Szociális

Segítsünk iskolatáskával, tanszerekkel!

2014-08-29 13:18

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Már a tanév végén meghirdette Iskolatáska kampányát a Magyar Református Szeretetszolgálat. Országszerte 14 gyűjtőhelyen várják szeptember 5-ig a használt, de még jó állapotban lévő iskolatáskákat, tanszereket, hogy azokkal nehéz körülmények között élő diákokat támogassanak.

Szeptember első hetében több mint kétmillió forint értékű tanszeradományt ad át rászoruló diákoknak a Magyar Református Szeretetszolgálat. Egy csomagban összesen 32 tanszer található, a füzetektől kezdve a ragasztón át temperát, ecsetet, tollat és rajzlapokat is kapnak a rászoruló diákok.

 Sokszor magunk sem vagyunk tisztában azzal, milyen könnyen tehetnénk azért, hogy mások életét akár örökre megváltoztassuk. Ahogy Fontenelle mondta: "Számtalan olyasmi, ami megvan nekünk, de létének nem vagyunk tudatában, másvalakinek (.) a legnagyobb boldogságot okozná." Különösen igaz ez, ha egy gyermekről van szó, akit segítségünk révén képzeletben kézen foghatunk, s tovább vezetjük a tudás és életének útján.

A szeretetszolgálat kéri, legyünk most azok tanárai, akik már most mosolyogva várják a szeptemberi iskolakezdést, akiknek felcsillanna a szeme egy szép táska vagy tolltartó, a zsírkréták és vízfestékek láttán – szüleiknek, nevelőszüleiknek azonban komoly anyagi terhet jelent ezek beszerzése.

Amennyiben pénzbeli adománnyal támogatná a programot, a csekk vagy az átutalás megjegyzés rovatában tüntesse fel: "iskolatáska"!
Számlaszám: 10702019-85008898-51100005.
Gyűjtőhelyek listája a www.jobbadni.hu/iskolataska oldalon.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-08-14 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!