Miskolc TV friss műsorai

2015-05-15 18:00
Péntek
Miskolc Ma (híradó )
bulletElkészült az arnóti körgát bullet120 milliárdos fejlesztés a megyei jogú városoknak bulletFolyatódik a nyomortelep-felszámolás bulletAz MSZP szerint extraprofitot termel az MVM bulletJanuártól bővül a gyed extra bulletMeghosszabbított nyitva tartás a NAV-nál bulletMegkezdődött a tornaterem építése a Hunyadiban bulletCsepregi Gyula emlékkoncert a MŰHÁ-ban bulletÖtödjére is Teszedd! bulletTavaszi játszóház
megnézem a teljes műsort
  bulletElkészült az arnóti körgát
Elkészült az arnóti körgát, és hamarosan az északi elkerülő utat is befejezik. Arnóton a 3 km-es körgát mellett vízelvezető árok és zsilipek is épültek. Ezzel a térség települései biztonságban lesznek árvíz idején. A komplex árvízvédelmi beruházás, ... (a49530 ::feltöltve: 2015-05-15 :: megszólalók: Üveges István,polgármester,Arnót;Loppert Dániel,kommunikációs vezető,NIF Zrt.;Csöbör Katalin,országgyűlési képviselő,Fidesz-KDNP )
megnézem a videót  
  bullet120 milliárdos fejlesztés a megyei jogú városoknak
Júniusig megállapodik a kormány valamennyi megyei jogú várossal a területfejlesztési források felhasználásáról – jelentette be Lázár János. A Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta: huszonöt éve nem volt példa arra, hogy az állam 1200... (a49535 ::feltöltve: 2015-05-15 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletFolyatódik a nyomortelep-felszámolás
Megakadályozni a hátrányos helyzetű emberek további lecsúszását és az olcsó kábítószerek terjedését - ezek az idei év legnagyobb kihívásai Borsodban az egyik független romaügyi szakértő szerint. Miskolcon a múlt héten fogtak el egy drogdíler párost a... (a49532 ::feltöltve: 2015-05-15 :: megszólalók: Gaskó Bertalan,szóvivő,B.- A.-Z. Megyei Rendőrfőkapitányság;Illusztráció,,;Forgács István,független romaügyi szakértő,;Nagy-Korsa Judit,önkormányzati képviselő,MSZP-DK-EGYÜTT-MLE )
megnézem a videót  
  bulletAz MSZP szerint extraprofitot termel az MVM
A Magyar Villamos Művek 700 millió forintos extraprofitjából a miskolci kulturális és sportrendezvényeket is támogathatná Varga László szerint. Az MSZP országgyűlési képviselője azt mondja, hogy a pénz nagy része a Miskolcon üzemeltetett fűtőművekből... (a49531 ::feltöltve: 2015-05-15 :: megszólalók: Varga László,országgyűlési képviselő,(MSZP) )
megnézem a videót  
  bulletJanuártól bővül a gyed extra
Már a gyermekük 6 hónapos korától igénybe vehetik a gyed extrát a munkába visszatérő anyák, 2016 januárjától – erről döntött a kormány. Eddig erre a gyermek egyéves kora után volt lehetőség, jövőre azonban már a gyermek féléves korától folyósít... (a49534 ::feltöltve: 2015-05-15 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletMeghosszabbított nyitva tartás a NAV-nál
Több, mint százhuszonhatezren nyújtották be adóbevallásukat eddig Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A személyi jövedelemadó bevallási határideje május 20-a. Az Adóhatóság eddigi tapasztalatai szerint idén is sokan az utolsó napokra hagyják majd a beva... (a49528 ::feltöltve: 2015-05-15 :: megszólalók: Körtvélyesi Zsuzsanna,főosztályvezető,NAV Észak-magyarországi Regionális Adó Főigazgatóság )
megnézem a videót  
  bulletMegkezdődött a tornaterem építése a Hunyadiban
A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó Gyarmati Dezső nevét viseli ősztől a Bársony-Hunyadi Általános Iskola. Az intézmény a jövőben ugyanis a Magyar Olimpiai Akadémia tagiskolájaként várja a diákokat, vagyis ez lesz Miskolc első olyan közoktatási... (a49527 ::feltöltve: 2015-05-15 :: megszólalók: Gecsei László,dzsúdó szakosztályvezető,Miskolc Városi Sportiskola;Kegyes Jenő,igazgató,Bársony-Hunyadi Általános Iskola )
megnézem a videót  
  bulletCsepregi Gyula emlékkoncert a MŰHÁ-ban
Csepregi Gyulára emlékeztek csütörtökön este barátai, zenésztársai és a jazzkedvelő közönség. A Művészetek Házában Magyarország legjobb szaxofonosának szerzeményeit játszotta az In Line Zenekar. A miskolci születésű Csepregi Gyula tavaly 56 éves korá... (a49526 ::feltöltve: 2015-05-15 :: megszólalók: Szabolcsné Oláh Tünde,,;Bundzik István,,;Tóth Tamás,dobos,;Vasvári Pál,basszusgitár,In Line Group )
megnézem a videót  
  bulletÖtödjére is Teszedd!
