Közélet

Nem gyűjtenek pénzt a gyermekjóléti munkatársai!

2014-08-11 16:19

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Információink szerint ismeretlen személyek a múlt hét folyamán az Avas városrészben élőkhöz becsöngettek, hogy pénzt gyűjtsenek a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény ellátottjainak – az intézmény azonban nem gyűjt pénz!

– Augusztus 6-án, az Avasi városrészben ismeretlen személyek intézményünk nevében lakásokba becsöngetve pénzt gyűjtöttek ellátottjaink részére. A Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény munkatársai azonban sem az Avasi lakótelepen, sem Miskolc város egyéb pontjain nem gyűjtenek pénzadományt – tudatja közleményben az intézmény.

A Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény az adománygyűjtési akcióit szervezett formában, előre meghirdetett időpontban és helyszínen tartja, közvetlenül a lakosságtól – pénzbeli, természetbeni- adománygyűjtést nem folytat.

– Kérünk mindenkit, amennyiben azt tapasztalják, hogy intézményünk nevében történik adománygyűjtés, jelezzék felénk a 46/562-276-os telefonszámon – kérik az intézmény munkatársai.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-12 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!