Miskolc TV friss műsorai

2015-04-27 18:18
Hétfő
Sporthírek (sport )
bullet4 miskolci játékos az A-csoportos jégkorong válogatottban bulletFTC - DVTK 3-0 bullet21. Miskolc Rally bulletMTK - MVSC 3-2, röplabda rájátszás
megnézem a teljes műsort
  bullet4 miskolci játékos az A-csoportos jégkorong válogatottban
A hétvége legnagyobb sportszenzációját a magyar jégkorong válogatott szolgáltatta, ugyanis a házigazda lengyel együttest legyőzve, második lett Krakkó városában, a divízió 1-es Világbajnokságon. Ezzel az eredménnyel pedig feljutott nemzeti csapatunk ... (a49260 ::feltöltve: 2015-04-27 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletFTC - DVTK 3-0
Magabiztos győzelmet ért el az FTC a DVTK ellen, a labdarúgó NB 1, 25. fordulójának mérkőzésén. A sérülésekkel is sújtott, de ellenfele motivációs szintjét megközelíteni sem tudó Diósgyőr végül 3-0 arányú vereséget szenvedett. A DVTK a nyolcadik hely... (a49251 ::feltöltve: 2015-04-27 :: megszólalók: Szivics Tomiszláv,vezetőedző,DVTK )
megnézem a videót  
  bullet21. Miskolc Rally
A 12 gyorsaságiból hatot megnyerő Herczig – Baczigál páros győzelmét hozta, az ezúttal egynapos Miskolc Rally. A versenyzést hosszú szünet után újrakezdő ifj. Tóth János a második helyen ért célba. Kéztörését követően két héttel, a versenyt vál... (a49258 ::feltöltve: 2015-04-27 :: megszólalók: Herczig Norbert,,;Kazár Miklós,, )
megnézem a videót  
  bulletMTK - MVSC 3-2, röplabda rájátszás
A legerősebb ellenfél otthonában őrizte meg első osztályú tagságát az Albrecht MVSC MVSI csapata. A női röplabda NB 1, 9 – 12. helyéért vívott alsóházi rájátszás utolsó mérkőzését az MTK otthonában teljesítették a miskolci lányok. A bajnokin ... (a49252 ::feltöltve: 2015-04-27 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-04-27 18:00
Hétfő
Miskolc Ma (híradó )
bulletSzakma Sztár Fesztivál bulletLezuhant egy sárkányrepülő Parasznyán bulletKinyitott a mélygarázs a Hősök terén bulletÚjabb drágulás a kutakon bulletVakvezető kutyák a GYEK-ben bulletElkezdődött az 5. Bach hét bulletIV. Avasi Borangolás beharangozó bulletCsaládi nap a Peleházban
megnézem a teljes műsort
  bulletSzakma Sztár Fesztivál
A jó szakma felér egy diplomával. Ez a szlogenje az idei Szakma Sztár Fesztiválnak, amit Orbán Viktor nyitott meg hétfőn. A Budapesten megrendezett háromnapos vetélkedőn az ország legjobb szakmunkás tanulói mérték össze tudásukat, közülük a legjobbak... (a49262 ::feltöltve: 2015-04-27 :: megszólalók: Bihall Tamás,elnök,BOKIK;Oláh Zsuzsanna,,Ózd;Parragh László,elnök,MKIK;Orbán Viktor,miniszterelnök, )
megnézem a videót  
  bulletLezuhant egy sárkányrepülő Parasznyán
Lezuhant egy sárkányrepülő egy hete Parasznyán. A motoros kisgép villanyoszlopnak ütközött, majd a szántóföldre zuhant. A pilóta súlyosabb, hölgy utasa könnyebb sérüléseket szenvedett. A kidöntött villanyoszlop miatt az ÉMÁSZ-nak is akadt dolga a he... (a49256 ::feltöltve: 2015-04-27 :: megszólalók: Lénárt Attila,,;Tréba Eszter,,;Dr. Kazacsay Ferenc,oszt.vez. főorvos,B.A.Z Megyei Kórház, Traumatológia )
megnézem a videót  
  bulletKinyitott a mélygarázs a Hősök terén
Újra kinyitott a mélygarázs a Hősök terén. Mostantól a Régió Park Miskolc Kft. üzemelteti. Az elmúlt hetekben műszakilag felülvizsgálták és felújították a fedett parkolót. Többek között festettek, átprogramozták a beléptetést és elvégezték a vízszige... (a49261 ::feltöltve: 2015-04-27 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletÚjabb drágulás a kutakon
Újabb drágulás a kutakon: szerdától 2 forinttal kerül többe literenként a 95-ös benzin, ám a gázolaj ára nem változik. Így a benzin ára 375 forintra nő, a gázolajé 376 forint marad. A Mol legutóbb múlt pénteken változtatott az árakon, akkor a benzin... (a49254 ::feltöltve: 2015-04-27 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletVakvezető kutyák a GYEK-ben
Ma van a vakvezető kutyák világnapja. Ebből az alkalomból a segítő ebek a GYEK kis betegeihez is ellátogattak. A gyerekek a kutyák munkájáról tanulhattak, de a vakvezető hámos közlekedést is kipróbálhatták. A programot a Miskolci Lions Klub szervezte... (a49255 ::feltöltve: 2015-04-27 :: megszólalók: Samu Dominik,,;Mezősi Tamás,kuratóriumi elnök,Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány;Koleszár Péter,elnök,Első Miskolci Lions Klub )
megnézem a videót  
