Közélet

KAMA: folytatódik az időutazós projekt

2014-02-18 09:53

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A miskolci háttértörténettel rendelkező, természetvédelmi és helytörténeti játék az interneten hamarosan megújult, megszépült, kibővült online felülettel frissül, majd a tavasz közeledtével az élő események sora is újraindul.

Tavaly ősszel a szervezők jövőmentő akciót hirdettek. Arra kívánták felhívni a figyelmet, s tettre sarkallni a lokálpatriótákat, hogy tegyenek valamit közösen a jelen értékeiért, azokat mentsék meg a jövőnek.

Egy valódi időutazó volt a program (idő)utazó reklámarca, aki több rendezvényen, valamint reklámfilmben, webes kampányban is megjelent tavaly, hogy aktivitásra buzdítsa a célközönséget. Rendeztek vetélkedőt a Miskolci Galériában, az avasi kilátóban, és hasonlókra számíthatnak az érdeklődők a következő hónapokban is, akárcsak facsemete-ültetés, vitanap, városismereti kvíz.

A 2099-ben „létező” KAMA Köztársaság múltmegmentő kalandjai mindenekelőtt az interneten zajlanak. A kamaprojekt.hu oldalon regisztrálók már lassan fél éve tartó versengésben vesznek részt, amihez ma is csatlakozhatnak játékosok. Akinek kedve van, csapatot alakíthat barátaival, családtagjaival, osztálytársaival, hogy nagyobb eséllyel vehessék fel a küzdelmet a végső nyereményért, ami három napos részvétel a június végén esedékes Kertek Alatt Fesztiválon, a varbói tónál.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-12-01 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!