Helyi hírek

Pásztor Albert miatt kirúgták az Együtt-PM miskolci elnökét.

2014-08-27 18:59

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Az Együtt azonnali hatállyal leváltotta miskolci egyéni választókerületi elnökét, mert a párt elnökségének döntésével ellentétesen nyilatkozott. A HVG szerint Miskolcon nem Iván Tamás az egyetlen, aki Pásztor jelölése miatt távozik pártjából. Fedor Vilmos volt szocialista alpolgármester az MSZP-ből lépett ki egy hete, miután felesége, Rózsa Edit bejelentette, hogy Pásztor Alberttel szemben elindul a polgármesterségért. 

Az Együtt-PM Szövetség továbbra sem támogatja Pásztor Albert független polgármesterjelöltet Miskolcon, és ebben nem az egyéni választókerületi szervezet dönt - közölte a pártszövetség. Iván Tamás, az Együtt miskolci választókerületi elnöke ennek ellenére ma az MTI-nek ezzel ellentétes nyilatkozatot tett, ezért az Együtt elnöksége úgy határozott, hogy Iván Tamást tisztségéből azonnali hatállyal felmenti, és ellene etikai eljárást kezdeményez.

Iván Tamás
az MTI-nek azt nyilatkozta, hogy az Együtt-PM támogatja Pásztor Albert függetlenként induló, de a "demokratikus pártok" által támogatott polgármesterjelöltet Miskolcon, annak ellenére, hogy a pártszövetség országos vezetése ezzel ellentétes véleményen van.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-01-30 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!