  bulletElkezdődött az 5. Bach hét
Elkezdődtek a miskolci Bach hét rendezvényei. Hat napon át templomokban és a Zenepalotában zenekari és kamaraműveket, egyházzenei, csembaló és zongoradarabokat is hallgathat a komolyzenét kedvelő közönség. A programsorozat célja, hogy a barokk zene é... (a49244 ::feltöltve: 2015-04-27 :: megszólalók: Heiner Béláné,,;Kostyál Kálmán,Bartók-Pásztory díjas hegedűművész,Miskolci Egyetem;Flach Antal,csembalóművész,Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola )
megnézem a videót  
  bulletIV. Avasi Borangolás beharangozó
Magyar borvidékek, 30 ismert borászatával ismerkedhetnek meg a III. Avasi Borangolás látogatói. Május 8-án és 9-én 25 patinás avasi pince várja a borkedvelőket. A tradicionális miskolci pincekultúrát népszerűsítő rendezvényhez konferencia és városház... (a49155 ::feltöltve: 2015-04-27 :: megszólalók: Némedi Varga Zoltán,elnök,Miskolci Borbarátok Társasága )
megnézem a videót  
  bulletCsaládi nap a Peleházban
Kőzetek meghatározása, ősmaradványok keresése, talajmintavétel, földfesték készítés és ismeretterjesztő előadás a Bükk hegység kialakulásáról. Többek között ezekkel a programokkal várták a múzeum földnapi rendezvényére a családokat. A Lillafüredi Her... (a49247 ::feltöltve: 2015-04-27 :: megszólalók: Szoják Péter,tárvezető,Herman Ottó Múzeum Pannon tenger, Földtörténeti Tár )
megnézem a videót  
2015-04-26 18:00
Vasárnap
Krónika ( )
heti hírösszefoglaló :: bulletOrbán Viktor: Miskolc mintaváros bulletOrbán Viktor a nyomortelepekről bullet5 milliárdból épülhet tovább a tapolcai strand bulletTöbb ezer új munkahely és új ipari park - Kriza Ákos a stúdióban bulletHátrányos helyzetűek kaptak munkát Miskolcon bulletÉpülhet az új diósgyőri acélmű bullet25 éves a Metalcontrol bulletEmelik a szociális bérlakások lakbérét bulletFeretizáló gépre gyűjt a GYEK Onkohaematológiai Osztálya bulletTérkép készül a folyómedrek állapotáról bulletFarkas Bertalan Miskolcon járt
megnézem a teljes műsort
  bulletOrbán Viktor: Miskolc mintaváros
Miskolc mintavárosként szerepel a kormány programjában- ezt Orbán Viktor mondta. A miniszterelnök azt is bejelentette, hogy 5 milliárd forinttal támogatja a kormány a miskolctapolcai strand második ütemét. Orbán Viktor és Kriza Ákos egy öt fejezetb... (a49173 ::feltöltve: 2015-04-21 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester,;Orbán Viktor,miniszterelnök, )
megnézem a videót  
  bulletOrbán Viktor a nyomortelepekről
„Ha a város eldöntötte, hogy mit akar, akkor azon az úton érdemes végigmenni és a magyar kormányra számíthat” - így fogalmazott Orbán Viktor a miskolci nyomortelepek felszámolásával kapcsolatban. A miniszterelnök azt mondta, ha a nyomorte... (a49181 ::feltöltve: 2015-04-21 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bullet5 milliárdból épülhet tovább a tapolcai strand
Elhúzható tetejű medence és tavirózsa fürdő is lehet a tapolcai élményfürdőben. A strand fejlesztésére újabb 5 milliárd forintot ad a kormány. Ezt Orbán Viktor jelentette be Miskolcon. A strand fejlesztés második üteme 2017-re készülhet el. Az erről ... (a49199 ::feltöltve: 2015-04-22 :: megszólalók: Lengyel Katalin,ügyvezető,Miskolci Városfejlesztési Kft.; Kriza Ákos,polgármester,; Orbán Viktor,miniszterelnök, )
megnézem a videót  
  bulletTöbb ezer új munkahely és új ipari park - Kriza Ákos a stúdióban
Több ezer új munkahely létesülhet Miskolc új ipari parkjában. Létrehozását egy éve tervezi a város. A terület megvan, és végül mintegy 1000 hektárnyi lesz – mondta el Miskolc polgármestere. Kriza Ákos stúdiónk vendége volt. Beszélt arról is, ho... (a49212 ::feltöltve: 2015-04-23 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester,;Orbán Viktor,miniszterelnök, )
megnézem a videót  
  bulletHátrányos helyzetűek kaptak munkát Miskolcon
Jövő februárig 50 hajléktalan kap munkát Miskolcon. A mintaprogramban a Vöröskereszt hajléktalanszállójának lakói vesznek részt. Ők jelenleg kenneleket építenek a Miskolci Állategészségügyi Telepen, valamint fákat gondoznak és építőipari, kivitelezés... (a49153 ::feltöltve: 2015-04-21 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletÉpülhet az új diósgyőri acélmű
