Közélet

 • 2014-08-26 13:26 540 kilométeres futással biztatnak sportolásra

  Hétfő este érkezett Miskolcra, és kedden már tovább is futott Kassa felé a Visegrádi Négyek (V4) Futás 12 cseh résztvevője. Közben azonban megajándokozták a gyermekvédelmi központ Győri kapui részlegének lakóit, és találkoztak a városveztés képviselőivel is.

 • 2014-08-26 13:07 Fidesz – KDNP: Egyetlen nap alatt összegyűltek az ajánlások!

  Egyetlen nap alatt az önkormányzati választáson való induláshoz szükséges ajánlások többszörösét gyűjtötték össze Miskolcon a Fidesz – KDNP jelöltjei.

 • 2014-08-26 12:16 Balog: minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy sikeres legyen az új tanév

  Minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy sikeres legyen a következő tanév - mutatott rá az emberi erőforrások minisztere kedden a fővárosban rendezett szakmai tanévnyitón.

 • 2014-08-26 11:42 Az LMP is minden körzetben szeretne jelöltet állítani

  A Lehet Más a Politika múlt hét csütörtökön bemutatta miskolci polgármesterjelöltjét, most pedig közzétették az egyes önkormányzati választókerületekben indulók névsorát. Az összes miskolci egyéni körzetben szeretne az LMP jelöltet állítani. A jelölt-jelöltek hétfőn felvették az ajánlóíveket, és megkezdték a jelöltséghez szükséges ajánlások összegyűjtését.

 • 2014-08-26 11:32 Biztonsági megfontolásból robbantották fel a hiperszonikus fegyvert

  Nem magától robbant fel hétfőn az amerikai hiperszonikus kísérleti rakéta Alaszkában, hanem irányítói döntöttek a megsemmisítése mellett biztonsági megfontolásból, mert meghibásodott - adta hírül kedden a The Daily Telegraph című brit lap.

 • 2014-08-26 09:37 Tizenkétféle ásványvizet tiltottak le - videóval!

  Több tízezer liter, tizenkét különböző fajta ásványvíz forgalmazását tiltotta meg és kötelezte a gyártókat a termék visszahívására a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

 • 2014-08-26 09:34 A polgármester a város támogatásáról biztosította a tűzkárosultakat

  A város önkormányzatának segítségéről biztosította Kriza Ákos polgármester annak az Árpád úti, tízemeletes háznak lakóit, amelyben kedden hajnalban tűz ütött ki. Ugyanakkor felkérte a város főépítészét, hogy statikusok segítségével mérjék fel az épületben keletkezett károkat, illetve hárítsák el az esetleges életveszélyt. A társasház közös képviselőjétől pedig folyamatos tájékoztatást kért.

 • 2014-08-26 07:51 Nyílt napokon mutatkozik be a Kello kibővített kínálata

  Kétnapos, ingyenes rendezvényen mutatja be megújult arculatát és kibővített termékkínálatát pénteken és szombaton a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello) Budapesten.

 • 2014-08-25 20:55 Tesztelés közben felrobbant egy amerikai hiperszonikus fegyver

  Nem sokkal az Alaszkából történt felbocsátása után felrobbant egy tesztelés alatt álló amerikai hiperszonikus fegyver – közölte hétfőn a Pentagon.

 • 2014-08-25 20:13 „Vivát Miskolci Egyetem, vivát gólyatábor!”

  Vasárnap megérkeztek a frissen felvételt nyert hallgatók a Miskolci Egyetem gólyatáborába. A balekhét több mint félezer elsőéves résztvevője számos informatív és kulturális programon ismerkedhet hallgatótársaival, az egyetemmel és a várossal. A közösségépítés jegyében hétfőn a hét kar és a zeneintézet hallgatói közösen „formázták meg” a felsőoktatási intézmény monogramját, majd több száz léggömböt eresztettek szélnek. A programok egészen csütörtökig tartanak a campuson, de a városban is találkozhatunk majd gólyákkal.

 • 2014-08-25 18:59 Az Ebola-fertőzéssel érintett országokból jönnek hallgatók Magyarországra

  A Semmelweis Egyetemre húsz felsőbb éves és hét új hallgató érkezik a tanévkezdésig Afrika Ebola-fertőzéssel érintett országaiból - közölte az intézmény hétfőn az MTI megkeresésére, hozzátéve, hogy felkészültek a hallgatók fogadására, több óvintézkedést is tettek.

 • 2014-08-25 18:39 Megsemmisítették a szavazólapokat

  Megsemmisítették az Európai Uniós képviselőválasztás dokumentumait hétfőn a törvényi előírásoknak megfelelően.

Miskolc TV mai műsora

2024-07-23 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!