Városinfó

Parkoló épül a Középszeren

2012-07-31 13:57

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Parkolóépítés indult a Középszeren, melynek a tervek szerint további folytatása is lesz majd. Kevés dologból van annyira nagy hiány a Középszeren – és az egész Avason is – mint parkolóhelyből.

Amikor a lakótelep épült, még közel sem volt ennyi autó, így mostanra nagyon kevés az a parkoló kapacitás, amit kiépítettek.

parkolo-kozepszer_120726ml_2.jpg

A tűzoltósági felvonulási területek kijelölése tovább nehezítette a helyzetet, mert parkolóhelyek is megszűntek, illetve a járdán sem tudnak parkolni az autósok, mint korábban. Éppen ezért vette tervbe az önkormányzat és a terület képviselője parkoló építését az utca elején.

parkolo-kozepszer_120726ml_1.jpg

A munka a napokban indult el, a Középszer 1. előtti földnyelv felét túrták fel, hogy parkolóhelyeket alakítsanak ki. Mint Földesi Norberttől, a terület önkormányzati képviselőjétől megtudtuk, ezt a képviselői alapjából fedezi. A tervbe vett nagyobb volumenű, önkormányzat által támogatott parkolóépítés később indul majd.

minap.hu
Fotó: Mocsári L.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

  • 2012-07-31 16:54

    globo

    Az előző hsz. végén az egy maps link lett volna, de ezek szerint nem lehet.
  • 2012-07-31 16:52

    globo

    Ott van a rengeteg parlagon hagyott hely a Középszer és a II.-es ütem között. Miért nem oda építkeznek? Miért innen kellett ezt a darabka zöldet is elvenni? Tiszta nevetséges, komolyan mondom...,+K%C3%B6z%C3%A9pszer+utca,+Magyarorsz%C3%A1g&hl=hu [ tovább ... ]

Miskolc TV mai műsora

2018-01-18 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!