Levél Joe bácsitól

2010-08-26 00:00Szabados Gábor Szerzők listájaAgytakarítás
Szabados Gábor rovata (10.)


Levél Joe bácsitól

Dear Gabor, my másodunokaöcs, most itten írok neked levél, mert látok komoly business kettőnknek. Én adom hozzá éca, teneked lesz semmi dolog, csak majd eladod termék Óhazában, meg remélem sokfelé még.
Tudod, hogy én kísérek mindig nagy figyelemmel események nálatok Magyarország, ahol én is születtem negyven éves koromig, hogy utána kijöttem ide USA-ba, ami fényes karrier. Az van ottan Magyarország, hogy volt tüntetés vegyi üzemnél, greenpeacesek fogták maguk és egymás, odaláncolták gyár kapujához, meg kerítéséhez, mert nem teccik nekik gyomirtó, meg rovarirtó, hogy meg ne egyék vagy igyák. Pedig az nem nekik van ugye, hanem a gyomnak meg a rovarnak, ami bogár.
Ezek a nemzetközi tüntetősök mérték azt, hogy szennyeződik erősen ott folyó folyó, de a gyár meg mérte azt, hogy jelenti fel őket, mert rontották meg az üzem hitelét, meg még rágalmazták is a patakot. Gyárüzem amúgy tartoz New York székhelyes csoport, ami van USA-ban.
Így mostan már tisztában vagyunk a mink kettőnk helyzete, amiben számítani lehet támadás, de mi fogunk ellentámadni, akár már megelőzőleg is. Itt küldöm neked a prospektus, ami pontosan kimutat, mire használják azt a sokfajta tudású kikísérletezett anyag, amit én tudok, te pedig majd eladol. Egyelőre van csak amerikai és kínai nyelven meg, de én lefordítom neked, hogy lássad.
Úgy hívják azt: Chemomadmix. Az a jó, hogy ártalmatlan teljesen, ajánlja is Chemomadmix World Academy elnöke, Mr. Chemo Mad, hogy lehet vele tartósítani élelmiszer, használjuk hajzselé, szúnyog, kullancs, bútorfény, nehéz napokban egyensúlyos pH-érték nőknek.
Ez a szer van szabadalmi oltalom alá jegyezve Belső-Ázsia, Ogluföld, de nemcsak, mert még Tajvan közelben horgonyzó egyik hajón, ami úszó vegyiüzem Sierra Lucretia Borgia-i zászló alatt.
Az anyag absolute friendly, teljesen barát környezettel, de emberrel is. Nem agresszív, lassan szívód, finoman bont le enzimek, immunrendszert is kíméletesen gyengít. Hajhullásnak tesz jót fokozza. Hatásos sziámi ikresedés.
Itten, Amerikai Egyesült USA-ban dear Gabor csak nem könnyen lehet jutni hozzá, de én tudok tenni szert nagyobb tétel mennyiség, amit intézel el forgalomban én drága szülőföld, Magyarország.
Üdvözöllek tégedet Joe Bácsi.

Szabados Gábor

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.