Miskolc TV friss műsorai

2015-04-30 18:00
Csütörtök
Miskolc Ma (híradó )
bullet2016 - az adócsökkentés költségvetése bulletMÁV-telep-Y-híd - MSZP bulletDevizahitel elszámolás bulletEgyetemisták a szenyvíztisztítónál bulletBallagás bulletLegyen más a szenvedélyed - drogmentes roadshow bulletMIKOM – Ki mit tud? bulletÜnnepi nyitvatartás május 1-én bulletÜnnepi közlekedés a hosszú hétvégén bulletParkolás május elsején bulletMájus elsejei programok bulletÁllatkerti majális lesz
megnézem a teljes műsort
  bullet2016 - az adócsökkentés költségvetése
A kiszámíthatóságot és a tervezhetőséget erősíti. Az adócsökkentés költségvetése lesz a 2016-os büdzsé – Kriza Ákos szerint. A polgármester azt mondta: a kormány jövőre is folytatja a munkaalapú társadalom erősítését. Ezért az egykulcsos személ... (a49299 ::feltöltve: 2015-04-30 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletMÁV-telep-Y-híd - MSZP
Az MSZP szerint nincs elég pénz a MÁV-telep rendbetételére és az Y-híd megépítésére. Varga László azt mondta: maga a miniszterelnök is elismerte Miskolcon, hogy ilyen beruházásokra a jelenleg rendelkezésre álló állami pénzek ötszörösére lenne szükség... (a49308 ::feltöltve: 2015-04-30 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletDevizahitel elszámolás
Ma lejár a határidő. A jogszabályok alapján a pénzintézeteknek április 30-ig kell postára adniuk a devizaalapú kölcsönszerződések elszámolását tartalmazó értesítéseket. A Magyar Posta keddi tájékoztatása szerint csaknem 700 ezer értesítést már átvett... (a49297 ::feltöltve: 2015-04-30 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletEgyetemisták a szenyvíztisztítónál
A gazdaság igényeihez igazítják a képzéseket a Miskolci Egyetemen. A Takatánál és a BOSCH üzemeiben is gyakorlatot szerezhetnek azok a hallgatók, akik a duális képzést választják, de akár a miskolci önkormányzat cégeinél is tanulhatnak. A Miskolc Hol... (a49264 ::feltöltve: 2015-04-30 :: megszólalók: Gergely Zita,egyetemi hallgató,;Üszögh Lajos,ügyvezető,MIVÍZ Kft.;Pásztor Imre,kommunikációs vezető,Miskolc Holding Zrt. )
megnézem a videót  
  bulletBallagás
Elballagnak a diákok. A hosszú hétvége miatt Miskolcon már ma elköszönnek gimnáziumuktól, középiskolájuktól a végzősök. A ballagás kifejezés a latin eredetű valetans, búcsúzó szóból származik, maga a szokás pedig a felvidéki Selmecbányáról, ahol az 1... (a49311 ::feltöltve: 2015-04-30 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletLegyen más a szenvedélyed - drogmentes roadshow
A drogok veszélyeire és a megelőzésre hívták fel az általános iskolások figyelmét a szakemberek. A Legyen más a szenvedélyed országjáró drogellenes programot az Európai Unió is támogatja. A Miskolci Drogambulanciát évente több mint hatszáz új kábító... (a49286 ::feltöltve: 2015-04-30 :: megszólalók: Szentesi Klaudia Réka,,Munkácsy Mihály Általános Iskola;Balogné Pálfi Gabriella,igazgató,Herman Ottó Általános Iskola;Juhászné Ceglédi Tünde,kuratóriumi elnök,Miskolci Drogambulancia Alapítvány;Kiss Gábor,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletMIKOM – Ki mit tud?
