Sport

Éltető Daniella K-1 világbajnok – videókkal

2012-09-18 09:05

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE daniellapozsony-120917.jpg

Megszerezte ötödik világbajnoki címét Éltető Daniella: az ifjú harcos ezúttal Pozsonyban, a Junior WAKO Kickbox vb-n diadalmaskodott a K-1 szabályrendszerében.

Daniella ellenfele az elődöntőben az orosz Diana Karateeva volt, a lányra a 3x2 perc alatt kétszer is rászámoltak. A mérkőzést a magyar lány egyhangú pontozással nyerte.A döntőben is orosz lánnyal mérkőzött meg Éltető, Kristina Filatova hazája válogatottjának oszlopos tagja. Daniellának azonban sikerült a második menetben feladásra kényszeríteni a harcost, rászámolás közben Filatova edzője bedobta a törölközőt.– Örülök, hogy újra oroszok ellen sikerült bizonyítanom egy ilyen nagyszabású eseményen. Úgy érzem, hogy az első ellenfelem sokkal jobban helytállt és képzettebb volt, mint honfitársa a döntőben, így az első körben „bemelegítésként” jó pörgőset bunyózhattam – mondta Éltető Daniella a finálé után. A világbajnoki győzelemnek egyébként különös apropója is van, mert ebben a K-1 szabályrendszerében „csak” Európa-bajnoki címet szerzett eddig.
– Régi álmom vált valóra – lelkendezett Daniella, aki külön köszöni azoknak a magyar szurkolóknak a biztatást, akik a pozsonyi arénában szurkoltak neki és a válogatott többi tagjának.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-01-19 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!