Életmód

Miskolc is csatlakozott a Kihívás Napjához

2012-05-17 16:35

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE zumba_120114_ja_3.jpg

Néhány év kihagyás után Miskolc ismét csatlakozott a már 21 éve folyamatosan megrendezett Kihívás Napja országos szabadidősport rendezvényhez.

–  A Challange Day néven is ismert nemzetközi sportnap célja, hogy minél több diákhoz, felnőtthöz, munkavállalóhoz eljusson az egészséges és aktív életmód, valamint ennek beépítése a mindennapokba. Az esemény május 23-án 00:00-21:00 óra között zajlik. Kategóriánkban Debrecennel, Székesfehérvárral, Budapest IV. és XIV. kerületével versengünk. A játéknapon (lehetőleg minél többször) 15 perces sportaktivitást kell végezni, ahhoz, hogy hozzájáruljunk városunk sikeréhez – tájékoztatott Dobos Tímea, a polgármesteri hivatal szóvivője.

– A sportnaphoz csatlakozott az Avastetői Általános, Magyar-Angol KTNY Iskola és AMI, Széchenyi István Általános Iskola és AMI, Szinva-Népkerti Óvoda, Batsányi János Óvoda, valamint a Futó utcai Fitness M!

– Jó idő esetén Városház téren reggel 07.30-kor közös bemelegítésre várjuk a munkába és iskolába igyekvőket, majd a nap folyamán 15 perces turnusokban a nordic walking kipróbálására buzdítunk mindenkit! – zárta a tájékoztatást Dobos Tímea.

minap.hu
Felvételünk illusztrációAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-01-23 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!