Belföld

Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei

2014-08-28 12:52

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A megye rendőri szervei augusztus 28-án öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság H. Gyula 53 éves miskolci lakossal szemben. A járőrök augusztus 26-án, 23 óra 10 perckor Miskolcon, a Király utcán vonták ellenőrzés alá. A férfi az intézkedés során végig kiabált, a rendőröket obszcén szavakkal illette, amit többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó befejezni. A kihívóan közösségellenes, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő személyt a járőrök előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették. 

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt egy férfivel a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei, míg további három személlyel a miskolci egyenruhások hoztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben az Encsi- és a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2024-04-19 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!