Több százan szedték a szemetet ma Miskolcon, a Teszedd országos akció részeként. A környezetvédelmi kezdeményezést ötödik alkalommal szervezték meg, ami bár vasárnapig tart, de a leglelkesebbek már ma munkához láttak. Jégkorongosok, rendészek, civile... (a49537 ::feltöltve: 2015-05-15 :: megszólalók: Popovics Pál,hangulatfelelős, műsorközlő,Miskolci Jegesmedvék;Kovács László Csaba,közterület-felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet;Móni István,projektvezető,Teszedd! )
megnézem a videót  
  bulletTavaszi játszóház
Ugráló vár, kézműves játékok, állatsimogatás és egészségfelmérés. Ezekkel a programokkal várták ma a gyerekeket a Vasgyári Közösségi Házba. A Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekvédelmi Intézmény által szervezett eseményt a terület ... (a49538 ::feltöltve: 2015-05-15 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-05-14 18:30
Csütörtök
Promenád (kulturális magazin )
a Miskolc Televízió kulturális magazinműsora :: bulletMiskolcon találkozott Szabó Gábor és Jim Morrison bulletVisszatekintő 05.14 bulletDobai Péter, Oscar-díjas forgatókönyvíró bulletAz én nagy kékségem
megnézem a teljes műsort
  bulletMiskolcon találkozott Szabó Gábor és Jim Morrison
Találkozott-e a jazz egyik legfontosabb alakja és Jim Morrison? Erre a kérdésre kereste a választ a Mizrab zenekar és Lukács Gábor színművész a közelmúltban. Szabó Gábor és a The Doors legendás alakja már sajnos nem tudott mesélni a részletekről, de ... (a49495 ::feltöltve: 2015-05-14 :: megszólalók: Kiss Roland,dobok,Mizrab )
megnézem a videót  
  bulletVisszatekintő 05.14
-... (a49507 ::feltöltve: 2015-05-14 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletDobai Péter, Oscar-díjas forgatókönyvíró
Miskolcon járt a közelmúltban Dobai Péter. A Nemzet művésze címmel kitűntetett Kossuth- és József Attila-díjas költő, író versei mellett beszélt filmes múltjáról is, hiszen forgatókönyvíróként a magyar Oscar-díjasok kicsiny táborát erősíti. Az írott ... (a49496 ::feltöltve: 2015-05-14 :: megszólalók: Dobai Péter,író, költő, forgatókönyvíró, )
megnézem a videót  
  bulletAz én nagy kékségem
Víz alá merülhetünk a Pannon-tenger Múzeumban. Körülbelül száz fotó mutatja be a bohóchalak, delfinek, teknősök és cápák világát. Dombovári Tibor, fotóművész a legszebb képeit válogatta ki a tárlatra. Többek között Malaysiában, Egyiptomban és Izraelb... (a49479 ::feltöltve: 2015-05-14 :: megszólalók: Tari Edit,,;Ujj Vera,,;Dombovári Tibor,fotóművész, )
megnézem a videót  
2015-05-14 18:23
Csütörtök
Programpont ( )
a Miskolc Televízió programajánlója :: bulletProgramPont 2015. május 14. csütörtök
megnézem a teljes műsort
  bulletProgramPont 2015. május 14. csütörtök
-... (a49511 ::feltöltve: 2015-05-14 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-05-14 18:18
Csütörtök
Sporthírek (sport )
bulletBekő Balázs a DVTK új vezetőedzője bulletMészáros János lett a MOB alelnöke bulletTóth Apor Ifjúsági Judo EK győztes
megnézem a teljes műsort
  bulletBekő Balázs a DVTK új vezetőedzője
Bekő Balázs lett a DVTK új vezetőedzője. Az idei bajnokságban a Kecskemét munkáját irányító szakember nyáron érkezik Diósgyőrbe és július elsejétől áll munkába. A miskolci klub hivatalos honlapján megjelent információk szerint, a fiatal szakember egy... (a49523 ::feltöltve: 2015-05-14 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletMészáros János lett a MOB alelnöke
