Sport

Öregfiúk latinos hevülettel - videóval!

2012-11-23 15:46

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE oregfiuk_2.jpg

A Rakaczki Bence gyógyulásának a támogatására szervezett öregfiúk torna a nemes eseményhez méltatlan kakaskodással ért véget csütörtök este. Szerencsére amilyen gyorsan fellobbantak az indulatok olyan gyorsan el is szálltak.

A DVTK-FTC mérkőzés vége igen csak paprikásra sikeredett, egy palánk melletti belépőt nehezményezve a ferencvárosi öregfiúk kakaskodni kezdtek a hazai játékosokkal. Latinos hévvel keresték igazukat, első sorban szóban, illetve verbálisan, miközben kisebb dulakodás alakult ki a pályán, amúgy focista módra, vagyis lökdösték, kicsit rángatták egymást. A játékvezető látta, hogy néhány játékosnál felment a pumpa, s mivel úgyis már a vége felé járt a találkozó inkább lefújta a meccset (5-6-os FTC győzelem).

oregfiuk_3.jpg

A labdarúgók többsége már a pályán kibékült, kézfogással, öleléssel köszönt el az ellenféltől. A DVTK hivatalos honlapjának tudósítása szerint az öltözőfolyosón már teljesen megnyugodtak a kedélyek. Az est zárásaként egy asztalnál fogyasztották el a vacsorát a három csapat játékosai és közösen idézték fel pályafutásuk legemlékezetesebb pillanatait.

Kár volt ezért a közjátékért. 

Az utolsó parázs pár perc:

Balhé az öregfiúk focitornán

minap.hu
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-11-30 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!