Sport

Győzelem a Volvo-kupán – videókkal frissítve!

2011-02-24 19:00

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE hun-ger_4.jpg

A Volvo-kupa második napján az előző nap győztesei mérkőztek meg: a magyarok keze Németország ellen sem remegett meg. A második negyedtől magabiztos játékkal söpörte be az újabb győzelmet Kemény Dénes legénysége, mellyel meg is nyerte a tornát.

4. negyed
Négyből négy, már ami a ráúszást illeti. Négy percig ismét nem született gól, majd egy szép ejtéssel Varga Dénes is feliratkozott testvére mellé a gólszerzők közé. Később tettek arról a németek, hogy ne zárják gól nélkül a második félidőt, Schlotterbeck szépített fórból. Az utolsó percben a mérkőzés legeredményesebb játékosa, Madaras Norbert gondoskodott arról, hogy magyar góllal záruljon a mérkőzés. Magyarország - Németország: 8-4. A tegnapi eredményt lemásolva tornagyőztes lett a magyar válogatott, a holnapi, eddig pont nélküli Kanada elleni összecsapás eredményétől függetlenül.Mérkőzés után
Volvo-kupa az uszodában 3.

3. negyed
Harmadszor is a magyarok hozták el a labdát, a kapuban Nagy Viktor váltotta Baksa Lászlót. Öt perc gólcsend után Madaras lőtte be önmaga második, csapata hatodik gólját. Ezt a harmadot 1-0-ra nyerték a hazaiak, akik a végén még szétlőtték Tchigir kapufáját. Csakúgy, mint tegnap, ma is naggyá tesszük az ellenfél hálóőrét. 6-3.

hun-ger_5.jpg

Video a közönségről
Volvo-kupa az uszodában 2.

2. negyed
A második játékrész elején ismét a hazaiak hozták el a labdát - ezúttal feldobás nélkül -, és Baksa is kezdett belejönni a kezdeti bizonytalanság után. Az első német emberelőnyt kivédekeztük, majd Kis Gábor újra előnyhöz juttatta Kemény Dénes legénységét. A fehérsapkások nem hibázták el a fórt, így először nőtt kétgólosra a magyar előny: Madaras volt eredményes. A következő támadásnál felhördült a csarnok, de csak azért, mert Politze lövése becsúszott Baksa keze mellett. Varga Dénes fél perccel a negyed vége előtt újra megdpulázhatta volna az előnyt, de két méterről a kapufára emelt. Egy másodperccel a vége előtt azonban Hárai Balázs betalált, így 5-3-mal vonulhattak félidőre a csapatok.

hun-ger_1.jpg

1. negyed
A tegnapinál többen látogattak ki a Kemény Dénes uszodába a Volvo-kupa második napjára. A hangulatra mindenesetre nem lehet panasz, a játékosok bemutatásánál, amikor Biros Péter nevéhez ért a műsorközlő, szinte felrobbant a csarnok.

Bevonulás
Volvo-kupa az uszodában 1.

Mozgalmasan, sok góllal indult a találkozó. A ráúszásnál egyszerre értek oda a felek, így feldobással került a magyarokhoz a labda. Rögtön emberelőnybe is kerültünk, melyet egyből gólra váltott Varga Dániel. Hamar elcsendesedtek azonban a hazai hívek, az ellentámadásból Schroedter azonnal egyenlített. A soros hazai támadás újabb fórt hozott, de gólt nem, a németek, pontosabban Politze viszont nem hibázott: 1-2. A miskolci kedvenc gondoskodott róla, hogy ne sokáig legyen csend: büntetőből egalizált Biros Péter. Ezt követően egészen a harmad végéig tartó gólcsend következett: míg a németek kapuralövésig sem jutottak a támadóidő alatt, addig a magyarok sorra hagyták ki helyzeteiket. 2-2.

Kemény Dénes értékel a sajtónak
Volvo-kupa az uszodában 4.

Volvo-kupa, 2. forduló
Magyarország – Németország 8-4 (2-2, 3-1, 1-0, 2-1)
Miskolc, Kemény Dénes Uszoda, 1000 néző. v.: Terpenka (kanadai), Brala (horvát).
Magyarország: Baksa – Kásás, Varga Dénes 1, Hosnyánszky, Hárai 1, Kiss G., Biros 1 (1), Kis G. 1, Szivós, Madaras 3, Gór-Nagy, Varga Dániel 1, Nagy V. Szövetségi kapitány: Kemény Dénes.
Németország: Tchigir - Naroska, Biegel, Real, Politze 2, Bukowski, Schüler, Pickert, Oeler, Schlotterbeck 1, Eidner, Miers, Schroedter 1. Szövetségi kapitány: Hagen Stamm.

Soós P.
fotó: Juhász Á.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-12 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!