A 30 éves Miskolc Televízió történetéből, a selmeci hagyományokból és a város történelmi múltjából kellett felkészülniük a 7. városismereti vetélkedő résztvevőinek. A középdöntőbe 12 csapat jutott, nekik kvíz kérdésekre kellett válaszolniuk. A legfel... (a49288 ::feltöltve: 2015-04-30 :: megszólalók: Tamás Anett,,Herman Ottó Gimnázium;Szemán Ábel,,Petőfi Sándor Általános Iskola;Fodor Zoltán,a vetélkedő házigazdája, )
megnézem a videót  
  bulletÜnnepi nyitvatartás május 1-én
Zárva lesznek az üzletek Május elsején. A hipermarketek és a nagyáruházak sem nyitnak ki a munka ünnepén. A patikaszereket az ügyeletes gyógyszertárakban lehet megvásárolni. Az autóbusz és vasúti pályaudvarokon lévő üzletekben, de a piacokon és a ... (a49313 ::feltöltve: 2015-04-30 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletÜnnepi közlekedés a hosszú hétvégén
Minden személykocsit forgalomba állít a MÁV a hosszú hétvégén. Miskolcon pedig rásegítő buszok is indulnak majd május elsején Tapolcára, Lillafüredre és az Avasra is. A munka ünnepén változik az Észak-Magyarországi Közlekedési Központ buszjáratainak ... (a49300 ::feltöltve: 2015-04-30 :: megszólalók: Csüriné Ficsura Andrea,marketing munkatárs,MVK Zrt.;Újj Zsuzsanna,PR menedzser,Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. )
megnézem a videót  
  bulletParkolás május elsején
Ingyen lehet parkolni Május 1-jén Miskolcon, a Régi Park Kft-hez tartozó közterületi parkolókban, de a Régiposta utcában lévő parkolóházban sem kell fizetni. Ugyanakkor a Tiszai pályaudvaron, reggel 8 és este 6 óra között a munka ünnepén sem lehet in... (a49298 ::feltöltve: 2015-04-30 :: megszólalók: Perecsenyi Attila,ügyvezető,Régiópark Miskolc Kft. )
megnézem a videót  
  bulletMájus elsejei programok
Polgári majális lesz a Népkertben. Korhű jelmezekkel, koncertekkel várják a miskolciakat. A gyerekek pedig a vurstliban szórakozhatnak május elsején. Miskolc polgármestere is itt mond beszédet. Kriza Ákos délután 3 órakor köszönti a népkerti majáliso... (a49309 ::feltöltve: 2015-04-30 :: megszólalók: Tánczos Tamás,intézményvezető,MKK Nonprofit Kft. )
megnézem a videót  
  bulletÁllatkerti majális lesz
Május elseje a munka, a szerelem, a termékenység és a megújulás ünnepe. Az állatkerti majális is a megújulásról, a Vadaspark legifjabb lakóiról szól majd. Bemutatkoznak a kis maki ikrek, a kecskegidák és a most még csíkos hátú vadmalacok is.... (a49315 ::feltöltve: 2015-04-30 :: megszólalók: Gombár Lea,,;Veress Tamás,gyűjteményi vezető,Miskolci Állatkert és Kultúrpark )
megnézem a videót  
2015-04-29 19:30
Szerda
Helyzetkép ( )
bulletPolitikai, közéleti magazin
megnézem a teljes műsort
  bulletPolitikai, közéleti magazin
- Orbán Viktor öt pontja - 180 milliárdos fejlesztés Miskolcnak - Nem szabad meghátrálni - a kormányfő kiállt a nyomortelep felszámolás mellett - Exodus - elözönlik a menekültek Európát?... (a49293 ::feltöltve: 2015-04-30 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-04-29 18:23
Szerda
Programpont ( )
a Miskolc Televízió programajánlója :: bulletProgramPont 2015.április 29. szerda
megnézem a teljes műsort
  bulletProgramPont 2015.április 29. szerda
-... (a49290 ::feltöltve: 2015-04-29 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-04-29 18:18
Szerda
Sporthírek (sport )
bulletVitelki Zoltán lett átmenetileg a DVTK edzője bulletElső hazai mérkőzésén is nyerni tudott a Renegades bulletBajnok a DVTK csakkcsapata
megnézem a teljes műsort
  bulletVitelki Zoltán lett átmenetileg a DVTK edzője
