréti Strandfürdő – mondta Czinkné Sztán Anikó, a Miskolci Turisztika ügyvezetője.

minap.hu
fotó: Juhász Á.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2019-10-14 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!