Miskolci alelnököt választott keddi ülésén, a Magyar Olimpiai Bizottság. Mészáros János, aki évekig a Magyar Karate Szövetség vezetője volt, most a nem olimpiai sportágak tagozatának elnöke, és az Olimpiai Bizottság alelnöke lett. ... (a49519 ::feltöltve: 2015-05-14 :: megszólalók: Mészáros János,alelnök,MOB )
megnézem a videót  
  bulletTóth Apor Ifjúsági Judo EK győztes
Pályafutása eddigi legnagyobb sikerét érte el. Aranyéremmel zárta a kolozsvári Judo Ifjúsági Európa Kupát, Tóth Apor. Az MVSC MVSI 81 kg-os kategóriában szereplő versenyzője, minden küzdelmét ipponnal megnyerve foglalhatta el a dobogó legmagasabb fok... (a49525 ::feltöltve: 2015-05-14 :: megszólalók: Tóth Apor,,MVSC MVSI;Kálmán Tibor,edző,MVSC MVSI )
megnézem a videót  
2015-05-14 18:00
Csütörtök
Miskolc Ma (híradó )
bulletElkaszálta a kúria a telepfelszámolás egyik passzusát bulletMSZP a Kúria döntéséről bulletJobbik a Kúria határozatáról bulletFidesz-KDNP a Kúria határozatáról bulletNyomortelep felszámolás - Kúria bulletFelszámolás-közeli helyzetben a Miskolci Piac Zrt. bulletAz ápolókat ünnepelik bulletAdomány a GYEK-nek bulletAugusztusban érkeznek a tankönyvek bulletNAV - 7 gyakori hiba az adóbevallásban bulletVáltozékony időben több a baleset az utakon bulletFutóverseny a bűnmegelőzésért bulletMóra Ferenc Emléknap
megnézem a teljes műsort
  bulletElkaszálta a kúria a telepfelszámolás egyik passzusát
Pénzért sem költöztetheti el a városból azokat a miskolci önkormányzat, akiknek a gettók felszámolása miatt mondják fel a bérleti szerződését. A Kúria elkaszálta a nyomortelep felszámolási program erre vonatkozó passzusát. A testület önkormányzati ta... (a49513 ::feltöltve: 2015-05-14 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletMSZP a Kúria döntéséről
Az MSZP szerint undorító hecckampány volt a nyomorexport. A párt közleményében azt írja a városvezetés is tudja, hogy senkinek sem írhatja elő hová ne költözzön. De hatalmának megtartásáért mégis hergelte az embereket. A szocialisták szerint a nyomor... (a49524 ::feltöltve: 2015-05-14 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletJobbik a Kúria határozatáról
A Jobbik szerint a Fidesz telepfelszámolása a gyakorlatban már korábban megbukott. Most azonban már jogilag is véget ért a gettóhakni – írja a radikális párt. Jakab Péter szerint a városvezetésnek be kell látnia, hogy az egyetlen törvényesen já... (a49514 ::feltöltve: 2015-05-14 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletFidesz-KDNP a Kúria határozatáról
A Jobbik a parlamentben és a városi közgyűlésben is akadályozta a nyomortelep-felszámolási programot és a fészekrakó ügy megszüntetésének a gyorsítását is. Most pedig egy olyan Kúria döntésből próbál politikai hasznot húzni, ami semmilyen hatással ne... (a49515 ::feltöltve: 2015-05-14 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletNyomortelep felszámolás - Kúria
A nyomortelepek felszámolásáról szóló rendeletet tavaly májusban fogadta el a miskolci közgyűlés. Ennek egyik passzusában szerepel, hogy 1,5 – 2 millió forintot kaphat az a bérlő, aki vállalja, hogy a pénzért cserébe elköltözik Miskolcról, és a... (a49516 ::feltöltve: 2015-05-14 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletFelszámolás-közeli helyzetben a Miskolci Piac Zrt.
