Városinfó

A szociális alapra pályázhatnak

2012-04-19 11:41

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A miskolci önkormányzat  egészségügyi és szociális bizottsága pályázatot hirdet a Szociális Alapra. A szociális jellegű feladatokat is ellátó – legalább egy éve bejegyzett – alapítványok, egyesületek, szervezetek  közt 1,25 millió forintot osztanak szét. 

A polgármesteri hivatal tájékoztatása alapján elnyerhető legnagyobb támogatás 100 ezer forint. 

Elsősorban a már működő kríziskezelő programokra, illetve akciókra: hátrányos helyzetbe került családokat támogató programokra, munkanélküliek problémáinak kezelését, drog- és szenvedélybetegek kezelését, hátrányos és veszélyeztetett helyzetben élő gyermekeket, időseket és szociálisan rászorultakat segítő programokra ítélhető meg a támogatás.

Előnyt élveznek a hátrányos helyzetű családokat támogató programok.

A pályázathoz csatolni kell: a civil szervezet bírósági nyilvántartásba vételéről szóló kivonat 90 napnál nem régebbi másolatát, a civil szervezet alapszabályát vagy működésének egyéb alapdokumentumát, 30 napnál nem régebbi NAV-igazolást arról, hogy esedékessé vált és meg nem fizetett köztartozása nincs, a pályázatot megelőző év pénzügyi beszámolóját, a civil szervezet utolsó mérlegbeszámolójának másolatát, a cégbírósági bejegyzésről hozott bírósági végzést, a bankszámlát vezető pénzintézettel kötött bankszámlaszerződést.

A pályázaton elnyert összeg felhasználásáról a pályázót elszámolási kötelezettség terheli. A hiányosan benyújtott pályázat a pályázatból való kizárást vonja maga után!
Nem pályázhatnak azok a szervezetek, amelyek előző években az alapból elnyert pénzeszközök pénzügyi elszámolási kötelezettségének nem tettek eleget.

Pályázatot csak Miskolc város közigazgatási határain belül működő szociális jellegű feladatokat ellátó szervezetek nyújthatnak be. Egy szervezet egy programra pályázhat.

Az adatlap beszerezhető: Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Humán Főosztály Egészségügyi és Szociális Osztályán (3530 Miskolc, Petőfi Sándor u. 39.) A pályázati felhívás és adatlap letölthető a oldalról.

A pályázatokat postai úton „Miskolc Megyei Jogú Város Szociális Alap” jeligére a Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Humán Főosztály Egészségügyi és Szociális Osztályára 3530 Miskolc, Petőfi Sándor u. 39. címre  május 7-ig küldhetik be.

minap.hu
Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-09-27 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!