Közélet

Ablak a világra

2014-05-30 17:20

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE tehetseg_nap_140529_ja_18.jpg

Tehetségnapot rendezett pénteken a Nyitott Ajtó Baptista Általános Iskola, Óvoda és Szakképző Iskola a Görögkatolikus Egyetemi és Főiskolai Kollégium Cigány Szakkollégiummal közösen a Művészetek Házában. A rendezvény az „Ablak a világra” címet kapta.

Farkasné Karres Éva, a Nyitott Ajtó Baptista Általános Iskola, Óvoda és Szakképző Iskola intézményvezetője elmondta, harmadik éve rendezik meg közösen a szakkollégiummal a napot. A gálaműsor előtt egy kiállítást is megnyitottak, melyen a tanulók által készített műveket lehetetett megtekinteni.

tehetseg_nap_140529_ja_4.jpg
A tehetségnap megnyitóján Kiss Gábor a fiatal talentumokról ejtett szót beszédében. Az alpolgármester kiemelte, abban hisznek, hogy Miskolc tehetséges város.
– Miskolc egyben nagy múltú iskolaváros is. Ebből a két tényezőből nagyon szép jövő alakulhat ki, ezen az úton kell járnunk. A tehetség megfoghatatlan. Szakemberek szerint nincs olyan ember, aki ne lenne valamiben tehetséges, legyen szó művészetről vagy a hétköznapi, kézügyességet jelentő tevékenységekről. A kérdés az, a társadalom, egy város vagy egy iskola alkalmas-e arra, hogy felismerje, támogassa a talentumokat – mondta Kiss Gábor. Hangsúlyozta, önmagunkban is fel kell ismerni a tehetséget, mert az motivációt ad, anélkül pedig nem lehet elindulni.

tehetseg_nap_140529_ja_1.jpg
A beszédeket követően a Nyitott Ajtó Baptista Általános Iskola és Óvoda és Szakképző Iskola diákjai, valamint a Görögkatolikus Cigány Szakkollégium hallgatóinak táncos, zenés, verses, dalos bemutatkozó műsorát láthatta a közönség.minap.hu
Fotó: Juhász Á.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-09-28 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!