Hét év után újraindulhat az acélgyártás Diósgyőrben. A jövő héten kezdik építeni a Miskolc Steel Mills Kft. új acélművét a DIGÉP ipari parkban. A gyár évente 320 000 tonna acélt állít majd elő. Ez lesz az ország harmadik legnagyobb acélműve- mondta ... (a49217 ::feltöltve: 2015-04-23 :: megszólalók: Ács András,projektigazgató,Miskolc Steel Mills Kft.; Kiss János,alpolgármester,; Szabó László,miniszterhelyettes,Külgazdasági és Külügyminisztérium )
megnézem a videót  
  bullet25 éves a Metalcontrol
Új munkahelyeket is vár a Miskolc Steel Mills Diósgyőrbe tervezett új hengerművétől a Metalcontrol Kft. - többek között erről is szó volt a 25 éve működő anyagvizsgáló cég jubileumi rendezvényén. Az egykori LKM–ből létrehozott cégek közül mára... (a49152 ::feltöltve: 2015-04-20 :: megszólalók: Kovács Károly,ügyvezető igazgató,Metalcontrol Kft.;Pfliegler Péter,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletEmelik a szociális bérlakások lakbérét
Az országos átlaghoz igazította a szociális bérlakások bérleti díjait a Miskolci Ingatlankezelő. Az április elsejével életbe lépett rendelet valamennyi miskolci, alacsony komfortfokozatú ingatlanra vonatkozik, így egy átlagos méretű, 45 négyzetmétere... (a49165 ::feltöltve: 2015-04-21 :: megszólalók: Váradi Géza,,;Pasztor Imre,kommunikációs vezető,Miskolc Holding Zrt. )
megnézem a videót  
  bulletFeretizáló gépre gyűjt a GYEK Onkohaematológiai Osztálya
Még egy évig tudnak Miskolcon őssejteket kinyerni a GYEK haemato-onkológiai részlegén. Ha addig nem kap az osztály új berendezést, akkor nem tudnak saját, vagy testvérdonoros transzplantációhoz őssejteket levenni. Az Alapítvány a Rákos Gyermekekért v... (a49174 ::feltöltve: 2015-04-21 :: megszólalók: Dr. Simon Réka,osztályvezető főorvos,Onkohaematológiai és Csontvelőtranszplantációs Osztály, GYEK, B.-A.-Z. Megyei Kórház;Varga Áronné,elnök,Alapítvány a Rákos Gyermekekért;Számlaszám: 68800109-11037022 Adószám: 18805477-1-15,, )
megnézem a videót  
  bulletTérkép készül a folyómedrek állapotáról
Az elmúlt évek példátlanul gyors és rekord árvizei miatt új intézkedésekre van szükség a védekezésben – többek között erről is szó volt a vízügyi konferencián. Az árhullámok levonulását sok helyen nehezíti az elburjánzott növényzet és a terüle... (a49219 ::feltöltve: 2015-04-23 :: megszólalók: Rácz Miklós,igazgató,Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság; Láng István,műszaki főigazgató-helyettes,Országos Vízügyi Főigazgatóság )
megnézem a videót  
  bulletFarkas Bertalan Miskolcon járt
Padtársa álma volt, ő váltotta valóra. Így mesélt űrhajós karrierjéről Magyarország máig egyetlen kozmonautája. Farkas Bertalan arról is beszélt, hogy hosszú út vezetett az űrutazásig. Előbb vadászpilóta lett, majd az interkozmosz programban űrkutat... (a49188 ::feltöltve: 2015-04-22 :: megszólalók: Farkas Bertalan,űrhajós, ny. dandártábornok,;Szabó Tibor,igazgató,Diósgyőr –Vasgyári Szakképző Iskola )
megnézem a videót  
2015-04-25 18:00
Szombat
Miskolc Ma (híradó )
bulletElkezdődött a munka a gyógyszerkutató központban bulletFejlesztések a Görög Katolikus Általános Iskolában bulletAdok-Kapok ruhaadomány bulletAlig 120 vakvezető jut 80 000 látáskárosultra bulletElsősegélynyújtó verseny – megyei forduló bulletGondolatzárás - lezárult a Gondolatmenet bulletMiskolc Város Bora 2015 bulletDávid-szarvasok születtek bulletFTC - DVTK 3:0
megnézem a teljes műsort
  bulletElkezdődött a munka a gyógyszerkutató központban
Kórházban szerzett tüdőgyulladásra keresik a legújabb gyógymódot a Misekben egy hónapja átadott kutatási központban. A 300 millió forintos létesítmény első vizsgálatain 32-en dolgoznak. A kutatások kiemelkedő lehetőséget nyújtanak az abban résztvevők... (a49240 ::feltöltve: 2015-04-25 :: megszólalók: Dr. Kovács Péter,ügyvezető tulajdonos,CRU Hungary Kft.;Dr. Pap Tibor,orvosigazgató, osztályvezető,Infectológiai Osztály, MISEK )
megnézem a videót  
  bulletFejlesztések a Görög Katolikus Általános Iskolában
Több mint fél milliárd forintból korszerűsítették a Miskolci Görög Katolikus Általános Iskolát. 4 új közösségi teret alakítottak ki, felújították a tornatermet, a konyhát. Az épületet akadálymentesítették, de új sport és taneszközöket is érkeztek az ... (a49205 ::feltöltve: 2015-04-25 :: megszólalók: Bodolóczki Mária,pályázati szaktanácsadó,Miskolci Apostoli Exarchátus;Tóth Ferenc,ökonómus,Miskolci Apostoli Exarchátus )
megnézem a videót  
  bulletAdok-Kapok ruhaadomány