A város nem felelős a Miskolci Piac Zrt. hitelválságáért, de elkötelezett a Búza téri piac működtetése mellett. Kriza Ákos egy fórumon beszélt erről a Búza téri árusoknak. A polgármester azt ígérte senkinek sem kell aggódni. A piacot üzemeltető cég ... (a49517 ::feltöltve: 2015-05-14 :: megszólalók: Latesz Ágnes,kereskedő,;Koczák Szilvia,sajtószóvivő,Polgármesteri Hivatal, Miskolc;A riporter: Kóródi Tímea,, )
megnézem a videót  
  bulletAz ápolókat ünnepelik
Csak a legkitartóbbak és a szakmájuk iránt leginkább elhivatott ápolókmaradnak meg a pályán. Az ápolói életpályamodell jelenleg nem vonzó, nem kínál megfelelő egzisztenciát, az azt választóknak ezért nagy az elvándorlás. A szakmai érdekképviseleti sz... (a49508 ::feltöltve: 2015-05-14 :: megszólalók: Klusóczki Tivadarné,,;Atmo: igazítja a párnát,,;Stefán Ádám,ápoló,Endokrinológiai Osztály, MISEK;Tiba Sándor,főigazgató,MISEK )
megnézem a videót  
  bulletAdomány a GYEK-nek
Egy csúcsmodellnek számító, aktív kerekesszéket adományozott a megyei kórház Gyermekrehabilitációs Osztályának a Rehab Észak Kft. Az állítható, könnyen használható, és szállítható székkel sportolni is lehet, ha már megtanulta kezelni a gyerek. Ebben ... (a49509 ::feltöltve: 2015-05-14 :: megszólalók: Dr. Zahuczky Katalin,osztályvezető főorvos,B.-A.-Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Gyermekrehabilitációs Osztály )
megnézem a videót  
  bulletAugusztusban érkeznek a tankönyvek
Szeptembertől még több általános iskolás tanulhat majd ingyen tankönyvekből. Mostantól ugyanis nem csak az első, és második osztályos diákoknak, hanem a harmadikosoknak is ingyen jár a tankönyv és a munkafüzet. Idén több mint 12 millió tankönyvet ren... (a49522 ::feltöltve: 2015-05-14 :: megszólalók: Migléczi Lászlóné,tankönyvfelelős,Hunyadi Mátyás Általános Iskola;Kegyes Jenő,igazgató,Bársony-Hunyadi Általános Iskola )
megnézem a videót  
  bulletNAV - 7 gyakori hiba az adóbevallásban
Lekéssük a határidőt, nem írjuk, alá, rossz helyre kerülnek az adatok, vagy rosszul számoljuk ki a gyermekek után járó kedvezményeket. Négy hiba a leggyakoribb 7 közül, amit a személyi jövedelemadó bevallásnál elkövetünk. Videót készített a NAV arró... (a49520 ::feltöltve: 2015-05-14 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletVáltozékony időben több a baleset az utakon
Megijednek az autósok az esőtől. Egy óra alatt 5 baleset is történt délelőtt Miskolcon és környékén. A legtöbben a fékutat vétik el a vizes aszfalton, de a látási viszonyok változására sem figyelnek sokan. Pedig esőben még nagyobb körültekintésre len... (a49518 ::feltöltve: 2015-05-14 :: megszólalók: Molnár Emil,rendőr alezredes, osztályvezető,Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály;Rázsi András,meteorológus, )
megnézem a videót  
  bulletFutóverseny a bűnmegelőzésért
A bűnmegelőzésért futott csaknem 100 iskolás. A 2 kilométeres táv teljesítésére a győri kapui, Újgyőri főtér környéki és diósgyőri városrészből is érkeztek gyerekek. A figyelemfelhívó akciót a rendőrség és a rendészet szervezte, a terület önkormányza... (a49510 ::feltöltve: 2015-05-14 :: megszólalók: Gazdusné Pankucsi Katalin,önkormányzati képviselő,Fidesz-KDNP )
megnézem a videót  
  bulletMóra Ferenc Emléknap
1933-ban a miskolci könyvhéten is megfordult Móra Ferenc. Barátaival még egy pincét is meglátogatott. Az íróról elnevezett városi könyvtárban minden év májusában megemlékeznek erről. Az idei emléknapra Móra Ferenc dédunokája is eljött. ... (a49505 ::feltöltve: 2015-05-14 :: megszólalók: Esztián Petra,,;Vészits Andrea,író,Móra Ferenc dédunokája )