Szivics Tomiszláv kezdeményezte szerződésének idő előtti felbontást, ami bár meglepte a DVTK vezetőségét, mégis eleget tettek a tréner kérésének. Így – ahogy arról már tegnap mi is beszámoltunk - a hátralévő 5 fordulóban Vitelki Zoltán a klub U... (a49289 ::feltöltve: 2015-04-29 :: megszólalók: Árki Gábor,sportigazgató,DVTK;Vitelki Zoltán,edző,DVTK )
megnézem a videót  
  bulletElső hazai mérkőzésén is nyerni tudott a Renegades
Lejátszotta első hazai mérkőzését a Miskolc Renegades a Divízió I–ben. Az itthoni bemutatkozás is jól sikerült: egy fordulatos összecsapáson végül 23-13-ra győzték le az Eger Heroest vasárnap. ... (a49291 ::feltöltve: 2015-04-29 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletBajnok a DVTK csakkcsapata
A DVTK sakkcsapatának fél pontra volt szüksége vasárnap, az NB II. 11. fordulójában, de ennél sokkal többet szerzett. Most már hivatalosan is kijelenthetjük: a csapat az NB II. Barcza-csoportjának bajnoka. A tervet alaposan túlteljesítették a piros-... (a49292 ::feltöltve: 2015-04-29 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-04-29 18:00
Szerda
Miskolc Ma (híradó )
bulletHatósági ellenőrzés a Bábonyibércen bulletRemy Automotive Hungary Kft. - gyárlátogatás bulletÁlláskeresők napja bulletVállalati tanácsadás a régióban bulletAdózási határidők, szankciók bulletForgalomirányítási verseny bulletVilághírű művészek a Miskolci Szimfonikus Zenekarban
megnézem a teljes műsort
  bulletHatósági ellenőrzés a Bábonyibércen
Utcákra szórják a szemetet a Bábonyibércen. A családok egy része ugyanis nem fizet a hulladékszállításért, sőt sokan szerződést sem kötöttek. Az is kiderült a szerdai ellenőrzésen, hogy virágzik a „lakásbiznisz”. A tulajdonosok sokszor la... (a49284 ::feltöltve: 2015-04-29 :: megszólalók: Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet;Orbán Viktor,miniszterelnök, )
megnézem a videót  
  bulletRemy Automotive Hungary Kft. - gyárlátogatás
Hogyan készül vadonatúj a régi, hibás indítómotorokból és generátorokból?A Miskolci Egyetem mérnök hallgatói az amerikai Remy vállalat miskolci üzemében testközelből nézhették meg a folyamatot. A több mint 15 éve működő gyár vezető autóipari cégek be... (a49294 ::feltöltve: 2015-04-29 :: megszólalók: Atmo,,;Tóth Elek Domokos,,;Vadászné Bognár Gabriella,intézetigazgató,Gép- és Terméktervezési Intézet, Miskolci Egyetem;Orosz Tamás,termelési vezető,Remy Automotive Hungary Kft. )
megnézem a videót  
  bulletÁlláskeresők napja
Esztergályosokra, CNC forgácsolókra, gépkezelőkre van leginkább szükség a megyében. A fémipari végzettséggel rendelkező szakmunkásokat keresik legjobban. A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet állásbörzéjén több, mint 2000 munkalehetőséget ajánlottak az... (a49283 ::feltöltve: 2015-04-29 :: megszólalók: Sütő Ádám,,;Lórántné Orosz Edit,főosztályvezető,Foglalkoztatási Főosztály B.-A.-Z Megyei Kormányhivatal;Kovács István,jószolgálati nagykövet,Ökumenikus Segélyszervezet )
megnézem a videót  
  bulletVállalati tanácsadás a régióban
Üzleti tervekhez, de szoftver fejlesztésre is kértek pénzt az Észak-magyarországi régióban működő vállalkozások. A tanácsadási programban 8 millió forintra pályázhatott egy-egy cég. Az erre szánt uniós forrásokra 382 érvényes pályázat érkezett 2010 ó... (a49266 ::feltöltve: 2015-04-29 :: megszólalók: Tóth József,vállalkozó,Ro-Pánt 95 Bt.;Török Zoltán,ügyvezető,Török Zoltán – ügyvezető – NORDA Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség;Ádám Imre,elnök, VOSZ B.-A.-Z. Megyei Szervezete;Krisán László,vezérigazgató,KAVOSZ Zrt. )
