CÉGBEMUTATÓ:

mikom1.jpgA Miskolci Kommunikációs Kht. 2003 végén jött létre a Miskolc Televízió Kht. átalakításával, tevékenységi körének kibővítésével. A Miskolc Televízió Kht. korábban kizárólag televíziós műsorok készítésével és sugárzásával, valamint az ehhez kapcsolódó reklámtevékenységgel foglalkozott. 2003-ban azonban felmerült az igény egy olyan médiavállalat létrehozására, amely Miskolc Megyei Jogú Város teljes kommunikációs tevékenységét képes összefogni.
Az átalakítás és a jelentősen kibővült tevékenységi kör természetesen számos fejlesztést igényelt. A Miskolci Kommunikációs Kht. több új médiummal is bővült. A társasághoz került a Miskolci Tükör, Miskolc város közéleti, kulturális magazinja, és a kht. gondozásában indult útjára egy új közéleti, családi hetilap, MiNap (Miskolci Nap) címmel. Immár második alkalommal jelent meg a cég saját kiadványa, a Miskolci Kalendárium, amely százéves hagyományt élesztett újjá. A kht. munkatársai szerkesztik továbbá a mikom.hu hírportált, a cég saját weboldalát, illetve egy uniós információs portált, a www.eu.mikom.hu -t is.

mikom2.jpg A Miskolci Kommunikációs Kht. létrejöttével az addig jóval kisebb létszámú Miskolc Televízió Kht. hatvanfős középvállalattá alakult át. A Dózsa György úti székházban a televízió szerkesztősége és stúdiói mellett kialakították a MiNap, illetve a mikom.hu szerkesztőségét is. A megnövekedett feladatkör sikeres ellátásához természetesen szükség volt a társaság bevételeinek növelésére is. Éppen ezért a kht. megszületésével egyidőben önálló marketing osztály jött létre, amely célul tűzte ki a hirdetési bevételek növelése mellett a társaság és az egyes médiumok önálló arculatának kialakítását és a köztudatba történő bevezetését is. A cég fejlődését egy komoly és korszerű technikai fejlesztés is kísérte, amely már az új és minden igényt kielégítő székházban, a Kis-Hunyad u. 9. alatt valósult meg, amely 2006 óta otthona a kht.-nak. A Miskolci Kommunikációs Kht. így városi televízióból az országban azóta is egyedülálló médiacentrummá alakult, amely a rádió kivételével valamennyi médiumban színvonalas megjelenést biztosít megrendelőinek, partnereinek.

.Miskolc TV mai műsora

2021-09-26 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!