Közélet

Miskolc Kiváló Szolgáltatóit keresik

2014-08-27 11:10

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Újszerű és átfogó kezdeményezést hívott életre a városi önkormányzat, melynek célja a helyi kisvállalkozások munkájának támogatása céljából. Szerdától már voksolni is lehet.

Miskolc önkormányzata a legjobb miskolci szolgáltatókat szeretné elismerni a miskolciak aktív közreműködésével. Minden, a városban működő szolgáltatóra – legyen szó fodrászatról, vendéglátóegységről vagy gyógyszertárról – voksolhatnak a város lakói.
– Arra buzdítjuk tehát a miskolciakat, hogy szavazatukkal ismerjék el azon szolgáltatók munkáját, akik kiváló minőséget nyújtanak szolgáltatásaikkal – tájékoztat közleményében a Városháza.

Szavazni a miskolc.hu oldalon lehet az alábbi szolgáltatási szektorokban:
- gyógyszertár,
- szabászat/varroda,
- fagyizó/ cukrászda,
- kávézó,
- étterem,
- cipészet,
- fodrászat, kozmetika, manikűr-pedikűr,
- optika,
- taxitársaság,
- autószerviz, kárrendező helyek,
- ingatlanközvetítő irodák,
- fuvarosok, költöztető cégek,
- szállodák, panziók, wellness-központok, sport- és egészségmegőrzés,
- utazási irodák.
Miskolc kiváló szolgáltatóira szerdától egészen szeptember 24-ig lehet voksolni. Szavazni szolgáltatási szektoronként egy-egy szolgáltatóra lehet. 

– A leadott szavazatokat összesítjük és az összesített lista első három, legtöbb szavazatot kapott szolgáltatóját díjazzuk. A „Miskolc Kiváló Szolgáltatója” kezdeményezés eredményeinek kihirdetésére várhatóan 2014. október elején, ünnepélyes keretek között kerül majd sor. Az összesített lista szerinti első három, legtöbb szavazatot kapott szolgáltató Miskolc Megyei Jogú Város kitüntetésében és díjakban részesül – írják.

Díjak:
1. helyezett: 50 000 Ft értékű Erzsébet-ajándékutalvány
2. helyezett: 40 000 Ft értékű Erzsébet-ajándékutalvány
3. helyezett: 30 000 Ft értékű Erzsébet-ajándékutalvány

A szavazók között, szavazónként 2 darab, a Miskolci Állatkertbe-, illetve a Miskolctapolcai Barlangfürdőbe szóló belépőjegyet sorsolnak ki, melyeket a nyertes 2014. december 31-ig szabadon felhasználhat.

A „Miskolc Kiváló Szolgáltatója” versenyt az Önkormányzat 2015-ben is meghirdeti majd annak érdekében, hogy folyamatosan fejlődjön az ügyfél-kiszolgálási kultúra a városban, a lakosság minél nagyobb megelégedésére.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-06-05 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!