megnézem a videót  
2015-05-13 19:30
Szerda
Helyzetkép ( )
bulletPolitikai, közéleti magazin
megnézem a teljes műsort
  bulletPolitikai, közéleti magazin
- Az önkormányzatiságot félti az MSZP - David Cameron történelmi győzelmet aratott - Menekültügyi kvótával orvosolná a bevándorlást Brüsszel - Vita a halálbüntetésről - Orbán Viktor diktatúrát épít?... (a49492 ::feltöltve: 2015-05-14 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-05-13 18:18
Szerda
Sporthírek (sport )
bulletOrszágos Hosszútávúszó Medencés Bajnokság előzetes bulletSporttörténelem kapujában az MVLC bulletMészáros János az új alelnök bulletFutás az egészségért - TEGY
megnézem a teljes műsort
  bulletOrszágos Hosszútávúszó Medencés Bajnokság előzetes
Május 22-én és 23-án rendezik meg a Kemény Dénes uszodában a III. Országos Hosszútávúszó Medencés Bajnokságot. Miskolc első alkalommal ad otthont a megmérettetésnek. Deák Bárdos Mihály, az MVSI szakmai vezetője szerint azzal, hogy a Magyar Úszó Szöve... (a49503 ::feltöltve: 2015-05-13 :: megszólalók: Hölcz Péter,versenyigazgató,MVSI;Deák Bárdos Mihály,szakmai vezető,MVSI )
megnézem a videót  
  bulletSporttörténelem kapujában az MVLC
A hosszútávúszó országos bajnokság mellett a hétvégi szuperrangadóról is szó volt a mai sajtótájékoztatón. Az MVLC az OB/I-be jutásért vívott harcban a legnagyobb ellenfelét, a Tatabányát fogadja. Az MVLC az elmúlt hétvégén zsinórban a huszadik talál... (a49497 ::feltöltve: 2015-05-13 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletMészáros János az új alelnök
Mészáros Jánost, a Magyar Karate Szakszövetség elnökét választották meg a nem olimpia sportágak versenysportjáért felelős alelnöknek a Magyar Olimpiai Bizottság keddi évi rendes közgyűlésén. Mészáros a nagysikerű miskolci Karate Világkupa szervezőjek... (a49498 ::feltöltve: 2015-05-13 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletFutás az egészségért - TEGY
Minden negyedik általános iskolás gyerek túlsúlyos. A mozgás hiánya és a helytelen táplálkozás a riasztó adat legfőbb oka. A „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” program két éve ösztönzi a kisdiákokat az egészségesebb életmódra. Miskolcon ma e... (a49499 ::feltöltve: 2015-05-13 :: megszólalók: Szentidai Roland,,Diósgyőri Nagy Lajos Király Általános iskola;Nagyné Idrányi Éva,tanár,Diósgyőri nagy Lajos Király Általános iskola )
megnézem a videót  
2015-05-13 18:00
Szerda
Miskolc Ma (híradó )
bulletPályázatok naprakészen - konferencia Széchenyi 2020 bulletEgyüttműködési szerződést kötöttek a Miskolci Egyetemen bulletBúza téri piac bulletMSZP bulletÚj csatornatisztító jármű a régióban bulletHősök temetése bulletParlagfű-már most érdemes irtani bulletMiskolci informatikusok a világ elitjében bulletKerékpárosok versenye
megnézem a teljes műsort
  bulletPályázatok naprakészen - konferencia Széchenyi 2020
Akár a napokban megjelenhetnek a gazdaságfejlesztésre kiírt pályázatok. A következő 6 évben 34 milliárd eurós uniós támogatás érkezik hazánkba. Ennek a 60%-át gazdaságfejlesztésre, munkahelyteremtésre fordítják majd. Borsod-Abaúj-Zemplén megye várha... (a49494 ::feltöltve: 2015-05-13 :: megszólalók: Tóth Anett Krisztina,tanácsadó,Borsod Megyei Gazdaságfejlesztő Kft.;Vitályos Eszter,Európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkár,;Csöbör Katalin,országgyűlési képviselő, )
megnézem a videót  
  bulletEgyüttműködési szerződést kötöttek a Miskolci Egyetemen
