Belföld

Fidesz: a kormány elkötelezett az EU-tagság mellett

2014-08-27 19:00

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Fidesz-kormány elkötelezett az európai uniós tagság mellett - reagált a kormánypárt sajtóirodája a Demokratikus Koalíció (DK) alelnökének szerdai nyilatkozatára.

Niedermüller Péter az MTI-nek arról beszélt, pártja szerint Orbán Viktor miniszterelnök és kormánya Magyarországnak az Európai Unióból való kilépését, eltávolodását készíti elő.
    
A Fidesz sajtóirodája erre reagálva közleményt juttatott el az MTI-hez, úgy fogalmazva, hogy a Gyurcsány-Bajnai-kormányok behódoltak az Európai Uniónak, és nem egyszer "hátba támadták saját hazájukat".
    
A Fidesz-kormány ezzel szemben egyenrangú partnerségre törekszik, és kiáll a magyar nemzeti érdekek mellett - írták, kiemelve, hogy "a jövőben is meg fogjuk védeni a rezsicsökkentést, a magyar földet és az európai uniós támogatásokat, de elkötelezettek vagyunk Magyarország uniós tagsága és az uniós normák mellett". A Fidesz szerint Magyarország számára nincs más ésszerű választási lehetőség, a kilépés beláthatatlan gazdasági következményeknek és munkanélküliségnek tenné ki az országot.

MTIAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2024-04-19 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!