Közélet

Alig emelkedik a hőmérséklet 20 fok fölé

2014-08-21 20:11

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE eso_140410_fkcs_5.jpg

Záporok, zivatarok, néhol köd, s ezek között időnként napsütés várható a következő napokban is. A hőmérséklet az ilyenkor szokásosnál 2-3 fokkal alacsonyabban alakul napközben, éjjel pedig 10 fok alá is csökken majd a hőmérséklet. A jövő héten némileg javul az időjárás – tájékoztatott az Országos Meteorológiai Szolgálat Miskolci Veszélyjelző és Szolgáltató Iroda.

Mint írták, a változékony időt okozó hidegfront tovább vonul kelet felé. Mögötte átmenetileg szárazabb, mérsékelten meleg levegő áramlik a Kárpát-medence fölé. A pénteki maximum hőmérséklet az ilyenkor szokásosnál 2-3 fokkal alacsonyabban alakul.

Éjjel felszakadozik, csökken a felhőzet, majd derült idő várható. Kezdetben néhol előfordulhat még záporeső. Foltokban köd képződhet. Eleinte az északnyugati, majd az északkeleti szél megélénkül, időnként megerősödik. Reggelre általában 7 fokig csökken a hőmérséklet.

Holnap napközben eleinte derült, napos idő várható, majd időnként megnövekszik a felhőzet. Csapadék nem valószínű. Az északkeleti szél mérsékelt marad. Délutánra 23 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Hidegfronti hatás van térségünkben.

11 és 15 óra között erős UV-B sugárzás várható, ezért ebben az időszakban nem ajánlott tartósan a napon tartózkodni.

Az előttünk álló hétvégén változékony időre kell számítani. A hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett többször megnövekszik a felhőzet, és több helyütt előfordul eső, záporeső, helyenként zivatar is kialakul. Vasárnap sokfelé megerősödik az északnyugati szél, és néhány fokkal gyengül a nappali felmelegedés.

A jövő hét első felében aztán ismét melegszik a levegő. Hétfőn kevés felhő, sok napsütés várható. A következő napokban főleg északon valószínű néhol kisebb eső, zápor.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-03-01 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!