Közélet

Pásztor Albert készen áll

2014-08-25 14:00

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE pasztor_albert_kampany_140825ml_18.jpg

„Készen állok!” címmel tett sajtónyilatkozatot Pásztor Albert polgármester jelölt hétfőn, egyben hivatalosan megnyitotta a választási infopontját.

A Kossuth utca 2. alatti infopont és iroda előtt beszélt az elképzeléseiről Pásztor Albert, az MSZP, a DK és a Miskolc Lokálpatrióta Egyesület által támogatott független polgármesterjelölt. Elmondta, konzultációs sorozatot indítottak, melynek során több száz emberrel találkoztak a város utcáin és terein, azt tapasztalták, hogy a miskolciak nyugalmat, békét és biztonságot szeretnének.

Pásztor Albert elmondása szerint, a választások után „visszaállítják a demokráciát”, helyzetbe hozzák a helyi vállalkozásokat, embereket. A meglévő miskolci szürkeállományra építve be fogják fejezni a város építését. Továbbfejlesztik a közmunkaprogramot, azoknak a munkanélkülieknek, akik képezni akarják magukat, biztosítják a felemelkedés lehetőségét. Együttműködő várost szeretnének kialakítani a környékbeli településekkel. Új partnerséget ajánl a civil szervezeteknek. Miskolc legendás fesztiváljai ismét elfoglalják régi helyüket, az ország első kőszínháza kiemelt támogatást kap. A labdarúgás mellett minden sportközösséget támogatni szeretnének, feltámasztani a legendás sportágakat, mint a salakmotor.

Hozzátette: becsületes versenyt szeretne, erre kéri munkatársait és ellenfeleit is, majd mindenkit meginvitált az újonnan nyílt infopontba.

minap.hu
Fotó: M. L.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-03-25 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!