A Zempléni Tudásközpont programról és a Weinberg Ösztöndíj elindításáról állapodott meg a Miskolci Egyetem és a Weinberg 93 Építő Kft. Az együttműködéssel a fiatal mérnökök lehetőségeket kapnak arra, hogy a térségben kapjanak munkát és így itt boldog... (a49500 ::feltöltve: 2015-05-13 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletBúza téri piac
Felszámolás-közeli helyzetben a Miskolci Piac Zrt., de nem veszítik el megélhetésüket az árusok - mondta Kriza Ákos az érintetteknek rendezett fórumon ma. A polgármester elmondta: A Miskolci Piac Zrt. egy 2005-ben felvett hitelt görget maga előtt, a... (a49502 ::feltöltve: 2015-05-13 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletMSZP
Több pénzt és nagyobb hatáskört biztosítana az önkormányzatoknak az MSZP. A javaslataikat a jövő évi költségvetés vitájakor terjesztik elő. Varga László országgyűlési képviselő azt mondta, hogy a személyi jövedelemadó 10 és a gépjárműadó 80 százalék... (a49488 ::feltöltve: 2015-05-13 :: megszólalók: Gőgös Zoltán,elnökhelyettes,MSZP )
megnézem a videót  
  bulletÚj csatornatisztító jármű a régióban
Új csatornatisztító autót vásárolt a miskolci közműszolgáltató. A speciális jármű és a hozzá való eszközök csaknem 50 millió forintba kerültek. A korszerű autóval a nehezen megközelíthető, szűk utcákban is könnyebb lesz a csatornatisztítás és a vízhá... (a49489 ::feltöltve: 2015-05-13 :: megszólalók: Kiszela Gergő,szolgáltatási vezető,MIVIKÖ Kft.;Schweickhardt Gyula,ügyvezető,MIVIKÖ Kft. )
megnézem a videót  
  bulletHősök temetése
Emberi csontokat találtak tavasszal a Búza téri templom kerítés építésénél. A földből egyenruhákhoz tartozó felszerelési tárgyak, gombok is előkerültek, így már akkor sejteni lehetett, hogy az odatemetett emberek a II. Világháború idején halhattak me... (a49493 ::feltöltve: 2015-05-13 :: megszólalók: Bohos György Róbert,,;Tóth Ferenc,ökonómus,Miskolci Görög Katolikus Exarchátus;Vladimir Semidetko,első titkár,Oroszországi Föderáció Nagykövetsége )
megnézem a videót  
  bulletParlagfű-már most érdemes irtani
Bár csak júliusban virágzik, már most érdemes elkezdeni a parlagfű irtást. A külterületeken ezt az önkormányzati rendészet ellenőrzi. Júliustól büntetik is azokat, akik telkükön nem irtják ki az allergén növényt. Idén a Szimbiózis Alapítvány is bekap... (a49426 ::feltöltve: 2015-05-13 :: megszólalók: Kovács László Csaba,közterület-felügyeleti és rendészeti vezető,MÖR;Jakubinyi László,elnök,Szimbiózis Alapítvány;Asztalos Ágnes,megyei tiszti-főorvos,B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve )
megnézem a videót  
  bulletMiskolci informatikusok a világ elitjében
Ismét bekerült a világ legjobb informatikusai közé a Miskolci Egyetem csapata. A nemzetközi szuperszámítógépes versenyen a miskolciak egyedüli európaiként képviselhetik az öreg kontinenst. 150 egyetem csapatából a legjobb 16 találkozik majd a döntőbe... (a49434 ::feltöltve: 2015-05-13 :: megszólalók: Vincze Dávid,egyetemi adjunktus,Miskolci Egyetem )
megnézem a videót  
  bulletKerékpárosok versenye
A fiatalok biztonságára is figyel a polgárőrség. Ma gyerekeknek rendeztek kerékpáros KRESSZ versenyt az Avasi lakótelepen. Céljuk, hogy javuljon a közlekedés biztonsága és csökkenjen a kerékpáros balesetek, különösen a gyermekbalesetek száma. ... (a49490 ::feltöltve: 2015-05-13 :: megszólalók: Csóra György,elnök,B.-A.-Z Megyei Polgárőr Szövetség;Pitkó László,közlekedésrendészeti osztályvezető,B.-A.-Z.Megyei Rendőr-főkapitányság;Óvári Zsuzsanna,Főosztályvezető,Humán Főosztály Polgármesteri Hivatal )
