Lemezbemutató koncerten a Kávészünet

2010-05-05 16:37Horváth Imre Szerzők listája

Megzenésített versek József Attilától, Vörösmartyn keresztül Shakespeare-ig. Az RTL Klub Csillag Születik című műsorában feltűnt fiatal duó (Popovics György és Németh Ferenc) nagy sikert arat a fiatalok körében (is)

Folyamatosan járják az országot, s műsoruk sokszínűségére jellemző, hogy az általános-és középiskolákban „rendhagyó irodalomóra” néven a diákoknak adnak informatív, és egyszersmind interaktív, kulturált szórakoztató élményt; ugyanakkor pubokban, éttermekben és (többek között nyugdíjas) klubokban, egyetemi-főiskolai rendezvényeken is igen gyakran fellépnek; valamint mostantól nagy zenekaros formában (dobossal, billentyűssel, basszusgitárossal és még egy gitárossal kiegészülve) szolgáltatnak valódi koncertélményt...

A kultúra fiatal nagykövetei ők, hiszen zenéjükön keresztül azokhoz is eljut a költészet, akik különben nem lennének nyitottak rá.
Hamarosan megjelenő albumukon a már korábban megismert (Csonka vers, Mama) versek mellett 10, korábban még fel nem dolgozott költemény szerepel majd, a lágyan ringó líráktól, a tempós, a pop és a rock határmezsgyéjén mozgó szerzeményekig. Lemezbemutató koncertjüket május 20-án a Gödörben tartják, nagy zenekarral, meglepetés vendégekkel.

Csonka vers Mama Hol vagyok?

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.