Akcióhős orgia

2010-04-21 10:42Soós Péter Szerzők listája

Ilyet még nem látott a világ! Az egy négyzetméterre jutó (ex-)akcióhősök száma bőven meghaladja az elképzelhetetlent, így az emberiség egész biztosan megmenekül.
Sylvester Stallone gondolt egy merészet, és új filmjében – melyet ő maga rendez – összeverbuválta a nyolcvanas, kilencvenes és kétezres évek nagy harcosait: Jason Statham, Sylvester Stallone, Jet Li, Bruce Willis, Randy Couture, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Danny Trejo, Charisma Carpenter, Steve Austin, Curtis Jackson. Hozzá kell tennem, a teljesség igénye nélkül, hiszen sokaknak hiányozhat Jean-Claude Van Damme, Steven Segal, vagy Jackie Chan.

the_expendables_poszter.jpg

A derék fiúk (bácsik?) zsoldos katonákat játszanak, a történetről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy egy dél-amerikai diktátor megbuktatására gyűjtötték őket össze.
És hogy miért érdekes megnézni? Megtudhatjuk, milyen színész egy kormányzó, a mennyiség mennyire teremt minőségi akciófilmet, valamint ez a tavaly decemberben elhunyt gyönyörű és bájos Brittany Murphy utolsó filmje. A mű – The Expendables, magyar címet még nem kapott – augusztus 19-én kerül a hazai mozikba.

Soós P.

Trailer:

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.