megnézem a videót  
  bulletAdózási határidők, szankciók
Borsodban csaknem 35 ezren kérték a NAV- tól az egyszerűsített adóbevallás elkészítését. A kitöltött ajánlatokat április 30-ig postázta vissza a hivatal az adózóknak. Akik maguknak készítik el a bevallást azoknak május 20-ig kell a nyomtatványt post... (a49253 ::feltöltve: 2015-04-29 :: megszólalók: Drahos Ferencné,,;Kiss Józsefné,,;Kiss Tiborné,bevallási osztályvezető,NAV Észak-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága;Körtvélyesi Zsuzsanna,főosztályvezető,NAV Észak-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága )
megnézem a videót  
  bulletForgalomirányítási verseny
Előkerült a karmantyú, a jelsíp és a forgalomirányító bot. A rendőri, vagy szakszóval karos forgalomirányítás kellékei. A jelzőlámpák korában leginkább baleseteknél, vagy nagyobb rendezvényeknél találkozhatnak forgalomirányító rendőrökkel az autósok.... (a49285 ::feltöltve: 2015-04-29 :: megszólalók: autós:nincs felirat,,;autós :nincs felirat,,;Béres Ferenc,Forgalomellenőrző Alosztály,B.-A.-Z.Megyei Rendőr-főkapitányság;Bene Ferenc,Közlekedésrendészeti Osztály,Miskolci Rendőrkapitányság )
megnézem a videót  
  bulletVilághírű művészek a Miskolci Szimfonikus Zenekarban
Világhírű karmester és világhírű hegedűművész vendégeskedik a Miskolci Szimfonikus Zenekarban. Vásáry Tamás és Tamsin Waley-Cohen (Temzin Veli Kohen) az Érzelmek labirintusa című koncert miatt érkezett a városba. A közös próbák után mindkét művész az... (a49295 ::feltöltve: 2015-04-29 :: megszólalók: Vásáry Tamás,zongoraművész, karmester,;Tamsin Waley-Cohen,hegedűművész, )
megnézem a videót  
2015-04-28 18:30
Kedd
Sportpercek (sport )
a Miskolc Televízió sportműsora :: bulletTávozik Szivics Tomiszláv bulletFTC - DVTK 3-0, bajnoki összefoglaló bullet21. Miskolc Rally összefoglaló bulletMVLC - Neptun 12-8, vízilabda rájátszás összefoglaló
megnézem a teljes műsort
  bulletTávozik Szivics Tomiszláv
Vitelki Zoltán irányítja a hátralévő öt fordulóban a DVTK NB 1-es csapatának szakmai munkáját. A klubvezetés által kiadott állásfoglalás értelmében a mai napon döntés született arról, hogy Tomislav Sivic vezetőedző megbízatása megszűnik a DVTK labd... (a49278 ::feltöltve: 2015-04-28 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletFTC - DVTK 3-0, bajnoki összefoglaló
Magabiztos győzelmet ért el az FTC a DVTK ellen, a labdarúgó NB 1, 25. fordulójának mérkőzésén. A sérülésekkel is sújtott, de ellenfele motivációs szintjét megközelíteni sem tudó Diósgyőr végül 3-0 arányú vereséget szenvedett. A DVTK a nyolcadik hely... (a49274 ::feltöltve: 2015-04-28 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bullet21. Miskolc Rally összefoglaló
A 12 gyorsaságiból hatot megnyerő Herczig – Baczigál páros győzelmét hozta, az ezúttal egynapos Miskolc Rally. A versenyzést hosszú szünet után újrakezdő ifj. Tóth János a második helyen ért célba. Kéztörését követően két héttel, a versenyt vál... (a49273 ::feltöltve: 2015-04-28 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletMVLC - Neptun 12-8, vízilabda rájátszás összefoglaló
Sikerrel vette a rájátszás első fordulóját a PANNERGY Miskolci Vízilabda Club és 12-8-ra legyőzte a budapesti Neptun csapatát. A miskolci csapat ezen a találkozón is remekelt, magabiztosan uralta a történéseket. Újabb győzelmével pedig, immár 19 ... (a49272 ::feltöltve: 2015-04-28 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-04-28 18:23
Kedd
Programpont ( )
a Miskolc Televízió programajánlója :: bulletProgramPont 2015.április 28. kedd
