Alkonyat-Napfogyatkozás

2010-04-29 00:00Vajtó László Szerzők listája

twilight_2.jpgA Twilight második része még megtekinthető a mozikban, az alkotók mégis úgy döntöttek, nem ülnek a babérjaikon, hanem elkezdik a harmadik epizód forgatását. A Summit Entertainment tervei szerint június 30-án már a hazai közönség is megtekintheti a történet folytatását.

A film egyik érdekes back stage információi közé tartozik, hogy lecserélik a rendezőt. Chris Weitz után most David Slade ülhet be a film rendezői székébe. Az új direktor már készített vámpíros filmet, viszont a szerelmi történet még új területnek ígérkezik a számára. David stílusa, ha azonosul Stephanie Mayer regényével akár jót is, tehet a film cselekményének.

A harmadik részben minden egy döntéssel kezdődik. Újra együtt láthatjuk a két főhőst, Bella Swant (Kristen Stewart) és Edward Cullent (Robert Pattinson). A halandó lány élete visszatér a régi kerékvágásba, minden úgy megy tovább, mint azelőtt, amikor a vámpír család, Cullenék elhagyták volna Forks városát. Egy dolog azonban megváltozott.
Kiderült, hogy Bella legjobb barátja, Jacob Black (Taylor Lautner) sem átlagos ember, hanem vérfarkas. A vámpír sztorikból pedig már mindenki tudhatja, hogy a vérfarkasok és a vámpírok nem kedvelik egymást. Az ellenségeskedés Bellán csapódik le, hiszen nem tud választani barátja és szerelme között, márpedig el kell köteleznie magát valamelyikük mellett. A legnagyobb gond viszont most sem a két fél viszályaiban található, ugyanis egy újabb veszély is fenyegeti a szerelmesek életét.

Trailer: 

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.