Ismét ruhákat gyűjt a rászorulóknak az Ökumenikus Segélyszervezet. Az akció országos, központi helyszíne pedig Biatorbágy. A szervezet az összegyűlt, jóminőségű ruhákat, cipőket, sportszereket és játékokat az ország több pontján működő központjaiba j... (a49226 ::feltöltve: 2015-04-25 :: megszólalók: Budai Bernadett,intézményvezető,Ökumenikus Segélyszervezet Szociális és Fejlesztő Központ Miskolc )
megnézem a videót  
  bulletAlig 120 vakvezető jut 80 000 látáskárosultra
Kutyás vezetés és a vakok számára kifejlesztett Braille-írás - többek között ezekkel is megismerkedhettek szombaton az érdeklődők az egyik miskolci üzletközpontban. Április 27. a vakvezető kutyák világnapja. Az állatok gazdái, kiképzői és a tevékenys... (a49241 ::feltöltve: 2015-04-25 :: megszólalók: Bobcsák Máté,,; Bobcsák Ferenc,,; Mezősi Tamás,kuratóriumi elnök,Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány )
megnézem a videót  
  bulletElsősegélynyújtó verseny – megyei forduló
Italozó fiatalok a tóparton, részeg horgász a ladik mellett, megkéselt kezű lány, mentés a magasból és egy csecsemő újraélesztése. Ilyen és ezekhez hasonló megrendezett, ám életszerű helyzeteket kellett megoldaniuk tegnap a fiataloknak az Országos E... (a49237 ::feltöltve: 2015-04-25 :: megszólalók: Gelencsér Istvánné,szervezeti és szociális koordinátor,Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete )
megnézem a videót  
  bulletGondolatzárás - lezárult a Gondolatmenet
Befejeződött a Gondolatmenet. Három hónapig több témával várták kiállítások a Rákóczi házban az érdeklődőket. A Gondolatzárón a Szemere Szakközépiskola tánctagozatos diákjai a tárlat üzeneteit a mozgás nyelvére fordították le - így lett a Gondolatmen... (a49238 ::feltöltve: 2015-04-25 :: megszólalók: Richvalszky Zsuzsa,tánctanár,Szemere Bertalan Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium;Vinter Krisztina,,Szemere Bertalan Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium;Pusztai Tamás,igazgató,Herman Ottó Múzeum )
megnézem a videót  
  bulletMiskolc Város Bora 2015
Egy 2012-es egri Cuvé, egy 2014-es sárga muskotály és egy 2002-es tokaji borkülönlegesség. Megosztva ez a három bor érdemelte ki idén a Miskolc Város Bora címet. Ötödik alkalommal rendezték meg a megmérettetést, amelyre 45 bormintát szállítottak a te... (a49239 ::feltöltve: 2015-04-25 :: megszólalók: Berta Béla,elnök,Miskolczi Pincék Asztaltársasága;Barta Gábor,önkormányzati képviselő,(Fidesz-KDNP);Kiss Gábor,alpolgármester,;Csöbör Katalin,országgyűlési képviselő,(Fidesz-KDNP) )
megnézem a videót  
  bulletDávid-szarvasok születtek
Ismét Dávid-szarvasok születtek a miskolci Vadasparkban. Tavaly egy, idén két kicsi jött a világra, ugyanazon a napon, ám két anyától. A Dávid-szarvas rendkívül ritka állat. Vadon 100 éve kihalt, eredeti élőhelye Kína volt. Ma már csak európai állatk... (a49242 ::feltöltve: 2015-04-25 :: megszólalók: Krajnyák Zoltán,zoopedagógus,Miskolci Állatkert és Kultúrpark )
megnézem a videót  
  bulletFTC - DVTK 3:0
És végül egy sporthír. A labdarúgó OTP Bank Liga NBI 25. fordulójában a Ferencváros otthonába látogatott a DVTK labdarúgó-csapata. A mérkőzésen 3:0 arányú győzelem született az FTC javára. A mérkőzésről bővebben hétfői sporthíreinkben számolunk be. ... (a49243 ::feltöltve: 2015-04-25 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-04-24 18:30
Péntek
Egészségpercek (életmód magazin )
bulletFeretizáló gépre gyűjt a GYEK Hematoonkológiai részlege bulletCukorbetegség - táplálkozás egészségesen bulletEgészséges család
megnézem a teljes műsort
  bulletFeretizáló gépre gyűjt a GYEK Hematoonkológiai részlege
Még egy évig tudnak Miskolcon őssejteket kinyerni a GYEK Hemato-onkológiai részlegén. Ezt követően, ha nem kap az osztály új berendezést, megszűnhet az a lehetőség, hogy saját, vagy testvérdonoros transzplantációt végezhessenek helyi szinten. Az Alap... (a49187 ::feltöltve: 2015-04-24 :: megszólalók: Dr. Simon Réka,osztályvezető főorvos,Onkohaematológiai és Csontvelőtranszplantációs Osztály, GYEK, B.-A.-Z. Megyei Kórház;Varga Áronné,elnök,Alapítvány a Rákos Gyermekekért )
megnézem a videót  
  bulletCukorbetegség - táplálkozás egészségesen
A cukorbetegségben szenvedő betegek száma világszerte rohamosan emelkedik és ez alól hazánk sem kivétel. Egy, a kétezres években készült felmérés szerint Magyarorzágon mintegy félmillió diabéteszes beteg él. A kezelt betegek számának azonban többször... (a48959 ::feltöltve: 2015-04-24 :: megszólalók: Kovács Gabriella,dietetikus,MISEK )