megnézem a teljes műsort
  bulletProgramPont 2015.április 28. kedd
-... (a49269 ::feltöltve: 2015-04-28 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-04-28 18:18
Kedd
Sporthírek (sport )
bulletTávozik Szivics Tomiszláv bulletMVLC - Neptun 12-8 bulletSzabadfogású birkózó OB Miskolcon
megnézem a teljes műsort
  bulletTávozik Szivics Tomiszláv
Vitelki Zoltán irányítja a hátralévő öt fordulóban a DVTK NB 1-es csapatának szakmai munkáját. A klubvezetés által kiadott állásfoglalás értelmében szerint a mai napon döntés született arról, hogy Tomislav Sivic vezetőedző megbízatása megszűnik a DV... (a49279 ::feltöltve: 2015-04-28 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletMVLC - Neptun 12-8
Sikerrel vette a rájátszás első fordulóját a PANNERGY Miskolci Vízilabda Club és 12-8-ra legyőzte a budapesti Neptun csapatát. A miskolci csapat ezen a találkozón is remekelt, magabiztosan uralta a történéseket. Újabb győzelmével pedig, immár 19 ... (a49280 ::feltöltve: 2015-04-28 :: megszólalók: Szilágyi Péter,edző,PANNERGY MVLC;Hegedűs István,,PANNERGY MVLC )
megnézem a videót  
  bulletSzabadfogású birkózó OB Miskolcon
113 versenyző részvételével rendezték meg Miskolcon, az egyetemi körcsarnokban, a birkózók Szabadfogású Országos Bajnokságát. A Diósgyőri Birkózó Club képviseletében, ezúttal csak Juhász Bence lépett szőnyegre, aki végül a harmadik helyen fejezet be ... (a49281 ::feltöltve: 2015-04-28 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-04-28 18:00
Kedd
Miskolc Ma (híradó )
bulletTakata és Miskolci Egyetem: Újabb megállapodás bulletDigitális Úton-Útfélen bulletOrszágos munkavédelmi roadshow bulletTestvérpár kilakoltatása bulletNem mennek a földrengéshez menteni a miskolci mentőkutyák bulletNepáli földrengés bulletKárpátaljai magyaroknak segít az ország bulletParlagfű mentesítési program bulletVasgyári Közösségi Ház családi napja
megnézem a teljes műsort
  bulletTakata és Miskolci Egyetem: Újabb megállapodás
Újabb stratégiai megállapodást kötött a Takata és a Miskolci Egyetem. A Gépészmérnöki és Informatikai Karral már korábban is együttműködtek, most pedig a Műszaki Anyagtudományi és a Műszaki Földtudományi Karral is megkötötték a megállapodást. A Takat... (a49276 ::feltöltve: 2015-04-28 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletDigitális Úton-Útfélen
Hátrányos helyzetűeknek segít eligazodni a számítógép és internet világában a Digitális Úton-Útfélen. A programmal a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Kara negyven Borsod-Abaúj-Zemplén megyei iskolának segít. A pedagógusoknak informatikai tanfolya... (a49277 ::feltöltve: 2015-04-28 :: megszólalók: Bucz Lajosné,igazgatóhelyettes,IV.Béla Általános Iskola, Hejőkeresztúr;Szabó-Tóth Kinga,projektmenedzser,Digitális Úton-Útfélen;Ugrai János,főigazgató,Tanárképző Intézet, Miskolci Egyetem;Kiss Gábor,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletOrszágos munkavédelmi roadshow
A munkáltatók több, mint felénél találtak valamilyen szabálytalanságot a munkavédelmi felügyelők az utóbbi években. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében évente 20 ezer ellenőrzést végeznek. A munkáltatók 32 százaléka bejelentés nélkül foglalkoztat, 17 száza... (a49263 ::feltöltve: 2015-04-28 :: megszólalók: Tátrai István,képzési igazgatóhelyettes,Miskolci Andrássy Gyula Szakközépiskola;Kiss Mihály,kormánytisztviselő,Munkaügyi ellenőrzési osztály, B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal;Kisanyik Tímea,tevékenység koordinátor,Projekt-végrehajtási Osztály, Nemzetgazdasági Minisztérium )
