Városinfó

Beszámoló a szennyező források megszüntetéséről

2010-03-02 10:38

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése a I-4/31.097/2009. számú határozatával Intézkedési Tervet fogadott el a Szinva-patak és mellékvízfolyásain található szennyező forrásainak fokozatos felszámolása céljából, melyről a csütörtöki ülésen Káli Sándor polgármester tart beszámolót. 

A közgyűlés a határozatban intézkedett, hogy a patakok vízminőség állapotáról, és az elfogadott akcióterv végrehajtásáról évente a polgármester jelentésben számoljon be - a közgyűlés javaslat alapján a 2009. évi költségvetésben a feladat végrehajtásához szükséges negyvenmillió forintot rendelkezésre bocsátotta.

A Miskolci Öko-Kör Kht. és a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. is tevékenyen részt vett a program végrehajtásában.

Amennyiben Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése "A Szinva-patak és mellékvízfolyásain keletkező szennyező források fokozatos felszámolására vonatkozó Intézkedési Terv 2009. évi végrehajtásáról" című beszámolót elfogadja, a közgyűlés a program folytatására a 2010. évre elfogadott intézkedési terv 40 700 000 forintot irányoz elő, amely összeget az önkormányzat 2010. évi költségvetésében szerepeltetni kell.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

  • 2010-03-02 14:02

    Szemes

    Amikor az önkormányzati tisztségviselő olvassa a tanúlmányt amit aMiskoci Városgazda készített, és az áll benne, hogy a számozott útcáknál a patakot használják pöcegödörnek az ott lakók, akkor munkahelyi kötelezettsége leellenőrizni a tényeket, hogy [ tovább ... ]

Miskolc TV mai műsora

2021-04-12 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!