megnézem a videót  
  bulletEgészséges család
Az egészséges család mindennek az alapja. Az egészség azonban nemcsak a testi, hanem a lelki egészséget is jelenti. Ennek birtokában élhet az ember teljes életet és ennek birtokában lehetünk biztosak abban, hogy gyermekeink is megállják majd helyüket... (a49227 ::feltöltve: 2015-04-24 :: megszólalók: Sári Róza,egészségügyi szaktanár, életmódtanácsadó, terapeuta, )
megnézem a videót  
2015-04-24 18:23
Péntek
Programpont ( )
a Miskolc Televízió programajánlója :: bulletProgramPont 2015 április 24. péntek
megnézem a teljes műsort
  bulletProgramPont 2015 április 24. péntek
Programajánló... (a49224 ::feltöltve: 2015-04-24 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-04-24 18:18
Péntek
Sporthírek (sport )
bulletFTC - DVTK beharangozó bullet21. Miskolc Rally beharangozó
megnézem a teljes műsort
  bulletFTC - DVTK beharangozó
FTC – DVTK mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB 1, 25. fordulójában. A mindig nagy érdeklődés övezte bajnokinak először ad otthont a Ferencváros új stadionja, ahol a csapatok jelenlegi formája lapján esélyesebbnek tűnik a zöld – fehér gárda... (a49236 ::feltöltve: 2015-04-24 :: megszólalók: Tomislav Sivic,vezetőedző,DVTK;Drazen Okuka,,DVTK;Gosztonyi András,,DVTK )
megnézem a videót  
  bullet21. Miskolc Rally beharangozó
Már pénteken délután elkezdődött a 21. Miskolc Rally. A Városház téri rajtceremóniával és sporthíreinkkel egy időben is zajlik még a hagyományos népkerti prológ. Ezt követően elhagyják a várost a versenyautók és szombaton az első osztály 12, a másodi... (a49235 ::feltöltve: 2015-04-24 :: megszólalók: Kovács Levente,versenyigazgató,21. Miskolc Rally;Szabadi Levente,csapatfőnök,Maximmun Racing Team;Friedmann Zsolt,,Hadik Racing Team )
megnézem a videót  
2015-04-24 18:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó )
bullet150-ről 500-ra nőhet a térfigyelő kamerák száma bulletSoha nem látott mértékű ütemben folytatódik a fejlődés Miskolcon bulletÉrdekképviselet a vállalatoknak bulletUkrán turisztikai szakemberek Miskolcon bulletTovább bővülhet a miskolci kerékpáros úthálózat bulletHáromszoros győztes a Miskolci Egyetem gokartja bulletMária úti zarándokok Miskolcon bulletBúcsúzik a Shakespeare év bulletTAVASZI SZÉL- takarít a város
megnézem a teljes műsort
  bullet150-ről 500-ra nőhet a térfigyelő kamerák száma
Az egész várost bekamerázzák - ezt mondta Kriza Ákos, televíziónknak adott interjújában. A polgármester ismertette annak az ötpontos, összesen 180 milliárdos szerződésnek a részleteit, amit kedden írt alá Orbán Viktor miniszterelnökkel. A megállapodá... (a49228 ::feltöltve: 2015-04-24 :: megszólalók: Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet; Kriza Ákos,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletSoha nem látott mértékű ütemben folytatódik a fejlődés Miskolcon
Az előző ciklusban mintegy 100 milliárd forint értékű beruházás valósult meg Miskolcon, a napokban pedig újabb 180 milliárd forintos csomagot jelentett be Orbán Viktor miniszterelnök. Soós Attila, a Fidesz miskolci frakcióvezetője azt is közölte: enn... (a49234 ::feltöltve: 2015-04-24 :: megszólalók: Soós Attila,frakcióvezető,Fidesz )
megnézem a videót  
  bulletÉrdekképviselet a vállalatoknak
A magyar cégek csaknem 80 százaléka nem tudja az érdekeit érvényesíteni, de a változó gazdasági környezet is nehézséget jelent számukra - derül ki az Európai Szociális Alap támogatásával készített felmérésből. A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szö... (a49230 ::feltöltve: 2015-04-24 :: megszólalók: Kiss János,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletUkrán turisztikai szakemberek Miskolcon
Ukrán turisztikai szakemberek vendégeskedtek Miskolcon. Lillafüredre, a Diósgyőri várba és a Barlangfürdőbe is ellátogattak, de a város további nevezetességeivel, valamint idegenforgalmi szolgáltatásaival is megismerkedtek. A tanulmányutat a Magyar T... (a49222 ::feltöltve: 2015-04-24 :: megszólalók: Kucsmás Kriszta,,Utazási Iroda, Ungvár;Kupcsik Sarolta,munkatárs,Tourinform, Miskolc )
megnézem a videót  
  bulletTovább bővülhet a miskolci kerékpáros úthálózat