megnézem a videót  
  bulletTestvérpár kilakoltatása
Egyelőre a hajléktalanszállón marad az a testvérpár, akiket hétfőn délután költöztetett ki a végrehajtó a Győri kapuban. Évek óta nem fizettek. Több mint 400 ezer forint tartozást halmoztak fel. A szociális intézmény még a kilakoltatás előtt felajánl... (a49270 ::feltöltve: 2015-04-28 :: megszólalók: Schweichhardt Gyula,polgármesteri biztos,Polgármesteri Hivatal;Földessy Judit,igazgató,MESZEGYI;Szűcs Béla,,;Duberné Dunaveczky Éva,intézményvezető,Hajléktalanokat Gondozó Központ, Magyar Vöröskereszt B.-A.-Z. Megyei Szervezete )
megnézem a videót  
  bulletNem mennek a földrengéshez menteni a miskolci mentőkutyák
Nem utazott el Nepálba a Karisz mentőcsapatával a miskolci Spider Mentőcsoport két keresőkutyája. 7 magyar orvos és medikus indult el ma a földrengés helyszínére, ahol a mentést koordinálók szerint már túl sok a mentőkutya. A két miskolci keresőkutya... (a49268 ::feltöltve: 2015-04-28 :: megszólalók: Lehóczki László,vezető,Spider Mentőcsoport )
megnézem a videót  
  bulletNepáli földrengés
Nepált a múlt hétvégén 7,9-es erősségű földrengés rázta meg. A halálos áldozatok száma meghaladja a négyezret, a sebesülteké a nyolcezret. Százezrek kényszerültek sátortáborokba, és komoly nehézséget okoz az ivóvíz és az élelmiszerek biztosítása is... (a49275 ::feltöltve: 2015-04-28 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletKárpátaljai magyaroknak segít az ország
Kárpátaljai magyarokon segít az ország. A háborús helyzet miatt az elmúlt egy évben az Ukrajnában élő magyarok helyzete folyamatosan romlik. Ezért kérte a kormány korábban a megyei jogú városokat, hogy vállaljanak felelősséget a kisebb kárpátaljai kö... (a49259 ::feltöltve: 2015-04-28 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgámester,;Koczák Szilvia,szóvivő,Polgármesteri Hivatal )
megnézem a videót  
  bulletParlagfű mentesítési program
Parlagfű mentesítési pályázatot nyert a miskolci Szimbiózis Alapítvány. Így a majorság lakói is bekapcsolódnak a város parlagfűmentesítésébe. Eszközbeszerzésre és 100 közmunkás foglalkoztatására több, mint 3 millió forintot nyertek a Földművelésügyi... (a49267 ::feltöltve: 2015-04-28 :: megszólalók: Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet )
megnézem a videót  
  bulletVasgyári Közösségi Ház családi napja
Az év „Családbarát Munkahelye” címet nyerte el tavaly a 800 embert foglalkoztató Miskolci Egyesített Szociális Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény. Ebből az alkalomból ma családi napot tartottak a Vasgyári Közösségi Házban.... (a49265 ::feltöltve: 2015-04-28 :: megszólalók: Martonné Fekete Rita,családgondozó, referens,;Gúr Péter Attila,általános igazgatóhelyettes,Miskolci Egyesített Szociális Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény )
megnézem a videót  
2015-04-27 19:30
Hétfő
Szabadegyetem (tudományos magazin )
bulletMűvészeti Szabadegyetem IV. 2015/02
megnézem a teljes műsort
  bulletMűvészeti Szabadegyetem IV. 2015/02
Miskolc társadalmi élete a hatvanas évektől 1989-ig Előadó: Somorjai Lehel történész... (a48288 ::feltöltve: 2015-02-23 :: megszólalók: Somorjai Lehel,történész, )
megnézem a videót  
2015-04-27 18:30
Hétfő
Miskolci Napló (közéleti magazin )
bulletFelsőoktatási felvételi jelentkezés - Miskolci Egyetem bulletEgyre több a turista Miskolcon, minősíttetik magukat a hotelek
megnézem a teljes műsort
  bulletFelsőoktatási felvételi jelentkezés - Miskolci Egyetem
