Városinfó

Csőcserét végeztek szolgáltatás kiesés nélkül

2012-08-09 15:15

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Petőfi utcában, a Szinva parton egy terepszint alatti MIHŐ-s vezetéken korróziós eredetű vezetékhiba kijavítása történt úgy, hogy ez nem okozott szolgáltatás kiesést. A javítást a múlt héten kezdték és e hét szerdán fejezték be.

A nagy átmérőjű (2xNA 400) vezeték, amelyen a cserét végezték, a Nagyváthy út vonalától a belváros irányában lévő összes távfűtött lakás melegvizét is biztosítja, beleértve a Vologda, Jókai és Szentpéteri kapui városrészek társasházait is – tájékoztatott Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője.

A korábbi fejlesztések eredményeként a Petőfi utcán egy un. háromvezetékes megoldás tette lehetővé két vezeték egymás utáni cseréjét, miközben folyamatos volt a szolgáltatás. A három vezeték közül az egyik a szakmában is különlegesnek számító vákuum szigetelésű (NA 600), amely lehetővé teszi, hogy a három vezeték közül kettő üzemeljen, miközben a harmadikon javítást végeznek. De többek között ez a megoldás segíti a nyári nagyleállások évek óta tartó rövidülését is.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-06 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!