Közélet

Turisztikai kedvezmények az EFOTT idején

2014-07-05 13:20

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE efott2014.jpg

Aligha van ember kis hazánkban, akinek be kell mutatni az EFOTT-ot. Magyarország legnagyobb és egyben legjobb vándorló fesztiválja amellett, hogy ipari mennyiségben kínálja a jobbnál jobb zenei produkciókat, prezentálja az igazi fesztiválhangulatot, odafigyel a házigazda városra is – a miskolctapolcai EFOTT-on is lesznek turisztikai kedvezmények.

efott_szineslogo14.png

Az ország legegyedibb hallgatói bulija 1984 után újra Miskolcra érkezik. Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának a fergeteges bulihangulat biztosítása mellett küldetése az is, hogy az ország legklasszabb helyeire hívja fel a nagyérdemű figyelmét.

barlangfurdo_1.jpg

A fesztiválvándorlás mindig lehetőséget biztosít arra, hogy egy különleges város szépségeit bemutassák az ország más tájain élőknek – Miskolcon sem lesz ez másképp, hiszen nem véletlenül érkezik városunkba az EFOTT.

uszoda.jpg

A miskolctapolcai Barlangfürdőbe például igazán kedvezményes áron, mindössze 990 forintért válthatnak belépőt azok, akik EFOTT hetijegyes karszalaggal rendelkeznek. Ami pedig még egyedibbé teszi a miskolci helyszínt, hogy nem csupán egy helyen lehetnek víz közelben a fesztiválozók – szintén EFOTT-os karszalag felmutatása esetén a Kemény Dénes Városi Sportuszodába 500 forint lesz a belépő.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-11-30 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!