Ezer hektáros új ipari park kialakítását tervezi Miskolc. Ez újabb 3000 munkahelyeket jelent a városnak. A szakemberek egy részét a Miskolci Egyetem adhatja, ahol a jövőben a duális képzésre helyezik a hangsúlyt. A régió legnagyobb felsőoktatási inté... (a49545 ::feltöltve: 2015-05-26 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletEgyre több a turista Miskolcon, minősíttetik magukat a hotelek
A tíz legnépszerűbb magyarországi település közé tartozik már Miskolctapolca is a szallas.hu szerint. A ranglistán olyan népszerű fürdőhelyeket előzött meg, mint például Hévíz, Zalakaros vagy Sárvár. De nemcsak tapolca népszerű. Tavaly februárhoz kép... (a49548 ::feltöltve: 2015-05-27 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-04-27 18:23
Hétfő
Programpont ( )
a Miskolc Televízió programajánlója :: bulletProgramPont 2015. április 27. hétfő
megnézem a teljes műsort
  bulletProgramPont 2015. április 27. hétfő
.... (a49257 ::feltöltve: 2015-04-27 :: megszólalók: )
megnézem a videót  

FRISS VIDEOHÍREK

Politikai, közéleti magazin
Helyzetkép 2015-06-10 (00:50:00)
- Ombudsman: súlyosan sérti a szegregátumok lakóinak jogait a Miskolci Önkormányzat - Menekültek: - félmillió menekült érkezhet Európába a nyáron. Magyarországon a Nemzeti konzultációt népszerűsítő plakátokat rongálják. - Ausztria busszal és repülővel küldené vissza az illegális bevándorlókat abba az európai országba, ahol először regisztrálták őket. - Magyarországra tavaly 45 ezer illegális bevándorló érkezett. Idén már az év elő öt hónapjában 50 ezren jöttek. - Biszku-per: - kezdődik minden előről
videó feltöltve: 2015-06-10 19:00:15
16 csapatos lesz az OB I.
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:01)
16 csapatos lesz ősztől az E.ON férfi ob I.-es bajnokság. Ezt korábban a Liga javasolta, tegnap pedig a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége rábólintott a tervre. A csapatok a 2016-os, januári belgrádi Európa-bajnokság, valamint az olimpiai felkészülés miatt dolgoztak az élvonalbeli bajnokság lebonyolításának átalakításán. Az új idényben két, nyolcas csoportot alakítanak ki, amik nagyjából azonos erősségűek lesznek. A változtatás már az újonc Miskolcot is érinti és érdekesség, hogy emiatt az a Tatabánya is indulhat az első osztályban, akiknek legyőzése a legfontosabb volt az MVLC-nek, a feljutásért folytatott küzdelmekben.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:52:05
Mindenkit érdekel az új vár
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:13)
Négyszeresére nőtt a diósgyőri vár forgalma a felújítás óta. A miskolciak mellett az ország több pontjáról, és külföldről is érkeznek a várba. A legtöbben emléket is visznek haza az élmény mellett. Azt mondják, már maga az építmény is egyedülálló attrakció.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:41
megszólalók: Keresztes Edina,,;Veresné Tar Gabriella,tárlatvezető,

Közbiztonsági fórum az Avason
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:51)
Kábítószeres fiatalokra és részeg randalírozókra panaszkodnak az avasiak. Bár szinte már egyetlen fészekrakó sincs a lakótelepen, a hajléktalanok és a szemetelők még mindig gondot okoznak a környéken. Az Avas Délen tartottak közbiztonsági fórumot tegnap- ahol az is elhangzott, hogy éppen ezért több rendőr és rendész lesz a problémásabb területeken.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:38
megszólalók: Glatz Katalin,önkormányzati képviselő,Fidesz-KDNP;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,MÖR;Kiss Gábor,alpolgármester,;06-80-46-00-46,,

Szemétszedés Lyukóban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:15)
