Miskolci Jegesmedvék

Erős ellenfelek érkeznek a Jegesmedvékhez

2014-08-27 12:42

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE jegesmedvek_sajtaj_140827_ja_4.jpg

Második alkalommal rendezi meg a Miskolc Autó Kupát a Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapata. Ennek apropóján tartott sajtótájékoztatót a klub szerdán délelőtt. A torna ilyen erős még nem volt. Csütörtöktől erős ellenfelek érkeznek.

Egri István, a Miskolci Jegesmedvék elnöke a sajtótájékoztatón megerősítette, soha nem volt még olyan erősségű jégkorong-torna a városban, mint a csütörtökön kezdődő II. Miskolc Autó Kupa.

– A Sanok csapata az aktuális lengyel bajnokként érkezik, míg az Olimpia Ljubljana az osztrák bázisú liga, az EBEL tagja. A klub szurkolóbarát jegyárat határozott meg, hiszen a napijegy 1000, a háromnapos bérlet 2500 forintba kerül – mondta Egri István, hozzátéve, már eddig is több mint 400 bérlet talált gazdára az új MOL Liga szezonra, azaz az ülőhelyek egyharmada már foglalt, de remélhetőleg a bajnokság szeptember 19-i startjára, ez a szám nőni fog.

A klubelnök kiemelte, augusztus vége még nem igazán hokiszezon, de bízik abban, hogy ennek ellenére sok néző látogat majd ki a mérkőzésekre, amelyek a Miskolci Kommunikációs Kft. támogatásának köszönhetően szélesebb közönséghez is eljutnak, hiszen sugározza majd a Miskolci Városi Televízió is.

Sándor Attila, a Miskolc Autó márkakereskedés vezetője elmondta, már négy éve tart cégük együttműködése a Jegesmedvékkel.

– A Skoda nemzetközi szinten hagyományosan támogatja a jeges sportokat, helyi szinten viszont ezt rábízza az importőrökre, márkakereskedésekre. A Miskolc Autó, mint a Skoda forgalmazója, azért döntött a jégkorong mellett, mert a Jegesmedvék folyamatosan jól szerepelnek a MOL Ligában, így jó hírét viszik cégüknek is. A tavalyi kupa nagyon jól sikerült, így már hagyományos támogatóként állnak a rendezvény mellé, és remélik, hogy megtartják majd a huszadik kupát is – tette hozzá.

Majoross Gergely, a Miskolci Jegesmedvék vezetőedzője arról beszélt, hogy igyekeznek minél magasabbra helyezni a mércét, és kevés MOL Liga csapat tud ilyen színvonalú, erősségű felkészülési tornát megtartani.

– Két ilyen szintű csapattal játszani remekül segíti a felkészülést, hiszen nem lehet kiengedni, mert az ellenfelek azonnal büntetik a hibákat. Mint minden profi sportoló, ők is mindig nyerni akarnak, bár most a legfontosabb cél, hogy a csapat készen álljon a MOL Liga szeptember 19-i kezdésére – hangsúlyozta.

A Jegesmedvék új csapatkapitánnyal vágnak neki a szezonnak. Hajós Roland elmondta, nagy megtiszteltetés számára ez a kinevezés, és úgy gondolja, nem lesz nehéz dolga a csapattal. Most ugyanis csupa olyan játékos van a keretben, aki egy irányba húzza a „szekeret”.

– Nagyon lényeges, hogy a csapat egységes legyen, ez segíthet a nehéz pillanatokon, ami sajnos az előző szezonban néhány kulcspillanatban hiányzott – jelentette ki.

A MOL-Ligában és az EBJL-Ligában is aktív Miskolci Jegesmedvék új szponzora a Borsodi Sörgyár. A hírt kedden, a szurkolók és a csapattagok előtt jelentették be, ahol bemutatták a csapat új mezét is.  A Borsodi Sörgyár kiemelt figyelmet fordít a „hazai pályája” támogatására és arra, hogy borsod megyei fogyasztóit újabb és újabb élményekkel ajándékozza meg.

A II. Miskolc Autó Kupa programja:
Augusztus 28, csütörtök 18.30: Miskolci Jegesmedvék – Olimpia Ljubljana
Augusztus 29., péntek 18.00: Olimpia Ljubljana – KH Sanok
Augsuztus 30., szombat 16.00: Miskolci Jegesmedvék – KH Sanok

minap.hu
Fotó: Juhász Á.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-09-24 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!