Sport

Spanyol diákok a DVTK-nál

2012-04-28 21:44

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE spanyol_dvtk_minaphu1.jpg

A korábban a szerkesztőségünk munkájába is betekintést nyerő spanyol iskoláscsoport péntek délután meglátogatta a DVTK stadiont és a labdarúgócsapat spanyoljait is. Gallardoék készséggel válaszoltak a videós elemzés előtt honfitársaik kérdésére.

Mint arról beszámoltunk, a héten Miskolcon tartózkodik Córdoba egyik középiskolájának egy csoportja. A tanulók szerdán a MIKOM szerkesztőségébe látogattak el, majd pénteken a DVTK központját tekintették meg,

Hollósy András szpíker, PR-menedzser vezetésével először a sajtótájékoztatóknak is helyet adó központi helyiséget, majd a VIP-páholyt tekintették meg, ahol nagy meglepetés és megtiszteltetés érte őket: Fernando Fernández, a csapatkapitány José Luque és Paco Gallardo találkozott velük a DVSC elleni mérkőzés előtti elemzést és az edzést megelőzően. A tanulók feltehették kérdéseiket, megismerkedhettek honfitársaik itteni életével. A legaktívabbnak Paco bizonyult, aki elmondta, sosem látott még ekkora havat, mint Miskolcon, míg a legjobban a spanyolhoni ételek hiányoznak neki.

A spanyolok a pálya szélére is lementek, majd körbetekintettek a diósgyőri arénában, végezetül az új edzőpályákat szemrevételezték. A fiatalok azt is elárulták, legtöbbjük otthon a Real Madrid sikeréért szorít.

S. P.
fotó: Miguel Ángel de la Fuente Frechoso


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2018-05-21 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!