megnézem a videót  
2015-05-12 19:30
Kedd
Mérkőzés (sport )
bulletDunaújváros PASE- Diósgyőri VTK
megnézem a teljes műsort
  bulletDunaújváros PASE- Diósgyőri VTK
-... (a49687 ::feltöltve: 2015-06-03 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-05-12 18:30
Kedd
Sportpercek (sport )
a Miskolc Televízió sportműsora :: bulletDunaújváros - DVTK 0-0, összefoglaló bulletMEAFC - DEAC 118 - 74, bajnoki összefoglaló bulletI. Miskolci Családi Sportnap - összefoglaló
megnézem a teljes műsort
  bulletDunaújváros - DVTK 0-0, összefoglaló
Pontszerzéssel zárta dunaújvárosi vendégjátékát a DVTK. A labdarúgó NB 1, huszonhetedik fordulójában játszott bajnoki volt Vitelki Zoltán irányításával a második DVTK mérkőzés. A közös munka eredménye eddig négy pont. ... (a49484 ::feltöltve: 2015-05-13 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletMEAFC - DEAC 118 - 74, bajnoki összefoglaló
Magabiztos játékkal és nagyarányú győzelemmel zárta utolsó előtti hazai rájátszás mérkőzését a MEAFC férfi kosárlabda csapata. Az NB 2 keleti csoportjában, a play-off negyedik fordulójában a miskolciak a DEAC-ra mértek súlyos csapást, 118 – 74-... (a49483 ::feltöltve: 2015-05-13 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletI. Miskolci Családi Sportnap - összefoglaló
Minden érdeklődőt, de főként a kisgyermekes családokat várták az I. Miskolci Családi Sportnapra a Kemény Dénes uszodába. A Sportcentrum kft. egész napos rendezvényén a Miskolci Sportiskolával ismerkedhettek meg az érdeklődők. A gyerekek mindent ki is... (a49482 ::feltöltve: 2015-05-13 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-05-12 18:23
Kedd
Programpont ( )
a Miskolc Televízió programajánlója :: bulletProgramPont 2015. május 12. kedd
megnézem a teljes műsort
  bulletProgramPont 2015. május 12. kedd
-... (a49486 ::feltöltve: 2015-05-13 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
2015-05-12 18:18
Kedd
Sporthírek (sport )
bulletMEAFC - DEAC 118 - 74 bullet5. Görömbölyi Terepfutóverseny
megnézem a teljes műsort
  bulletMEAFC - DEAC 118 - 74
Magabiztos játékkal és nagyarányú győzelemmel zárta utolsó előtti hazai rájátszás mérkőzését a MEAFC férfi kosárlabda csapata. Az NB 2 keleti csoportjában, a play-off negyedik fordulójában a miskolciak a DEAC-ra mértek súlyos csapást, 118 – 74-... (a49478 ::feltöltve: 2015-05-12 :: megszólalók: Bene Szilárd,vezetőedző,MEAFC;Tóth Tamás,,MEAFC )
megnézem a videót  
  bullet5. Görömbölyi Terepfutóverseny
Ötödik alkalommal rendeztek terepfutóversenyt a hétvégén, Görömbölyön. A Diákbajnokság területi döntője volt a viadal, és történetében elsőször, középiskolások és az óvodások is versenyezhettek. ... (a49481 ::feltöltve: 2015-05-12 :: megszólalók: Zámbori Zoltán,terepfutó edző,;Váradi Péter,,Görömbölyi Általános Iskola;Koncsár Laura,,Görömbölyi ÁLtalános Iskola )
megnézem a videót  

FRISS VIDEOHÍREK

Politikai, közéleti magazin
Helyzetkép 2015-06-10 (00:50:00)
- Ombudsman: súlyosan sérti a szegregátumok lakóinak jogait a Miskolci Önkormányzat - Menekültek: - félmillió menekült érkezhet Európába a nyáron. Magyarországon a Nemzeti konzultációt népszerűsítő plakátokat rongálják. - Ausztria busszal és repülővel küldené vissza az illegális bevándorlókat abba az európai országba, ahol először regisztrálták őket. - Magyarországra tavaly 45 ezer illegális bevándorló érkezett. Idén már az év elő öt hónapjában 50 ezren jöttek. - Biszku-per: - kezdődik minden előről
videó feltöltve: 2015-06-10 19:00:15
16 csapatos lesz az OB I.
