Sport

Acélos győzelem Egerben

2011-04-26 10:46

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE steelers012.jpg

A Divízió I-ben töltött első esztendő harmadik meccsén megszületett az első „acélos” győzelem, méghozzá az ősi rivális, a szomszédvár, a leggyakoribb ellenfél, az Eger otthonában.

Egyértelmű, egy percig sem kétséges kimenetelű találkozón nyert a piros mezes alakulat, amely a pokoli kezdést követően egy rövid időre ugyan feljebb engedte riválisát, ám a végére még tovább növelte az előnyt. Pár kisebb kihagyástól eltekintve a defense ezútal is közel „nullán” tartotta a másik oldalt, az offense pedig – elsősorban trükkös játékok, összetett felállások, váratlan húzások révén – brillírozott, a támadójátékosok egyikét például hat toucdownhoz segítve. De volt safety, interception, megszerzett fumble is. A specialteam-játékok terén a Steelers ugyancsak uralta a pályát.

Eger Heroes - Miskolc Steelers 10-52 (0-31, 10-7, 0-0, 0-14)
Magyar bajnokság, Divízió I., Eger, 2011. április 24., 100 néző
Miskolci pontszerzők: Lakatos Bence 6 TD (2 elkapott, Joe Selmser passzaiból, 3 futott, 1 punt-visszahordásból), Huszár Gábor 1 TD (futott), Lippai Péter (2 kétpontos extra), Horváth Csaba (4 extrapont-rúgás), Csőke Bence safety. Ezen felül Kovács Márton neve mellé egy fumble recovery, Kiss Viktoréhoz két interception került.

Forrás: MiskolcSteelers.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-16 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!