Tovább bővülhet Miskolc kerékpáros úthálózata, sőt beindulhat itt is a közbringa program. A Kerékpáros Miskolc Egyesület egész napos programot szervezett az egyik bevásárlóközpontban, ahol nemcsak az élhető városról, hanem a fenntartható mobilitásról... (a49233 ::feltöltve: 2015-04-24 :: megszólalók: Pfliegler Péter,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletHáromszoros győztes a Miskolci Egyetem gokartja
Megvédte címét, és idén is Abszolút Győztesként távozott a Miskolci Egyetem csapata a hétvégi gokart építő versenyről. A Go-Kart! Go-Bosch versenyen, Budapesten 10 egyetemi-főiskolai csapat mérte össze tudását. A miskolciak idén hibridhajtású járműve... (a49229 ::feltöltve: 2015-04-24 :: megszólalók: Kiss Dávid,a villamos csapat vezetője,ME-Kart;Kiss Gábor,gépész-hallgató,Miskolci Egyetem;Trohák Attila,adjunktus,Automatizálási és Infokommunikációs Intézeti Tanszék, Miskolci Egyetem )
megnézem a videót  
  bulletMária úti zarándokok Miskolcon
Mária úti zarándokok érkeztek tegnap délután Görömbölyre. Ma délelőtt a Városházán fogadták őket és a Fráter György Katolikus Gimnáziumba is ellátogattak. Idén először miskolciak is csatlakoztak a zarándokokhoz. A Mária úti zarándoklat Budapestről in... (a49223 ::feltöltve: 2015-04-24 :: megszólalók: Kiss Gábor,alpolgármester,;Tiszkó Istvánné,,;Gubánné Ármai Erika,,;Lóczi Tamás,igazgató,Fráter György Katolikus Gimnázium és Kollégium )
megnézem a videót  
  bulletBúcsúzik a Shakespeare év
Egy időre raktárba kerül a Shakespeare portré. Az angol költő 451. születésnapján főutcai felvonulással és színdarab részletekkel búcsúztak el a monumentális képtől és magától a Shakespeare-évtől is Miskolcon. Az 55 ezer kupakból készült portrét Máty... (a49221 ::feltöltve: 2015-04-24 :: megszólalók: Korsós Noémi,Lévay József református Gimnázium,;Szentesi Klaudia,Munkácsy Mihály Általános iskola,;Kolozsvári Katalin,Zsófi édesanyja, )
megnézem a videót  
  bulletTAVASZI SZÉL- takarít a város
A Miskolc Holding és a polgármesteri hivatal dolgozói takarítottak ma a Hősök terén. A TAVASZ SZÉL - TAKARÍT A VÁROS elnevezésű akció immár öt éves múltra tekint vissza a városban. Célja, hogy ráirányítsa a figyelmet arra, hogy mindenki tehet a körny... (a49215 ::feltöltve: 2015-04-24 :: megszólalók: Csákány László,,;Vécsi György,igazgatósági elnök,Miskolc Holding Zrt.;Kiss Gábor,alpolgármester, )
megnézem a videót  
2015-04-23 19:30
Csütörtök
Miskolci Napló (közéleti magazin )
bulletModern Városok Program - Interjú Kriza Ákossal, Miskolc polgármesterével
megnézem a teljes műsort
  bulletModern Városok Program - Interjú Kriza Ákossal, Miskolc polgármesterével
- Ezer hektáros ipari park épülhet - több, mint 3000 új munkahely - 5 milliárdból megépül az élményfürdő Tapolcán. A tervek már megvannak. Májusban nyit a strand úszómedencével, wellness központtal - Tovább épül a Diósgyőri Vár. 4,5 milliárdot ad r... (a49211 ::feltöltve: 2015-04-23 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-04-23 18:30
Csütörtök
Promenád (kulturális magazin )
a Miskolc Televízió kulturális magazinműsora :: bulletTáncházak négy évtizede bulletVisszatekintő 2015. április 23 bulletF.Balog Erzsébet kiállítása a Zenepalotában bulletA la carte 2015. április 23. bulletSky Fanatic és PASO Miskolcon
megnézem a teljes műsort
  bulletTáncházak négy évtizede
Diplomamunkának indult, végül országos esemény lett a miskolci táncházi múltból. Negyven éves hagyomány éledt újra néhány napja. Az ország minden tájáról érkezetek népzenészek, népművelők és néptáncosok Miskolcra, hogy megünnepeljék a miskolci tánchá... (a49198 ::feltöltve: 2015-04-23 :: megszólalók: Kovács Petra Klára,ötletgazda,;Vavrinecz András,népzenés, a rendezvény egyik főszervezője,;Stoller Antal Huba,koreográfus, a Magyar Művészeti Akadémia tagja, )
megnézem a videót  
  bulletVisszatekintő 2015. április 23
-... (a49210 ::feltöltve: 2015-04-23 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletF.Balog Erzsébet kiállítása a Zenepalotában
Festészetének alapja az erőteljes gesztusban,színben foglalt érzelem világ a valós látványból kiindulva. Kedveli a pasztellt, a kevert technikákat és gyakran a természetet is segítségül hívja munkájához. A miskolci származású F.Balogh Erzsébet képei ... (a49170 ::feltöltve: 2015-04-23 :: megszólalók: F.Balogh Erzsébet,festőművész, )
megnézem a videót  
  bulletA la carte 2015. április 23.