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:01)
16 csapatos lesz ősztől az E.ON férfi ob I.-es bajnokság. Ezt korábban a Liga javasolta, tegnap pedig a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége rábólintott a tervre. A csapatok a 2016-os, januári belgrádi Európa-bajnokság, valamint az olimpiai felkészülés miatt dolgoztak az élvonalbeli bajnokság lebonyolításának átalakításán. Az új idényben két, nyolcas csoportot alakítanak ki, amik nagyjából azonos erősségűek lesznek. A változtatás már az újonc Miskolcot is érinti és érdekesség, hogy emiatt az a Tatabánya is indulhat az első osztályban, akiknek legyőzése a legfontosabb volt az MVLC-nek, a feljutásért folytatott küzdelmekben.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:52:05
Mindenkit érdekel az új vár
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:13)
Négyszeresére nőtt a diósgyőri vár forgalma a felújítás óta. A miskolciak mellett az ország több pontjáról, és külföldről is érkeznek a várba. A legtöbben emléket is visznek haza az élmény mellett. Azt mondják, már maga az építmény is egyedülálló attrakció.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:41
megszólalók: Keresztes Edina,,;Veresné Tar Gabriella,tárlatvezető,

Közbiztonsági fórum az Avason
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:51)
Kábítószeres fiatalokra és részeg randalírozókra panaszkodnak az avasiak. Bár szinte már egyetlen fészekrakó sincs a lakótelepen, a hajléktalanok és a szemetelők még mindig gondot okoznak a környéken. Az Avas Délen tartottak közbiztonsági fórumot tegnap- ahol az is elhangzott, hogy éppen ezért több rendőr és rendész lesz a problémásabb területeken.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:51:38
megszólalók: Glatz Katalin,önkormányzati képviselő,Fidesz-KDNP;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,MÖR;Kiss Gábor,alpolgármester,;06-80-46-00-46,,

Szemétszedés Lyukóban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:15)
Lyukóban szerencsére olyanok is élnek, akik tenni is akarnak környezetükért. Ma több tonna szemetet szedtek össze a városrészben, de a saját portáikon is lomtalaníthattak a lakosok. A szemétszedést a terület önkormányzati képviselője szervezte.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:50:23
megszólalók: ATMO,,;ATMO,,;ATMO,,;Csikja Vanessza,,;Deák-Bárdos Mihály,,önkormányzati képviselő,, Fidesz-KDNP;ATMO,,

Lyukóban ellenőrzött a hatóság
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:56)
Elhagyott, feltört házak és áramlopások a Lyukóvölgyben- a rendészek és a társhatóságok folyamatosan visszatérnek a helyszínre. A környéken sokan örülnek a hatósági jelenlétnek, amit a miskolci rendészek folytatni is fognak.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:48:47
megszólalók: Atmo:Juhász Róber (nincs felirat)t,,;Juhász Róbert,,;Papp Ferenc,,;Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet

Nyári diákmunka
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:01:55)
Sok diák vállal munkát a szünidő alatt. Idén is főként irodákba, hipermarketekbe és termelő cégekhez keresik a fiatal munkaerőt. Az órabérek a munka jellegével változnak. Az alap a minimálbér, de képzettségtől és tapasztalattól függően a diákok akár a minimálbér kétszeresét is megkereshetik. Munkát vállalni a diákmunka közvetítőn keresztül érdemes.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:47:54
megszólalók: Varga Viktória,,;Boros Jenifer,,

Fecske gyűrűzés
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:02:06)
Több fecskét, és fecske fiókát is meggyűrűztek ma a MIVÍZ telephelyén. A Magyar Madártani Egyesület Bükki csoportja szerint 5 év múlva teljesen eltűnhetnek a fecskék Magyarországról. A miskolci vízművek telephelyén azonban csaknem 30 fecskefészek található. De, egy egészen különleges madár is gyűrűt kapott.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:46:57
megszólalók: Pusztai Leó,,;Somoskői Péter,,alelnök,,Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bütkki helyi csopor;Szabó György,, stratégiai igazgató,,MIVÍZ Kft.

Csődvédelmi törvényjavaslat a családokért
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:21)
Több tízezer szegény sorsú családon segíthetne a KDNP törvényjavaslata, melyet ma tárgyalt az országgyűlés. A csődvédelem szerint az adós mentesítést kapna a végrehajtás alól, részleges moratórium kapcsolódik hozzá és az adósság egy részét is elengedhetik. Miskolcon a családsegítő szolgálat segített a kilátástalan helyzetbe került családokon. Az igazgató szerint az új törvény több szempontból is jobb lehet a réginél.
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:45
megszólalók: Földessy Judit,igazgató,Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény

Ezrek operája a Jégcsarnokban
Miskolc Ma 2015-06-10 (00:00:23)
A sport és a művészet tökéletesen megfér egymás mellett. Bizonyítja ezt az is, hogy a tavalyi operafesztivál egyik legnépszerűbb programjának, az Ezrek operájának a Jégcsarnok adott otthont. A tér akusztikája annyira optimális a műfajhoz, hogy az Aida után ismét ezt a helyszínt választották. Ezúttal pedig nem csak az Ezrek operája lakja majd be a csarnokot. Az operafesztivál pénteken kezdődik
videó feltöltve: 2015-06-10 18:45:13
megszólalók: Kesselyák Gergely, fesztiváligazgató,BartókPlusz Miskolci Operafesztivál


még több videohír...

Miskolc TV mai műsora

2021-10-17 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!