Kultúra

EFOTT 2.0 – nincs megállás

2014-07-17 18:48

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE efott_140716_vcs_22.jpg

Sehol egy vízcsepp. Az is csak a sátorról csordogál le. Hőség, izzadságcseppek, remek hangulat, kiváló koncertek – ilyen volt az EFOTT második (első!) napja.

efott_140716_vcs_13.jpg

Délután 3 óra. Álmos fesztiválozók pihennek a ligetben, a lelkesebbek a dumaszínházas fellépésen üldögélnek, az erősebbek sört kérnek, a partiarcok pedig a vizesdézsa oltalmazó frissítésére várnak a gyümölcsleves sátornál. Balra nézve a Kiscsillag hangpróbája a látkép, jobbra dumaszínház, előttünk dézsából ömlik a víz a frissülésre várókra, hátunk mögött pedig Fluor Tomi pihenget a koncert előtt.

Nem volt vesztegetnivaló idő, délután négy órakor már Fluor Tomi a színpadon, közönség a kordon előtt – volt természetesen Mizu is, de a legújabb stílust nagyobb hangzavarral köszönték meg.Fluor Tomi alaposan bemelegítette a fiatalokat, és már tényleg csak egy sörnyi idő volt a következő nagy koncertig, jött ugyanis az Intim Torna Illegál, majd „élesben” is beállt a világhírű hobbizenekar, a Kiscsillag, Lovasi Andrással az élen. Akinek esetleg ez nem lett volna elég, jöttek Quimby-ék, a portálunknak interjút adó Kiss Tibi pedig ezúttal sem okozott csalódást legendás bandájával. Az estet a Vad Fruttik koncertje zárta, hogy aztán csütörtökre pihenhessen valamicskét a fesztiválozó nép.Ma a Supernem, Kowalskyék, a Hooligans és a hazai pályán játszó Paddy and the Rats csap a húrok közé. Nem beszélve Péterfy Boriról, a 30Y-ról, a Heaven Street Sevenről, illetve a Vengaboysról, a „zenétlen” szekcióból pedig Kiss Ádámról. Jó nap lesz ez is – kitartást mindenkinek!

S. P.
Fotó: Végh CsabaAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-01-25 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!