Programajánló ... (a49209 ::feltöltve: 2015-04-23 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletSky Fanatic és PASO Miskolcon
A múlt század közepén járunk. A helyszín Jamaica. A szigetországban két meghatározó műfaj is született ekkor: a reggae, és annak előfutára, a ska. Itthon több mint 10 éve hódítanak a jamaicai ritmusok. Ebbe a világba kalauzoljuk most Önöket, két kon... (a49186 ::feltöltve: 2015-04-23 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-04-23 18:23
Csütörtök
Programpont ( )
a Miskolc Televízió programajánlója :: bulletProgrampont 2015 április 23
megnézem a teljes műsort
  bulletProgrampont 2015 április 23
-... (a49220 ::feltöltve: 2015-04-23 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-04-23 18:18
Csütörtök
Sporthírek (sport )
bullet2017 első felére elkészülhet az új DVTK stadion bulletElső hazai összecsapására készül Miskolc Renegades bulletÉjszakai sportnap az egyetemen
megnézem a teljes műsort
  bullet2017 első felére elkészülhet az új DVTK stadion
2017 első félévére elkészülhet a diósgyőri stadion – ezt Kriza Ákos mondta a Miskolci Naplóban. Miskolc polgármestere arról is beszélt, hogy jelenleg a kiviteli terveken dolgoznak, amik várhatóan két hónapon belül elkészülnek, majd következhet ... (a49213 ::feltöltve: 2015-04-23 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletElső hazai összecsapására készül Miskolc Renegades
Minden meccsét szeretné megnyerni az idei szezonban a Miskolc Renegades és jövőre már a divizíó I-ben folytatná a küzdelmeket a csapat. Múlt héten kiütéses győzelmet arattak Tatabányán és most vasárnap is szeretnének győztesen levonulni első hazai me... (a49218 ::feltöltve: 2015-04-23 :: megszólalók: Kevin Croft,Miskolc Renegades,;Phillip Hilderbrand,edző,Miskolc Renegades )
megnézem a videót  
  bulletÉjszakai sportnap az egyetemen
Rendhagyó Éjszakai Sportnap volt tegnap a Miskolci Egyetemen. A sportnap különlegességét az adta, hogy mivel 18 órakor kezdődött és éjjel 2-ig tartott azok a diákok is részt tudtak venni rajta, akik eddig távolmaradtak a délutáni sportfoglalkozásoktó... (a49216 ::feltöltve: 2015-04-23 :: megszólalók: Rakaczki Zoltán,ügyvezető elnök,MEAFC )
megnézem a videót  

FRISS VIDEOHÍREK

Politikai, közéleti magazin
Helyzetkép 2015-06-10 (00:50:00)
- Ombudsman: súlyosan sérti a szegregátumok lakóinak jogait a Miskolci Önkormányzat - Menekültek: - félmillió menekült érkezhet Európába a nyáron. Magyarországon a Nemzeti konzultációt népszerűsítő plakátokat rongálják. - Ausztria busszal és repülővel küldené vissza az illegális bevándorlókat abba az európai országba, ahol először regisztrálták őket. - Magyarországra tavaly 45 ezer illegális bevándorló érkezett. Idén már az év elő öt hónapjában 50 ezren jöttek. - Biszku-per: - kezdődik minden előről
videó feltöltve: 2015-06-10 19:00:15
16 csapatos lesz az OB I.
