Bulvár

Sörrel öntötte le, rúgta, harapta a rendőröket a fékevesztett nő Miskolcon

2014-08-27 16:12

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt rendelt el nyomozást a Miskolci Nyomozó Ügyészség azzal a 47 éves miskolci nővel szemben, aki augusztus 16-án éjjel ittasan, minden előzmény nélkül civil ruhás, éjszakai portyaszolgálatot ellátó nyomozókra támadt Miskolc főutcáján.

A nő közös italozást követően szintén illuminált barátjával egy belvárosi szórakozóhelyről tartott hazafelé, mikor felfigyeltek az utcán közeledő rendőrségi jelzések nélküli szolgálati gépkocsira. A férfi – aki tisztában lehetett azzal, hogy rendőrökkel van dolguk – miközben obszcén kézmozdulatokkal mutogatni kezdett a rendőröknek, trágár szavak kíséretében adott hangot a rendőrségről alkotott magánvéleményének.

A rendőrök észlelve a cselekményt az autóval megálltak, majd kiszállva igazolták magukat, és intézkedés alá vonták a párost. A nő mindezt igencsak zokon vehette, ugyanis miután az egyik nyomozót karjánál megragadva megrántotta, a kocsmából magával vitt söröspohár tartalmát a rendőrökre zúdította.

A harcias amazon megbilincselését követően sem kezelte kellő komolysággal a helyzetet, a szolgálati gépkocsiban üvöltözött, az előállítását végző rendőri erősítés egyik tagját többször megrúgta és próbálta megharapni. A történtek során egy rendőr könnyebb sérülést szenvedett.

Az ügyészségi nyomozás – amely a férfi szerepének tisztázására és a rendőri intézkedés jogszerűségének vizsgálatára is kiterjed – a tanúkihallgatásokkal folytatódik. Vádemelés esetén a nő 1-5 évig terjedő szabadságvesztéssel számolhat – tájékoztatta portálunkat Miskolci László főügyész.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-11 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!