Lyukóban szerencsére olyanok is élnek, akik tenni is akarnak környezetükért. Ma több tonna szemetet szedtek össze a városrészben, de a saját portáikon is lomtalaníthattak a lakosok. A szemétszedést a terület önkormányzati képviselője szervezte.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:50:23
megszólalók: ATMO,,;ATMO,,;ATMO,,;Csikja Vanessza,,;Deák-Bárdos Mihály,,önkormányzati képviselő,, Fidesz-KDNP;ATMO,,

Lyukóban ellenőrzött a hatóság
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:56)
Elhagyott, feltört házak és áramlopások a Lyukóvölgyben- a rendészek és a társhatóságok folyamatosan visszatérnek a helyszínre. A környéken sokan örülnek a hatósági jelenlétnek, amit a miskolci rendészek folytatni is fognak.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:48:47
megszólalók: Atmo:Juhász Róber (nincs felirat)t,,;Juhász Róbert,,;Papp Ferenc,,;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet

Nyári diákmunka
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:55)
Sok diák vállal munkát a szünidő alatt. Idén is főként irodákba, hipermarketekbe és termelő cégekhez keresik a fiatal munkaerőt. Az órabérek a munka jellegével változnak. Az alap a minimálbér, de képzettségtől és tapasztalattól függően a diákok akár a minimálbér kétszeresét is megkereshetik. Munkát vállalni a diákmunka közvetítőn keresztül érdemes.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:47:54
megszólalók: Varga Viktória,,;Boros Jenifer,,

Fecske gyűrűzés
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:02:06)
Több fecskét, és fecske fiókát is meggyűrűztek ma a MIVÍZ telephelyén. A Magyar Madártani Egyesület Bükki csoportja szerint 5 év múlva teljesen eltűnhetnek a fecskék Magyarországról. A miskolci vízművek telephelyén azonban csaknem 30 fecskefészek található. De, egy egészen különleges madár is gyűrűt kapott.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:46:57
megszólalók: Pusztai Leó,,;Somoskői Péter,,alelnök,,Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bütkki helyi csopor;Szabó György,, stratégiai igazgató,,MIVÍZ Kft.

Csődvédelmi törvényjavaslat a családokért
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:21)
Több tízezer szegény sorsú családon segíthetne a KDNP törvényjavaslata, melyet ma tárgyalt az országgyűlés. A csődvédelem szerint az adós mentesítést kapna a végrehajtás alól, részleges moratórium kapcsolódik hozzá és az adósság egy részét is elengedhetik. Miskolcon a családsegítő szolgálat segített a kilátástalan helyzetbe került családokon. Az igazgató szerint az új törvény több szempontból is jobb lehet a réginél.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:45
megszólalók: Földessy Judit,igazgató,Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény

Ezrek operája a Jégcsarnokban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:23)
A sport és a művészet tökéletesen megfér egymás mellett. Bizonyítja ezt az is, hogy a tavalyi operafesztivál egyik legnépszerűbb programjának, az Ezrek operájának a Jégcsarnok adott otthont. A tér akusztikája annyira optimális a műfajhoz, hogy az Aida után ismét ezt a helyszínt választották. Ezúttal pedig nem csak az Ezrek operája lakja majd be a csarnokot. Az operafesztivál pénteken kezdődik
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:13
megszólalók: Kesselyák Gergely, fesztiváligazgató,BartókPlusz Miskolci Operafesztivál


még több videohír...

Miskolc TV mai műsora

2022-01-27 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!