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:01)
16 csapatos lesz ősztől az E.ON férfi ob I.-es bajnokság. Ezt korábban a Liga javasolta, tegnap pedig a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége rábólintott a tervre. A csapatok a 2016-os, januári belgrádi Európa-bajnokság, valamint az olimpiai felkészülés miatt dolgoztak az élvonalbeli bajnokság lebonyolításának átalakításán. Az új idényben két, nyolcas csoportot alakítanak ki, amik nagyjából azonos erősségűek lesznek. A változtatás már az újonc Miskolcot is érinti és érdekesség, hogy emiatt az a Tatabánya is indulhat az első osztályban, akiknek legyőzése a legfontosabb volt az MVLC-nek, a feljutásért folytatott küzdelmekben.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:52:05
Mindenkit érdekel az új vár
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:13)
Négyszeresére nőtt a diósgyőri vár forgalma a felújítás óta. A miskolciak mellett az ország több pontjáról, és külföldről is érkeznek a várba. A legtöbben emléket is visznek haza az élmény mellett. Azt mondják, már maga az építmény is egyedülálló attrakció.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:41
megszólalók: Keresztes Edina,,;Veresné Tar Gabriella,tárlatvezető,

Közbiztonsági fórum az Avason
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:51)
Kábítószeres fiatalokra és részeg randalírozókra panaszkodnak az avasiak. Bár szinte már egyetlen fészekrakó sincs a lakótelepen, a hajléktalanok és a szemetelők még mindig gondot okoznak a környéken. Az Avas Délen tartottak közbiztonsági fórumot tegnap- ahol az is elhangzott, hogy éppen ezért több rendőr és rendész lesz a problémásabb területeken.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:38
megszólalók: Glatz Katalin,önkormányzati képviselő,Fidesz-KDNP;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,MÖR;Kiss Gábor,alpolgármester,;06-80-46-00-46,,

Szemétszedés Lyukóban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:15)
Lyukóban szerencsére olyanok is élnek, akik tenni is akarnak környezetükért. Ma több tonna szemetet szedtek össze a városrészben, de a saját portáikon is lomtalaníthattak a lakosok. A szemétszedést a terület önkormányzati képviselője szervezte.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:50:23
megszólalók: ATMO,,;ATMO,,;ATMO,,;Csikja Vanessza,,;Deák-Bárdos Mihály,,önkormányzati képviselő,, Fidesz-KDNP;ATMO,,

Lyukóban ellenőrzött a hatóság
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:56)
Elhagyott, feltört házak és áramlopások a Lyukóvölgyben- a rendészek és a társhatóságok folyamatosan visszatérnek a helyszínre. A környéken sokan örülnek a hatósági jelenlétnek, amit a miskolci rendészek folytatni is fognak.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:48:47
megszólalók: Atmo:Juhász Róber (nincs felirat)t,,;Juhász Róbert,,;Papp Ferenc,,;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet

Nyári diákmunka
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:55)
Sok diák vállal munkát a szünidő alatt. Idén is főként irodákba, hipermarketekbe és termelő cégekhez keresik a fiatal munkaerőt. Az órabérek a munka jellegével változnak. Az alap a minimálbér, de képzettségtől és tapasztalattól függően a diákok akár a minimálbér kétszeresét is megkereshetik. Munkát vállalni a diákmunka közvetítőn keresztül érdemes.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:47:54
megszólalók: Varga Viktória,,;Boros Jenifer,,

Fecske gyűrűzés
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:02:06)
Több fecskét, és fecske fiókát is meggyűrűztek ma a MIVÍZ telephelyén. A Magyar Madártani Egyesület Bükki csoportja szerint 5 év múlva teljesen eltűnhetnek a fecskék Magyarországról. A miskolci vízművek telephelyén azonban csaknem 30 fecskefészek található. De, egy egészen különleges madár is gyűrűt kapott.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:46:57
megszólalók: Pusztai Leó,,;Somoskői Péter,,alelnök,,Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bütkki helyi csopor;Szabó György,, stratégiai igazgató,,MIVÍZ Kft.

Csődvédelmi törvényjavaslat a családokért
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:21)
Több tízezer szegény sorsú családon segíthetne a KDNP törvényjavaslata, melyet ma tárgyalt az országgyűlés. A csődvédelem szerint az adós mentesítést kapna a végrehajtás alól, részleges moratórium kapcsolódik hozzá és az adósság egy részét is elengedhetik. Miskolcon a családsegítő szolgálat segített a kilátástalan helyzetbe került családokon. Az igazgató szerint az új törvény több szempontból is jobb lehet a réginél.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:45
megszólalók: Földessy Judit,igazgató,Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény

Ezrek operája a Jégcsarnokban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:23)
A sport és a művészet tökéletesen megfér egymás mellett. Bizonyítja ezt az is, hogy a tavalyi operafesztivál egyik legnépszerűbb programjának, az Ezrek operájának a Jégcsarnok adott otthont. A tér akusztikája annyira optimális a műfajhoz, hogy az Aida után ismét ezt a helyszínt választották. Ezúttal pedig nem csak az Ezrek operája lakja majd be a csarnokot. Az operafesztivál pénteken kezdődik
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:13
megszólalók: Kesselyák Gergely, fesztiváligazgató,BartókPlusz Miskolci Operafesztivál


még több videohír...

Miskolc TV mai műsora

2022-01-27 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!