Közélet

Betonterelő a miskolctapolcai kanyarban - videóval

2011-03-19 09:40

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Miskolctapolcai út elején félpályás útlezárásra számíthatnak az autósok, ugyanis egy korábbi csőtörés miatt fel kellett bontani az útfelület egy részét. Az említett szakaszon a forgalom jelenleg félpályán tud csak haladni.

tapolcalezaraskep.jpg

A Miskolctapolcai úton egy 400-as ivóvízvezetéknél észleltek tokfolyást a múlt héten a MIVÍZ szakemberei, melynek kijavításához fel kellett bontani egy szakaszon az útfelületet. A hibát akkor elhárították, de az utat nem sikerült kijavítani, hiszen az ahhoz szükséges alapanyagot még nem kapták meg. A hibás szakaszt addig lezárták a forgalom elől, így az autósok csak fél pályán tudnak közlekedni az említett szakaszon. Értesüléseink szerint a cég már megrendelte az út kijavításához szükséges anyagokat, de a jövő hétnél korábban nem tudják visszaállítani az eredeti forgalmat.

A lezárás módja viszont érdekes, hiszen a kanyar után az autósok egyből egy betonterelővel találják szemben magukat, amin természetesen nyilak jelzik az ideiglenes haladás irányát. A közúti helyzetről videókat is készítettünk.

Betonterelő a tapolcai kanyarban

Vajtó L.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

  • 2011-03-20 10:37

    suhi

    Ez tényleg rögtön a kanyar után van. Nem értem mért kell félre tájékoztatni az embereket. Egyébként be kell tartania a KRESZT. Lakott területen nem szabad száguldozni. Ez legyen a legnagyobb problémája a Vajtó úrnak.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-06 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!